login |

Még egy kicsit a Penny Dreadful: City of Angels-ről

2020. 04. 24. 22:00 - Írta: human

8 hozzászólás | kategória: video,

Ma megvolt a magyar premierje a Los Angeles-i rémtörténeteknek, szerintem a jövő hét elején fogunk írni róla, de addig is, lehet véleményezni, no meg egy olyan kulisszák mögötti videót megnézni a tovább mögött a Penny Dreadful-spinoffhoz, ami Natalie Dormer karakteréről beszél bővebben. Mellé van egy olyan, amiben bemutatják a “sok arcát”.

8 hozzászólás Ne habozz!

Zs.Gábor - 2020. 04. 25. 01:19

Csak én érzem úgy, hogy Dormer jelenetei nem működnek? És nem a színésznő miatt, hanem a hozzá méltatlanul megírt jelenetek miatt.

Remélem ez a folytatásban javul, mert másképp nálam kasza.

D. - 2020. 04. 25. 06:36

Hát én nem is tudom… Vegyes érzéseim vannak. Nem igazán tudom eddig hova rakni az egészet. Vannak benne tetszetős és érdekes elgondolások, egy-egy jó pillanat, de valahogy az egész nem igazán Penny Dreadful nekem eddig. Annak megvan a maga hangulata és menete (és itt nem számít szerintem milyen korban, vagy hol játszódik), itt meg egyáltalán nem éreztem ezt. Csak egy Columbo 2.0 változatot láttam, jóval kevesebb csavarral, és némi furcsasággal. Remélem ez majd változik, elvégre ez még csak az első rész.

(Spoiler: én azt hittem Dormer hasonló jellegű lesz, mint Green volt. Persze nyilván nem lehet ugyanaz, kell valami változás, de ez a Végzet Asszonya stílus szerintem sem áll neki valami jól :/ )

Zsuzsi - 2020. 04. 25. 10:45

10 perc után kikapcsoltam, mert egyáltalán nem kötött le.

wondorog - 2020. 04. 25. 10:59

Annyira nem nyűgözött még le, de egyelőre maradok (legfőképpen Dormer miatt). Viszont szerintem nagy hiba ezt Penny Dreadful spin-offnak nevezni (nekem inkább marketingfogásnak tűnik), mert semmi köze nincs az eredeti hangulatához, sem a történetvitelhez.

noinipo - 2020. 04. 25. 11:22

egyre ‘népszerűbb’ a nácik amerikában koncepció, ahogy látom

winnie - 2020. 04. 25. 12:51

noinipo: valójában elég sok koncepcióra rá lehet fogni ezt, legyen szó műfajról (ld. egyre népszerűbb a scifi), random kisebbségről vagy bármilyen csoportosulásról, hiszen, ha érdekes a téma, akkor biztosan akad róla pár sorozat is.

noinipo - 2020. 04. 25. 14:16

ok, akkor nem népszerű

Snoopyzit30 - 2020. 04. 25. 19:28

Nem győzött meg a pilot rész. Ez a sorozat Penny Dreadfult csak nyomokban tartalmaz, ha lehet így mondani. Tehát aki azt a hangulatot keresi, az felejtse is el rögtön.
A készítők szerintem nem nagyon találták az arányokat. Olyasmi, mint amikor valaki áll a hűtő előtt és azon gondolkodik, hogy mit lehetne főzni. Rakjunk bele kis ezt, kis azt, de koncepció az nem nagyon van. Vagy ha van is, akkor az nem a legjobb.
Van itt minden, mexikói kultúra, természetfeletti, kisebbségek, a kiválasztott fiú, amerikai gazdaság, nácizmus és még mit tudom én mi nincs. Na ez így szerintem kicsit sok.

Natalie Dormer iszonyú idegesítő, bár én sosem bírtam a színésznőt, lehet hogy ez az oka.

A látvány sem a legjobb. Talán az éjszakai jelenetek, amik a mexikói közösségben játszódnak, azok még úgy ahogy, de nappali jeleneteknél pocsék a kép. Nem tudom hogy hozták össze ezt a hatást, de borzasztó egy két jelenet képi megvalósítása.

Gondolom ebből már lejött, hogy nem voltam oda a pilotért. Olyannyira nem, hogy szerintem nem is folytatom.

Csalódás, egyértelműen.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz