login |

Hírszerda – Dare Me-kasza! Wipeout 8. évad!

2020. 05. 06. 09:05 - Írta: winnie

18 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Mai magyar premier: Rejtőzködők: Az elsőszülött 1. évad + Netflix: Dolgozó anyák 4. évad
 • Premier: El Ministerio Del Tiempo S4, Drain The Oceans S3, Tirdy Works S1, Richard and Judy-Keep Reading and Carry On S1, When Predators Attack S1, Outback Truckers S8, Home Ground S8, Katie Price My Crazy Life S4 + Finálé: The Conners S2, Bless This Mess S2, Mixed-ish S1, black-ish S6, FBI: Most Wanted S1, Resonable Doubt S3
 • Teljes évados premier: The A Word S3 (BBC)
 • Magyar premier – AXN: 05.08 Provokátor (Trigger) 1. évad
 • Magyar tévés premier – HBO3: 05.22 Betty (Betty) 1. évad
 • A CBS nagy meglepetésre passzolta a Lincoln Lawyer című David E. Kelley-pilotot, amire sorozatkészítési megbízást vállalt ősszel – ez nem berendelést jelent, csak nagy kötbér megfizetését.
 • Idén elmarad az angol Love Island, pedig még azon is gondolkodtak, hogy brit területen rendezik meg. Az amerikai változat készítői még bíznak abban, hogy találnak helyszínt.
 • A kábelsorozatok kapcsán eddig nem nagyon foglalkoztunk a koronavírus-hatással, hiszen azok premierdátumai elég fluidnak számítanak, sokszor több, mint egy év marad ki. Azonban akadt pár konstans sorozat az elmúlt években, ilyen például a rendszeresen őszi premier The Walking Dead és az American Horror Story. Ezek kapcsán jelezném, hogy az ablak rohamosan zárul, hacsak el nem kezdődik májusban (talán júniusban) a forgatásuk, egyre kevesebb lesz az esély az őszi visszatérésükre.
 • Új sorozat: The Terminal List – Amazon Prime, készítő: David DiGilio, rendező: Antoine Fuqua, főszereplő: Chris Pratt – Jack Carr regénye (itthon: A ​végső listahivatalos, magyar nyelvű tartalom) alapján, összeesküvős thriller a nemzet legjobban kiképzett ügynökeinek a végletekig való kihasználásáról, amiben az akció és a mély pszichológia kérdések keverednek. A főhős egy volt tengerészgyalogos, aki a frontról furcsa emlékekkel tér vissza annak kapcsán, hogy miképp ütöttek rajta a szakaszán.
 • A The Blacklist évadfináléja (ami a 7×19 lesz, vagyis három részt nem forgattak le) részben animált lesz, mert nem végeztek a leállások előtt a forgatással. A digitális képregény stílusa ihlette az animációt (kép), a színészek pedig otthonról mondták fel a szerepeiket.
 • Megerősítésre került, hogy Robert Rodriguez és Peyton Reed is rendezett 2. évados The Mandalorian-epizódot.
 • Madchen Amick rendezte a Riverdale szükség fináléját.
 • A Fuller House 5. évadja 06.02-án folytatódik a Netflix-en.
 • A The Grand Tour márciusban Oroszországban forgatott volna egy különkiadást, azonban erre értelemszerűen nem került sor, és max jövőre lesz ismét esély rá.
 • Nem kerül mozikba az új Scooby Doo-film, a Scoob!. Nemsokára meglesz a lakossági premierje.
 • A Netflix tovább teszteli a bemutatási stratégiáját, miután idén voltak reality-k, amiknek pár hét alatt, 3-as, 4-es pakkokban érkeztek a részei, másoknak meg egyszerre.
 • Melora Hardin fogja rendezni a The Bold Type 4. évados visszatérésének második epizódját.
 • A USA elkaszálta a Dare Me-t. A gyártó megpróbálja más platformra eladni.
 • A TBS berendelte a Wipeout 8. évadját, azaz felélesztette a sorozatot.
 • Jeff Probst, a Survivor showrunnerje beszél a múlt heti és az eheti epizódról.
 • Heather Hemmens (Maria) beszél a Roswell, New Mexico – 2×05-ben történtekről.
 • Paul Wesley, a Batwoman kettővel ezelőtti részének rendezője beszél a meló kihívásairól.
 • Vendégszerep: Leslie Grossman – The Goldbergs (megint), Sean Faris – The Baker and The Beauty,
 • Interjú: a RuPaul’s Drag Race múlt heti kiesője, Tom Pelphrey (Mank – Ozark), Maisie Richardson-Sellers + még egy (Charlie – Legends of Tomorrow), Tanya Saracho + még egy (a Vida készítője), Alexander Hodge (Andrew – Insecure), Desiree Burch (a Too Hot To Handle narrátora),
 • Nemrég bejelentették, hogy Gát György lesz a Mintaapák új showrunnerje (amire a kérdésem az volt, hogy “minek?”, hiszen ha sikernek kommunikálják a telenovellát, akkor értelmetlen lépésnek tűnik változtatni. A jelek szerint pedig mindez csak másfél hétig tartott, bár a TV2 nem erősítette meg ezt, igaz nem is kalimpáltak ellene.
 • Új sorozat: Asylum City – izraeli, készítő: Eitan Tzur, Uzi Weil és Liad Shoham – előbbi rendezte utóbbi könyve alapján, az emberkereskedelem alvilágáról, annak bedőléséről egy fiatal társadalmi aktivista halálát követően.
 • Sheridan Smith műsorvezetésével a BBC elkészíti az ausztrál Pooch Perfect című profi kutyasztájlisztokat versenyzetető reality angol változatát.
 • A Science Channel és a France 5 két részes dokusorozatot készít Attila’s Forbidden Tomb címmel Attiláról, a hunról, amiben friss tudományos felfedezések alapján fogják megrajzolni a harcos képét.

18 hozzászólás Ne habozz!

wickee - 2020. 05. 06. 09:33

“A The Grand Tour márciusban Oroszországban forgatott volna egy különkiadást, azonban erre értelemszerűen nem került sor, és max jövőre lesz ismét esély rá.”

Akkor idén nem is lesz több special epizód se? Vagy esetleg van olyan amit már leforgattak? Elég szomorú dolog lenne, mert eleve idén csak random pár special lett volna, de ha még azok is kiesnek hát… :(

Cole - 2020. 05. 06. 09:35

The Sinner 3. évada mikor kerül fel vajon a netflix-re?

kiskiraly - 2020. 05. 06. 09:36

https://index.hu/kultur/media/2020/05/06/csengetett_mylord_kozonsegtalalkozo_arcadia_flippermuzeum/

Ez nem előre fizetős zárt körű rendezvény lenne (ha meg lesz tartva)

winnie - 2020. 05. 06. 09:38

wickee: a madagaszkáros le lett forgatva, az jönni fog már talán júniusban.

winnie - 2020. 05. 06. 09:40

Cole: még nem láttam infót róla. a 2. évad a tévés finálé után szűk 2 hónappal került fel.ami persze májusi felkerülést jelentett volna a 3. kapcsán, de ez biztos, hogy nem lesz meg. talán június?

wickee - 2020. 05. 06. 09:55

winnie: Na akkor az legalább egy kis vigasz. :D

Ayrons - 2020. 05. 06. 09:59

Robert Rodriguez és Peyton Reed már nem forgattak, hiszen az évad kész és jön ősszel nem ?

winnie - 2020. 05. 06. 10:08

igen, rosszul fogalmaztam. a jövő idő a “ki lesz majd írva a nevük rendezőként”-stílusban áll csak természetesen.

Ayrons - 2020. 05. 06. 10:12

Köszi, egy percre megijedtem, hogy valami csúszás lett.

Cole - 2020. 05. 06. 10:16

Köszi az infót!

Enzo - 2020. 05. 06. 10:46

Oldalsávban esetleg kicserélnétek a Westworld kibeszélőt az évadzárós írásra? Köszi! :)

Tibi - 2020. 05. 06. 13:07

Esetleg látott valaki infót arról, hogy a RuPaul Drag Race 12. évada fent lesz-e valamikor a Netflixen?

DarkEagle - 2020. 05. 06. 13:29

“Megerősítésre került, hogy Robert Rodriguez és Peyton Reed is rendezett 2. évados The Mandalorian-epizódot.”

Csak én gondolom úgy hogy a Disney+ az ismertebb rendezői/színész nevekkel akarja eladni a Mandalorian-t a sztori helyett? Mármint az első évadban is volt legalább 2-3 nagyobb nevű rendező plusz színész. És a következő évadban meg ugye konkrétan tömegével jönnek majd a rajongói kedvencek. Nem hiszem hogy ez jó irány.

Thomas - 2020. 05. 06. 14:04

A Council of Dads csak a Parks & Rec special miatt került 22.00-ra, most már megy a rendes 20.00-s sávjába, nem? Vagy van egy még frissebb változtatás? Már annyit variáltak vele, hogy nem tudom követni, de a Futoncritic egyelőre még 20.00-snak jelzi:)

winnie - 2020. 05. 06. 14:07

akkor téves!

len90 - 2020. 05. 06. 15:32

Mintaapákat nem nézem de nézettség alapján egyértelmű siker, utóbbi időkben egyetlen értékelhető pontja volt a TV2 hétköznapi felhozatalának.

Egy showrunner váltásnak viszont rengeteg oka lehet, nem biztos hogy kreatív irányvonal váltás áll a háttérben. Simán lehet hogy a régi showrunner kapott máshol egy jobb ajánlatot, vagy bármilyen személyes ok miatt dobbantott, esetleg belső okok (az új valakinek a valakija akit jó poziba Kellett tolni, TV2-ből ez utóbbit különösen kinézném).

Lehet ezért nem is kommunikálják agyba-főbe, mert próbálják a néző számára észrevétlenül megoldani a cserét…bár nem hinném, hogy ennek a szériának olyan tudos lenne a célcsoportja akik élből kaszálnák/felháborodnának csak azért mert showrunner-t váltanak, szerintem a nézők 99% nem is tudja ki a showrunner, 90% meg azt se, hogy mit csinál egy showrunner és mit okoz a cseréje, szóval ilyen szempontból lehetnének transzparensebbek a kommunikációban…

Flanker - 2020. 05. 06. 19:01

“A TBS berendelte a Wipeout 8. évadját, azaz felélesztette a sorozatot.”
Számomra az év híre :)

dragon1986 - 2020. 05. 06. 22:22

The rookie s02e16

American Idol crossovert meg sem említettek a poen hogy Lucy Chen alakító színésznő szerepelt benne mint versenyző énekesből letg ő színésznő 😅

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz