login |

2020/21: Pilotszezon – NBC (drámák)

2020. 04. 30. 17:30 - Írta: human

12 hozzászólás | kategória: 2020/21

Minden évben összeszedjük, hogy milyen pilotok forognak az országos csatornáknál, melyekből aztán kiválasztják azt a párat, amikből sorozat lesz.

Jelen állás szerint a nagy bejelentő upfronts idén elmarad, és mivel a forgatások is csúszhatnak a Covid-19 világjárvány miatt, így csak később tudhatjuk meg, hogy mi várható ősszel, ha egyáltalán elindul akkor az évad. És ha el is indul, akkor is előfordulhat, hogy nullázzák a pilotberendeléseket, mert a színészek nem tudják lekötni májusnál tovább. De erről most még nincs hír, így lássuk a felhozatalt!

(Az összes csatorna: CWABC drámák, ABC komédiák, FOX drámák, FOX komédiák, CBS drámák, CBS komédiák, NBC drámák, NBC komédiák) A többiekhez képes kicsit olyan olvasni az NBC felhozatalát, mintha a régi szép időket élnénk, amikor mindenki a Lost utódját kereste.

Legalábbis nem spórolnak az high concept, érdekes pilotokkal a tovább mögötti lista alapján. (Azt nem emeltük ki korábban, de most megtesszük, hogy mint látjátok, a szereplőgárdák is erősen foghíjasak, nem mindenhol lettek meg a castinggal.)

At That Age

Készítő: Carla Banks-Waddles
Szereplők: Emayatzy Corinealdi, Christian Keyes
Történet: az afroamerikai családi hagyaték feltérképezése. Egy család aranyifja katasztrofális történést szenved el, aminek hatására hét családtagjának élete alapjaiban változik meg, és az életüket komolyan befolyásoló döntéseket kényszerülnek hozni, miközben a napvilágra kerülő mély titkokkal is foglalkozniuk kell.

Debris

Készítő: J.H. Wyman
Szereplők: Jonathan Tucker, Riann Steele, Norbert Leo Butz
Történet: két külön földrészről származó, teljesen másféle gondolkodásmóddal megáldott ügynökről, akik együtt kényszerülnek nyomozni, amikor egy elpusztított földönkívüli űrhajó roncsai rejtélyes hatással lesznek az emberiségre.

Echo

Készítő: JJ Bailey
Szereplők: Reid Scott, Janina Gavankar
Történet: high concept krimisorozat egy nyomozócsapatról, akik kiemelt bűnügyekkel foglalkoznak, melyeket úgy oldanak meg, hogy visszamennek a múltba – ott az áldozat bőrébe bújnak, és így kell versenyt futniuk az idővel, hogy megakadályozzák a bűntényt.

La Brea

Készítő: David Appelbaum
Szereplők: Michael Raymond-James, Karina Logue, Zyra Gorecki, Natalie Zea, Caleb Ruminer, Angel Parker, Catherine Dent, Veronica St. Clair, Jag Bal, Jon Seda, Rita Angel Taylor
Történet: egy Los Angeles-ben rejtélyes módon megnyíló víznyelőről, mely szétszakít egy négy tagú családot, melynek egyik fele egy megmagyarázhatatlan őskori világban találja magát más idegen emberekkel, akikkel együtt túl kell élniük a helyzetet, ki kell találniuk, hogy hová kerültek, és hogy miképp juthatnak haza.

Langdon

Készítő: Dan Dworkin & Jay Beattie – executive producer: Ron Howard
Szereplők: Ashley Zukerman
Történet: Dan Brown regénye, a The Lost Symbol (itthon: Az elveszett jelképitt a hivatalos, magyar nyelvű tartalma) alapján, Robert Langdon, a híres, Harvard egyetemen tanító szimbológus fiatal éveiről, akinek halálos fejtörőket kell megfejtenie, hogy megmentse elrabolt mentorát és feltárjon egy globális összeesküvést.

Ordinary Joe

Készítő: Russel Friend, Garrett Lerner – executive producer: Matt Reeves
Szereplők: James Wolk, Natalie Martinez, Charlie Barnett
Történet: Matt Reeves brit csatornára szánt 2006-os sorozatkoncepciója alapján, a főhős három lehetséges életének bemutatása, miután az hogy egy fontos döntést élete kritikus szakaszában. A sorozat azt a kérdést teszi fel, hogy milyen irányba alakulhat a sorsunk, ha a szerelmet, a hűséget, illetve a szenvedélyt tartjuk szem előtt.

12 hozzászólás Ne habozz!

Diapolo - 2020. 04. 30. 17:36

Ez eddig talán a legérdekesebb felhozatal. Persze lesz pár, ami nem váltja be a hozzá fűzött reményeket de így elsőre az Ordinary Joe, Echo és Langdon hármasra simán benevezek!

Florabell - 2020. 04. 30. 17:57

Hát elég vad koncepciók vannak, kíváncsi leszek bevállalják-e a középső négyet.A Langdonra én is beneveznék. A legeredetibb szerintem az Echo,nagyon elszállt ötlet,de éppen ettől olyan jó.

Tyberius06 - 2020. 04. 30. 19:01

Eléggé WTF, de az NBC felhozatala eléggé izgalmasan hangzik egyelőre.
Debris, Echo és az Ordinary Joe is jól hangzik
A Langdon is érdekes lehet még, de alapvetően nem jöttek be a karakter filmes adaptációi, mondjuk itt több helyük és idejük lehet kidolgozni a történetet. A könyvek működtek nálam többnyire.
A La Brea-ban nem érzek annyi puskaport, illetve az At That Age se annyire érdekes, de attól még lehet jó.

kplesz - 2020. 04. 30. 20:00

Hát ez a felhozatal nagyon eltér a szokásos NBC-s felhozataltól az biztos. Egyik sem nagyon érdekel, de majd meglátjuk, mindenesetre örülök, hogy nem még
5 nyomozós vagy mentős sorozat lett.

De!!!! Hol a Stabler spin off??????? Elvileg ugye visszatért volna az SVU utolsó pár részére és azzal vezették volna föl az új sorozatot.

kplesz - 2020. 04. 30. 20:01

Na eltűnt a kommentem, na mind1.

De Hol a Stabler spin off?

aladdin - 2020. 04. 30. 20:30

Az echo teljesen Tru Calling, nem?

a Debris érdekel

Enzo - 2020. 04. 30. 20:34

Langdon: most azonnal jöhet, eszméletlen várós, a kedvenc könyvem megsorozatosítása!

A La Brea és az Echo is kifejezetten érdekesnek hangzik, és a Debris se rossz. (A maradék 2 annyira nem jön be, de így is eddig bőven az NBC vezet.)

winnie - 2020. 04. 30. 21:17

kplesz: az sorozatberendeles, nem csak pilot, az mar fix, es soron kivuli volt, de persze itt a helye. de o nem tert volna vissza, csak a csaladja vendegszerepelt volna egy reszben elvileg.

sankovari - 2020. 04. 30. 21:37

Nagyon érdekel: Debris,Echo,La Brea

kplesz - 2020. 04. 30. 21:59

Köszi winnie.
Már megijedtem, hogy mégsem lesz belőle semmi.
Másrészről rémlett valami hogy berendelték rögtön 13 részre, csak gondoltam inkább megkérdezem.

Thomas - 2020. 05. 01. 14:02

Emlékszem, hogy ez a La Brea nagyon megmozgatta a fantáziámat, amikor először írtál róla:) Ez egészen WTF lenne, ha berendelnék, nem kicsit lógna ki a jelenlegi országos felhozatalból, még ha nem is az őslényekre mennének rá, amire elsőként asszociáltam:) De reménykedjünk, úgy látom, itt már megvan a teljes szereposztás!

Ordinary Joe leírásában: “miután az hogy egy fontos döntést élete kritikus szakaszában.”

Ez a “hogy” szerintem “hoz” akart lenni. Amúgy ez is érdekes ötlet. Meg az idegen űrhajós Debris is, de kérdés, hogy mennyire lesz nyomozós.

Hunemperor - 2020. 05. 01. 17:20

OMG, gyakorlatilag az eddigi bejelentések egy nagy semmi (Az össze cégét elolvasva).
Amelyek meg, amik valamit is értek és készültek azokat meg leállították.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz