login |

2020/21: Pilotszezon – NBC (komédiák)

2020. 05. 06. 18:50 - Írta: human

5 hozzászólás | kategória: 2020/21

Minden évben összeszedjük, hogy milyen pilotok forognak az országos csatornáknál, melyekből aztán kiválasztják azt a párat, amikből sorozat lesz.

Jelen állás szerint a nagy bejelentő upfronts idén elmarad, és mivel a forgatások is csúszhatnak a Covid-19 világjárvány miatt, így csak később tudhatjuk meg, hogy mi várható ősszel, ha egyáltalán elindul akkor az évad. És ha el is indul, akkor is előfordulhat, hogy nullázzák a pilotberendeléseket, mert a színészek nem tudják lekötni májusnál tovább. De erről most még nincs hír, így lássuk a felhozatalt!

(Az összes csatorna: CWABC drámák, ABC komédiák, FOX drámák, FOX komédiák, CBS drámák, CBS komédiák, NBC drámák, NBC komédiák) A végére értünk a dolgoknak. Elvileg most várhatnánk az upfrontsot, de a fenti szöveg…

Az NBC-nél mindig szóba hozható, hogy sokáig a komédiák fellegvára voltak, vajon visszatalálnak-e oda. A tovább mögötti felhozatal alapján tipp? (Azt nem emeltük ki korábban, de most megtesszük, hogy mint látjátok, a szereplőgárdák is erősen foghíjasak, nem mindenhol lettek meg a castinggal.)

American Auto

Készítő: Justin Spitzer
Szereplők: Harriet Dyer, Ana Gasteyer
Történet: egykamerás, egy nagy detroit-i autógyár központjában játszódó történet, ahol bukdácsoló vezetők próbálják újradefiniálni, ismét felfedezni a cég identitását a nagyon gyorsan változó autóiparban.

Crazy For You

Készítő: Rachele Lynn – executive producer: Lorne Michaels, Seth Meyers
Szereplők: Shelley Hennig, Alice Lee, Tiana Okoye, Nick Cafero
Történet: egykamerás, egy nőről, aki ismét randizni kezd, és felfedezi, hogy amíg nem csinálta, addig nagyon megváltozott a műfaj. Az első randikon nem is nagyon képes normálisnak és vonzónak tűnni, ezért a barátai segítségére lesz szüksége a sikerhez, miközben magához is azért hű akar maradni a mai, az emberről elég gyorsan lemondó randikultúrában.

Jefferies

Készítő: Jim Jefferies, Suzanne Martin
Szereplők: Jim Jefferies, Betsy Brandt, Darien Sills-Evans, Mike Lane, Anthony LaPaglia
Történet: többkamerás, amiben Jeffries saját maga fiktív énjét alakítja, egy veterán komikust, akinek elég egyedi, és sokszor ellentmondásos meglátásai vannak a modern életről, az emberi kapcsolatokról, és a legjobb barátai segítségével való gyereknevelésről.

Night School

Készítő: Chris Moynihan – executive producer: Kevin Hart
Szereplők: Shanola Hampton, Josh Segarra, Ian Gomez, James Earl, Joe Massingill, Collette Wolfe
Történet: többkamerás, a mozifilm (itthon: Esti iskola) alapján, esti iskolába járó felnőttek igen egyedi csoportjáról, akiket tapasztalataik hoznak közelebb egymáshoz, és azon kapják magukat, hogy nem csak az osztályteremben, de azon kívül is segítik egymást.

Someone Out There

Készítő: Matt Hubbard, Josh Siegal, Dylan Morgan
Szereplők: Ryan Hansen, Aimee Carrero, Neil Casey, Kimia Behpoornia
Történet: egykamerás, a spanyol Pequeñas Coincidencias alapján, romantikus történet két, a változásokat nem nagyon kedvelő emberről, akik váratlan kilétű idegeneknek köszönhetően kénytelenek sajátmaguk legjobb változatává válni, hogy szerelemre találjanak, és esetleg egymásra.

Cím nélküli komédia

Készítő: Phil Jackson – executive producer: Dan Goor
Szereplők: Nicole Byer, Aaron Jennings, Carl Tart, Echo Kellum, Justin Cunningham, Richard Brooks
Történet: egykamerás, sokszereplős komédia egy feketékből álló baráti társaságról, a szerelmi életükről és a borról.

Young Rock

Készítő: Nahnatchka Khan, Jeff Chiang – executive producer: Dwayne Johnson
Szereplők: Dwayne Johnson
Történet: az egykamerás sorozatot a pankrátorból lett színész fiatalkori tapasztalatai ihletik. A Young Rockból kiderül, hogy randalírozott az ifjonc Hawaii utcán, hogy tartóztatták le minden héten, mert olyasmiket művelt, amiket nem lett volna szabad, miközben egyébként teljesen jó gyerek volt. És hogy utasították ki őt családjával a szigetről, és költöztek ezután Nashville-ben, ahol tovább folytatta a bajkeverést. (Nem főszereplő Johnson, de minden részben szerepelni fog. Lehet, hogy csak felvezet vagy narrál?)

Cím nélküli komédia

Készítő: Tina Fey, Robert Carlock
Szereplők: Ted Danson, Holly Hunter, Bobby Moynihan
Történet: egykamerás, ami eredetileg a 30 Rock spinoffjának készült. Egy tehetős üzletemberről, aki elindul a Los Angeles-i polgármester-választáson, de persze közel sem helyénvaló okokból. Így amikor nyer, rá kell jönnie, hogy mit is képvisel, valamint el kell nyerni stábja tiszteletét. Plusz tinilányával is ki kell építenie a kapcsolatát. Miközben felügyeli a prérikutya népességet is.

5 hozzászólás Ne habozz!

Diapolo - 2020. 05. 06. 19:23

Ez az NBC komédia blokk, a dráma volt már, bocsi :)))

Crazy For You így elsőre, de kívancsi vagyok melyikek léphetnek a következő “szobába”

Thomas - 2020. 05. 06. 23:31

Engem persze a Young Rock érdekelne és a Someone Out There Aimee Carrero miatt.

Most megelőztem DennyKeh-t, de bármibe lefogadom, hogy ő is az utóbbira lesz a leginkább kíváncsi hasonló okokból:)

Enzo - 2020. 05. 06. 23:51

A linkes felsorolásban az “NBC komédiák” link hibás – vagy ugyanerre kéne mutatnia (so meta), vagy nem kéne a listában lennie :)

DennyKeh - 2020. 05. 07. 22:43

American Auto – El nem tudom képzelni, milyen lehet ez, de tényleg.

Crazy For You – Oké, ebben leírás alapján rengeteg humor faktor, már az íráson múlik milyen lesz. Ez nézős lenne, plusz Shelley Henning mimikája is remek.

Jefferies – Ah, biztos hogy nem.

Night School – Ez fun lehet. Ez kell.

Someone Out There – Spanyol adaptációkat mindig szeretem. Ráadásul Aimee Carrerónak megy is a spanyol, így remél nem marad ki a spanyol káromkodás. Ryan Hensen – Aimee Carrero párosért meg már most ölni tudnék.

Cím nélküli komédia – Leírás alapján nulla.

Young Rock – Szeretem a színészt, de ez nem érdekel.

Cím nélküli komédia – Nem láttam a 30 Rockot, Ted Danson miatti esélyt megkapja.

humorpalanta - 2020. 05. 09. 18:48

Úgy látom már megint én vagyok a kivétel.

A legjobban az American Auto érdekel, jól hangzik és jó dolgokat is lehet kihozni belőle.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz