login |

Ismét “összeállt” a Parks and Recreation gárdája

2020. 05. 01. 17:43 - Írta: winnie

3 hozzászólás | kategória: video,

Nem tudom, hogy elérhető-e vagy elérhető lesz-e (nyilván), de emlékezzünk meg arról, hogy ma hajnalban főműsoridőben az NBC-n egy egyszeri Parks and Recreation-reunion volt,  természetesen jótékonysági célból. Az A Parks and Recreation Special szkriptelt új epizód volt a színészek maszek online előadásában, amire nem csak Amy Poehler, Nick Offerman, Rashida Jones, Aziz Ansari, Adam Scott, Rob Lowe, Chris Pratt, Aubrey Plaza, Retta és Jim O’Heir tér vissza, hanem pár ismert vendégszereplő is.

A tovább mögött megnézhető a nyitójelenet, egy Leslie-Ron beszélgetés, valamint a Lil Sebastian-dal all star előadó brigáddal, kezdve Chris Pratt gitározásával és Adam Scott morgolódásával. (Bónusznak a tovább mögé kiírtam, hogy kik szerepeltek az epizódban, hátha valakinek ez spoiler lenne.)

(És nem feledni, itthon az Amazon Prime-on mind a hét évad nézhető.)

  • Paul Rudd (Bobby Newport)
  • Mo Collins (Joan Callamezzo)
  • Jason Mantzoukas (Dennis Feinstein)
  • Jay Jackson (Perd Hapley)
  • Jon Glaser (Councilman Jamm)
  • Ben Schwartz (Jean-Ralphio Saperstein)
  • Megan Mullally (Tammy 2).

Tartalék videók, mivel NBC szeret törölgetni:

3 hozzászólás Ne habozz!

VDani - 2020. 05. 01. 19:17

Winnie, a Lil’ Seabastian-dalos mondatrészt is ki tudnád venni a tovább elől? Mégiscsak az az epizód csúcspontja, elképzelhető hogy valaki spoilernek érezheti. Én például örültem hogy nem tudtam róla, egyszerűen nagyon érzelmes meglepetés volt a végére. :)

Egyébként meg úristen, simán reunion top 3-as a dolog, imádnivaló újra látni mind a karaktereket, mind a színészeket. :))

(Nem mellesleg, pár hete a Chuck castja is csinált ilyet ugyanennek az alapítványnak, nem ilyen minőségben ugyan, egy 3. évados részt olvastak fel otthonról, az egész fent van youtube-on ha valakit érdekel.)

mondo - 2020. 05. 01. 19:55

Köszönöm, Sorozatjunkie, köszönöm, Parks&Recreation!

miles - 2020. 05. 02. 06:01

Egy hete sincs, hogy újranéztem a egész sorozatot. Ez most nagyon ütött.
Hirtelen nem is tudnék/akarnék jobb vígjátékot mondani.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz