login |

Emlékeztető: Roswell, New Mexico 2. évad

2020. 04. 29. 20:41 - Írta: winnie

3 hozzászólás | kategória: ajánló,

Ma. 21:00. HBO3. Roswell, New Mexico – 2×01 (kritika + eredeti előzetes) – az HBO GO-s világpremier után a tévében is szinkronnalfelirattal!

Általában minden évadnyitót meg szoktam nézni, hátha visszaszállok a sorozatba (mondjuk a 2-3. rész után nem is nagyon kaszáltam ezt, csak hagytam elhalni), de ezt még nem láttam, viszont amikor a kritikába képeket kerestem, akkor hallottam, hogy a rész végén szól a Zombie a The Cranberries-től, ami…, uhh, remek élmény volt.

(Rögtön rá is kerestem, hogy milyen sorozatok használták a Zombie-t aláfestő zenének. A Derry Girls persze, de a You’re The Worst – 4×02-n meglepődtem, meg a Fresh Off The Boat-ot sem láttam. A The Office-ra meg nem emlékeztem. És még a Melrose Place is?)

A második évadban Liz az elveszett szerelmét gyászolja. Az emlékek elől a munkába menekül, a tudományban keres vigasztalást földi, illetve földönkívüli módon, miközben Rosa Kyle-hoz fordul, hogy segítsen neki megtalálni a helyét 2019 ismeretlen világában. Fájdalmában Isobel veszélyes önvédelmi módszereket fedez fel, miközben Michael néhány régi rossz szokást vesz fel, veszélyeztetve ezzel a Mariával és Alex-szel való kapcsolatát. Egy látszólagos “idegen” emberrablás új titkokat hoz felszínre.

3 hozzászólás Ne habozz!

Diapolo - 2020. 04. 29. 21:11

Winnie, ezt értsem úgy, hogy minden sorozatba visszanézel, vagy csak azokba, ami érdekel? :)

winnie - 2020. 04. 29. 21:18

az országosakba nagyrészt igen. szeretek képben lenni, ha már ilyesmit csinálok:)

krigin - 2020. 04. 29. 21:37

ebbe eddig felesleges, mert elég gyatra az új évad :(

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz