login |

Emlékeztető: Mrs. America 1. évad

2020. 05. 02. 17:00 - Írta: winnie

2 hozzászólás | kategória: ajánló, kampány,

Ma. 18:25. HBO3. Mrs. America – 1×01 (kritika + magyar feliratos előzetes) – az HBO GO-s világpremier után a tévében is szinkronnalfelirattal!

Biztos már sokan elkezdték az FX és a Hulu közös sorozatát, ami végül nem is került az FX-re, pedig ők rendelték be (ugye, a Disney huncutkodik), s nemsokára mi is írni fogunk erről az igen érdekes történelmi időszakot és témát feszegető szériáról, ami elvileg mini lesz.

A karakterplakátokon látni, hogy elég húzós gárdát szedtek össze, remélhetőleg az írás is ennyire elit lesz. (Dahvi Waller-nek ez az első saját sorozata, de a Mad Men és a Halt and Catch Fire révén a kosztümös közegben jól mozog.)

A hivatalos tartalom:

A sorozat az esélyegyenlőségi jogok módosításának ratifikálására indult mozgalom, valamint egy konzervatív nő, Phyllis Schlafly (Cate Blanchett) történetét meséli el. A korszak feministáinak – Schlafly, Gloria Steinem, Betty Friedan, Shirley Chisholm, Bella Abzug és mások – szemszögén keresztül láthatjuk az 1970-es évek kultúrharcának egyik legkeményebb küzdelmét.

2 hozzászólás Ne habozz!

speranza - 2020. 05. 02. 20:15

Érdekes, minőségi darab a pilot alapján. Egy nő, aki a nők jogainak kiszélesítése ellen kampányolt, miközben ő maga is folyamatosan tapasztalta a status quo hátrányait, és a saját életvitele tökéletesen ellentmondott mindannak, amit állítólag képviselt. Cate Blanchett brillírozik, mint mindig. :)

szepi06 - 2020. 05. 19. 09:08

Nem semmi szereposztás :)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz