login |

Délelőtti videó 3.: Love Life

2020. 05. 07. 11:30 - Írta: winnie

2 hozzászólás | kategória: antológia, video,

Az HBO Max első sorozata az Anna Kendrick főszereplésével készített Love Life lesz – mert a többi forgatását elvileg fel kellett függeszteni. (Tippre a Tokyo Vice-ot is rögtön akarták hozni.)

Egy évados antológiáról van szó, ami romantikus komédia, az első szerelemtől az utolsóig tartó utazásról, valamint arról, hogy azok, akikkel vagyunk eközben, miként alakítanak olyanná, amilyenné végül válunk, amikor örökre kikötünk valaki mellett. A fél órás epizódok egy-egy sztorit mesélnek el a szezononként változó főhős kapcsolatáról.

Előzetes a tovább mögött, bennem pedig megint megerősödött az az irracionális érzés, miszerint baromira bejön a Darby név. További szereplők: Zoë Chao, Peter Vack, Sasha Compere és Lesley Manville.

2 hozzászólás Ne habozz!

Python - 2020. 05. 28. 11:33

Érdekes koncepció, és határozottan bejött a dolog az első 3. epizód alapján! Jó a narrátor, aki mindig mélyelemzést ad az adott karakter cselekedeteinek tudat alatt meghúzódó pszichológiai hátteréről. ;)

Python - 2020. 05. 28. 12:59

Jaj, a mondandóm végét le is hagytam: tetszik a sorozat, így 3 rés után végig maradok, mert bár egy jó és szórakoztató romantikus vígjátékszéria, azért második “olvasatra” mélye és alapos szociológiai és pszichológiai réteg is van a vígjáték elemek mögött. Adok is rá egy 7,5-8/10 -es értékelést! :)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz