login |

Hírkedd – Family Guy 19. évad!

2020. 05. 05. 09:06 - Írta: winnie

12 hozzászólás | kategória: hírek,

 • Mai magyar premier: Lego Friends: Lányok bevetésen 3. évad
 • Premier: Isolation Stories S1, Camp Getaway S1, Mo Gilligan’s All Star Happy Hour S1. Have You Been Paying Attention S8, Helicopter ER S5, Police Hour Of Duty S1, Scott’s Vacation House Rules S1, Bakeaway Camp With Martha Stewart S1, The Scandals That Shocked Scotland S1, Our Finest Hours S1, David Stratton’s Stories of Australian Cinema S1, Gemma Collins Diva On Lockdown S1, Shelf Isolation S1 + Finálé: Bull S4 (vendégblogger?), The Neighborhood S1 (dupla!), All Rise S1, Spring Baking Championship S6,
 • Új standup különkiadás: Jerry Seinfeld: 23 Hours To Kill (Netflix)
 • Magyar premier – Filmbox Premium: 05.06 Rejtőzködők: Az elsőszülött (Hidden: Förstfödd) 1. évad
 • Magyar premier – Minimax: 05.16 Talking Tom és barátai (Talking Tom and Friends) 1. évad
 • Ha valaki azt hitte volna, hogy a Westworld 3. évad készítése feleslegesen sok időt vett igénybe: ez olyannyira nem igaz, hogy a sorozat utómunkáját is érintette a koronavírus, de a készítők még időben alkalmazkodtak. És ez nem csak a számítógépes animációkra és a hangkeverésre vonatkozik, hanem az utószinkronra is, többen is telefonon vették fel a hangjukat, Thandie Newton az autójában rögzített dialógokat. A legnehezebb része a dolognak egyébként a színkorrekció volt (vagy mi a coloring magyar elnevezése). De még így is voltak apróbb kompromisszumok, az utolsó pár részben nem tudták teljesen kipucolni a képek apró hibáit.
 • Grant Gustin elmondta, hogy év elején elkezdtek tárgyalni a Warner stúdióval a The Flash potenciális nyolcadik és kilencedik évadjáról, vagyis gondolom, a 7 évad után lejáró szerződése meghosszabbításáról, azonban ezek a tárgyalások a járványhelyzet miatt nem folytatódtak. (A színész egyébként még azt is elmondta, hogy elég sok másik projektje kútba esett a The Flash miatt, ami kevés lehetősége lett volna forgatási szünetekben dolgozni, azok közül sem tudta mindez behúzni, szóval tippre nem fogja a végtelenségig elnyújtani a sorozatban a szereplését, és lehet, hogy idővel átadja a stafétát valakinek – vagy véget ér a sorozat.)
 • A Zoey’s Extraordinary Playlist esetleges 2. évadjára a készítő szeretné visszahozni Lauren Graham-et, ami a járvány nélkül simán lehetséges lett volna, azonban így trükközés kell majd ahhoz, hogy pár részben azért szerepeljen, mert a színésznőnek így a Zoey forgatási időszakára csúsznak az új sorozatának a munkálatai.
 • Karanténsorozat-alert: A Netflix egy antolgiasorozatot rendelt be Social Distance címmel Jenji Kohan készítésében. Kohan Hilary Weisman Graham (ő a showrunner), Diego Velasco (ő a rendező), Tara Herrmann és Blake McCormick közreműködésével próbál majd a mostani időszakra reflektálni a szériával, amiben a színészek természetesen magukat fogják filmezni.
 • Új sorozat: Dylan Dog – olasz, 10 rész, készítő: ??, executive producer: James Wan – Tiziano Sclavi képregénye alapján, egy brit paranormális nyomozóról, aki Marx-imitátor társával szörnyekkel, szellemekkel, zombikkal, vérfarkasokkal és vámpírokkal kapcsolatos ügyekben vizsgálódnak.
 • A SWAT 3. évadja mindössze egy résszel lesz rövidebb a tervezettnél, de az az egy rész elég kiemelt lett volna, hiszen a Los Angeles-i lázongások évfordulóján került volna bemutatásra, és benne lett volna egy múltbéli szál a tini Hondo-val, arról, ahogy ő látta anno az eseményeket.
 • Tiger King-képregényt ad júniusban a TidalWave az Infamous-sorozatában Michael Frizell készítésében. Borítók.
 • Mozifilmes premiert is kap a The Trip To Greece legutóbbi, talán 4. évadja. A Michal Winterbottom által rendezett 6 részes évadban Steve Coogan mellett most Rob Brydon evett és utazgatott. Meg viccelődött.
 • A Dirty John 2. évadja 06.02-án indul a USA csatornán.
 • A BritBox streaming szolgáltatás Észak-Amerika után Ausztráliában is elindul idén.
 • Bob Odenkirk produkciós céget alapított, és rögtön le is szerződött a Sony Pictures TV stúdióval.
 • A FOX berendelte a Family Guy 19. évadját. (Erről nem jött hivatalos hír, ahogy sokszor az animációs berendelésekről, amiket jó előre jelezni kell a készítőknek, csak a Deadline egyik cikkében elrejtve volt az infó.)
 • Dana Fox és Dara Resnik, a Home Before Dark showrunnerjei beszélnek a fináléról és a 2. évados tervekről.
 • Todd Harthan, a The Resident showrunnerje beszél az évadzáróról.
 • Vendégszerep: Louis Herthum – FBI: Most Wanted, Tobin Bell – MacGyver,
 • Interjú: J. August Richards (Oliver – Council of Dads), Mary Steenburgen (Anyu – Zoey’s Extraordinary Playlist), Richard Hoover (a The Plot Against America díszlettervezője), John Logan + még egy (a Penny Dreadful: City of Angels készítője), Ricky Gervais (a Life After készítője és főszereplője), Avi Nir (a Keshet nagyfőnöke),
 • Megújul a FilmBox arculata – az új logó.
 • Pilotszkript: A Spark of Light – csatorna nélkül (gyártó: Sony Pictures TV), készítő: ??, főszereplő: Joey King – Jodi Piccoult könyve (itthon: Életszikraitt a hivatalos, magyar nyelvű tartalma) alapján, afféle Kánikulai délután egy női termékenységgel foglalkozó klinikán, egy fegyveres túszejtés története. A középpontban egy túsztárgyaló áll, akinek a 17 éves lánya is bent ragad egy ápolónő, egy sebesült, egy orvos, egy abortuszellenes tüntetőből lett páciens, egy terhességét megszakítani kívánó nő, no meg a zavart fegyveres társaságában.
 • Zoe Lyons műsorvezetésével készít vetélkedőt a BBC2 Lightning címmel, amiben 6 játékos fog kérdésekre válaszolni és fizikai megpróbáltatásokon átesni, miközben el kell kerülniük az azonnal kiesést jelentő ‘spotlight’-ot.
 • A Cadence13 podcastot készít a Houston Astros baseball csapatának nagy port felvert csalásáról, és ezzel párhuzamosan dokusorozatot is fejlesztenek belőle Ben Reiter írása és műsorvezetése mellett, a Left/Right Productions-szel.

12 hozzászólás Ne habozz!

Energiavampir - 2020. 05. 05. 10:28

Grahamnek milyen új sorozata lesz?

winnie - 2020. 05. 05. 10:44

Mighty Ducks – Disney+

Energiavampir - 2020. 05. 05. 11:16

A kacsás filmekből, sorozat? na ez lesz a bukta :)

de kösz az infót

juhaszvik - 2020. 05. 05. 11:30

“Thandie Newton az autójában rögzített dialógokat”

Nekem ez nagyon hihetetlenül hangzik. Mármint van a szinkronizáláshoz szükséges felszerelés és körülmény, ami mondjuk 50 éve is profibb volt, mint amit egy kocsiban meg lehet csinálni…

Quantumleap - 2020. 05. 05. 11:36

Homeland zarásról mikor várható cikk?

winnie - 2020. 05. 05. 11:50

Energiavampir: a bukta streamingen nem nagyon definiálható, aminek IP-je van, az meg szinte biztos, hogy kap a bepróbálások magas száma miatt 2. évadot, szóval marad a minőségi bukta, de eredeti szereplőkkel, eredeti készítőkkel simán lehet jó is.

winnie - 2020. 05. 05. 11:50

Quantumleap: passz. eddig minden napnak úgy mentem neki, hogy “ma”.

winnie - 2020. 05. 05. 11:51

juhaszvik: kiemelték, hogy ott voltak a legjobbak a körülmények akusztikailag.

voltak mostanság ilyen zoomos összeröffenések, és ott is láttam kocsiban embert. nem értek hozzá, csak azt írom, amit mondott jonathan nolan.

Quantumleap - 2020. 05. 05. 12:12

winnie: A héten azért esélyes? :)

gromit - 2020. 05. 05. 12:19

Hiába jó a géped meg a mikrofonod, ha egyszer nincs otthon házi hangstúdiód.

(Nekem is panaszkodtak kollégák mítingen, amikor nem volt lehalkítva a mikrofonom (pl amikor nekem kell beszélni, akkor nem lehet :D ). Behallatszik, hogy fúrnak a szomszédban, rohadt idegesítő (nekem különösen, amikor egész nap megy a műsor))

juhaszvik - 2020. 05. 05. 12:26

winnie: persze, nyilván, zárt tér, pláne, ha a garázsban van. Én csak arra gondoltam, hogy ha ezt egy szinkronosnak (hangtechnikusnak?) mondja valaki egy féléve, akkor biztos nagyot nézett volna.

winnie - 2020. 05. 05. 12:31

quantumleap: persze, mindenképp. mára is tervezem, de el kell dönteni, hogy mi menjen akkor ki melyik nap a finálék közül (clone wars, homeland, plot against america vagy dispatches from elsewhere)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz