login |

2020/21: Pilotszezon – NBC (drámák)

2020. 04. 30. 17:30 - Írta: human

12 hozzászólás | kategória: 2020/21

Minden évben összeszedjük, hogy milyen pilotok forognak az országos csatornáknál, melyekből aztán kiválasztják azt a párat, amikből sorozat lesz.

Jelen állás szerint a nagy bejelentő upfronts idén elmarad, és mivel a forgatások is csúszhatnak a Covid-19 világjárvány miatt, így csak később tudhatjuk meg, hogy mi várható ősszel, ha egyáltalán elindul akkor az évad. És ha el is indul, akkor is előfordulhat, hogy nullázzák a pilotberendeléseket, mert a színészek nem tudják lekötni májusnál tovább. De erről most még nincs hír, így lássuk a felhozatalt!

(Az összes csatorna: CWABC drámák, ABC komédiák, FOX drámák, FOX komédiák, CBS drámák, CBS komédiák, NBC drámák, NBC komédiák) A többiekhez képes kicsit olyan olvasni az NBC felhozatalát, mintha a régi szép időket élnénk, amikor mindenki a Lost utódját kereste.

Legalábbis nem spórolnak az high concept, érdekes pilotokkal a tovább mögötti lista alapján. (Azt nem emeltük ki korábban, de most megtesszük, hogy mint látjátok, a szereplőgárdák is erősen foghíjasak, nem mindenhol lettek meg a castinggal.)

At That Age

Készítő: Carla Banks-Waddles
Szereplők: Emayatzy Corinealdi, Christian Keyes
Történet: az afroamerikai családi hagyaték feltérképezése. Egy család aranyifja katasztrofális történést szenved el, aminek hatására hét családtagjának élete alapjaiban változik meg, és az életüket komolyan befolyásoló döntéseket kényszerülnek hozni, miközben a napvilágra kerülő mély titkokkal is foglalkozniuk kell.

Debris

Készítő: J.H. Wyman
Szereplők: Jonathan Tucker, Riann Steele, Norbert Leo Butz
Történet: két külön földrészről származó, teljesen másféle gondolkodásmóddal megáldott ügynökről, akik együtt kényszerülnek nyomozni, amikor egy elpusztított földönkívüli űrhajó roncsai rejtélyes hatással lesznek az emberiségre.

Echo

Készítő: JJ Bailey
Szereplők: Reid Scott, Janina Gavankar
Történet: high concept krimisorozat egy nyomozócsapatról, akik kiemelt bűnügyekkel foglalkoznak, melyeket úgy oldanak meg, hogy visszamennek a múltba – ott az áldozat bőrébe bújnak, és így kell versenyt futniuk az idővel, hogy megakadályozzák a bűntényt.

La Brea

Készítő: David Appelbaum
Szereplők: Michael Raymond-James, Karina Logue, Zyra Gorecki, Natalie Zea, Caleb Ruminer, Angel Parker, Catherine Dent, Veronica St. Clair, Jag Bal, Jon Seda, Rita Angel Taylor
Történet: egy Los Angeles-ben rejtélyes módon megnyíló víznyelőről, mely szétszakít egy négy tagú családot, melynek egyik fele egy megmagyarázhatatlan őskori világban találja magát más idegen emberekkel, akikkel együtt túl kell élniük a helyzetet, ki kell találniuk, hogy hová kerültek, és hogy miképp juthatnak haza.

Langdon

Készítő: Dan Dworkin & Jay Beattie – executive producer: Ron Howard
Szereplők: Ashley Zukerman
Történet: Dan Brown regénye, a The Lost Symbol (itthon: Az elveszett jelképitt a hivatalos, magyar nyelvű tartalma) alapján, Robert Langdon, a híres, Harvard egyetemen tanító szimbológus fiatal éveiről, akinek halálos fejtörőket kell megfejtenie, hogy megmentse elrabolt mentorát és feltárjon egy globális összeesküvést.

Ordinary Joe

Készítő: Russel Friend, Garrett Lerner – executive producer: Matt Reeves
Szereplők: James Wolk, Natalie Martinez, Charlie Barnett
Történet: Matt Reeves brit csatornára szánt 2006-os sorozatkoncepciója alapján, a főhős három lehetséges életének bemutatása, miután az hogy egy fontos döntést élete kritikus szakaszában. A sorozat azt a kérdést teszi fel, hogy milyen irányba alakulhat a sorsunk, ha a szerelmet, a hűséget, illetve a szenvedélyt tartjuk szem előtt.

12 hozzászólás Ne habozz!

Diapolo - 2020. 04. 30. 17:36

Ez eddig talán a legérdekesebb felhozatal. Persze lesz pár, ami nem váltja be a hozzá fűzött reményeket de így elsőre az Ordinary Joe, Echo és Langdon hármasra simán benevezek!

Florabell - 2020. 04. 30. 17:57

Hát elég vad koncepciók vannak, kíváncsi leszek bevállalják-e a középső négyet.A Langdonra én is beneveznék. A legeredetibb szerintem az Echo,nagyon elszállt ötlet,de éppen ettől olyan jó.

Tyberius06 - 2020. 04. 30. 19:01

Eléggé WTF, de az NBC felhozatala eléggé izgalmasan hangzik egyelőre.
Debris, Echo és az Ordinary Joe is jól hangzik
A Langdon is érdekes lehet még, de alapvetően nem jöttek be a karakter filmes adaptációi, mondjuk itt több helyük és idejük lehet kidolgozni a történetet. A könyvek működtek nálam többnyire.
A La Brea-ban nem érzek annyi puskaport, illetve az At That Age se annyire érdekes, de attól még lehet jó.

kplesz - 2020. 04. 30. 20:00

Hát ez a felhozatal nagyon eltér a szokásos NBC-s felhozataltól az biztos. Egyik sem nagyon érdekel, de majd meglátjuk, mindenesetre örülök, hogy nem még
5 nyomozós vagy mentős sorozat lett.

De!!!! Hol a Stabler spin off??????? Elvileg ugye visszatért volna az SVU utolsó pár részére és azzal vezették volna föl az új sorozatot.

kplesz - 2020. 04. 30. 20:01

Na eltűnt a kommentem, na mind1.

De Hol a Stabler spin off?

aladdin - 2020. 04. 30. 20:30

Az echo teljesen Tru Calling, nem?

a Debris érdekel

Enzo - 2020. 04. 30. 20:34

Langdon: most azonnal jöhet, eszméletlen várós, a kedvenc könyvem megsorozatosítása!

A La Brea és az Echo is kifejezetten érdekesnek hangzik, és a Debris se rossz. (A maradék 2 annyira nem jön be, de így is eddig bőven az NBC vezet.)

winnie - 2020. 04. 30. 21:17

kplesz: az sorozatberendeles, nem csak pilot, az mar fix, es soron kivuli volt, de persze itt a helye. de o nem tert volna vissza, csak a csaladja vendegszerepelt volna egy reszben elvileg.

sankovari - 2020. 04. 30. 21:37

Nagyon érdekel: Debris,Echo,La Brea

kplesz - 2020. 04. 30. 21:59

Köszi winnie.
Már megijedtem, hogy mégsem lesz belőle semmi.
Másrészről rémlett valami hogy berendelték rögtön 13 részre, csak gondoltam inkább megkérdezem.

Thomas - 2020. 05. 01. 14:02

Emlékszem, hogy ez a La Brea nagyon megmozgatta a fantáziámat, amikor először írtál róla:) Ez egészen WTF lenne, ha berendelnék, nem kicsit lógna ki a jelenlegi országos felhozatalból, még ha nem is az őslényekre mennének rá, amire elsőként asszociáltam:) De reménykedjünk, úgy látom, itt már megvan a teljes szereposztás!

Ordinary Joe leírásában: “miután az hogy egy fontos döntést élete kritikus szakaszában.”

Ez a “hogy” szerintem “hoz” akart lenni. Amúgy ez is érdekes ötlet. Meg az idegen űrhajós Debris is, de kérdés, hogy mennyire lesz nyomozós.

Hunemperor - 2020. 05. 01. 17:20

OMG, gyakorlatilag az eddigi bejelentések egy nagy semmi (Az össze cégét elolvasva).
Amelyek meg, amik valamit is értek és készültek azokat meg leállították.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz