login |

Hírcsütörtök – After Life 3. évad!

2020. 05. 07. 09:04 - Írta: winnie

14 hozzászólás | kategória: hírek,

 • Tegnap történt 17 országos évadberendelés és 4 kaszaerről este írtunk bővebben.
 • Mai magyar premier: – + Netflix: A végzet ollói 2. évad + tévés premier: Atlantai eltűnések és gyilkosságok: Az elveszett gyermekek 1. évad
 • Premier: Bruh S1, The Oval S1 (tavaszi), Building Giants S4, Operation Ouch S9 + Finálé: SEAL Team S3 (vendégblogger?), Riverdale S4 (vendégblogger?), Brockmire S4, Kevin Hart: What The Fit? S3, Summer House S4, Eating History S1, Expedition with Steve Backshall S1, The Big Fat Wedding Walk S1 + dupla Survivor-rész volt + 2 Single Parents-epizód volt + szerdán is volt Shark Tank
 • Teljes évados premier: Scissor Seven S2 (Netflix), Brassic S2 (Sky),
 • Magyar premier – Izaura Tv: 05.09 Te szent ég! (Um Himmels Willen) 17. évad
 • Magyar premier – HBO GO: 05.17 Patria (Patria) 1. évad
 • Magyar premier – TV2 Comedy: május BoJack Horseman (BoJack Horseman) 5. évad
 • Lekerül a magyar Netflix-ről: 05.31 Full House, 06.01 Cannabis, Hotel Beau Sejour
 • A koronavírusos posztunknál írtunk a szinkronizálások lassulásáról (nem magyar a jelenség, mindenhol ez a helyzet), így ökölszabályként használható, hogy ha mostanság egy eddig rendszeresen sugárzott sorozat hirtelen eltűnik a képernyőről, annak az az oka, hogy nem készült hozzá több szinkron. Legutóbb a COOL kényszerült ezért levenni adásáról a Szélhámos plébános-t.
 • A CBS újabb pilotot passzolt, a Fun-t.
 • Nem csak azért került bajba az American Horror Story 10. évadjának őszi premierje, mert nem tudják elkezdeni a forgatást időben, hanem azért is, mert Ryan Murphy elárulta, hogy bizonyos időjárási körülmények is kellenek hozzá, így ha nem sikerül nyáron dolgozni rajta, akkor csak jövő nyáron forgathatják le. Lehet találgatni? Persze van B-terv, egy másik szezon ötletének hipergyors elfogadtatása az FX-szel, és tippre Murphy-ék már jó ideje agyalnak azon, hogy a mostani körülmények között lehetne-e készíteni valamit.
 • Valahogy elment mellettem, hogy készült egy svéd Backström-sorozat Kjell Bergqvist főszereplésével. Az első évad Leif G.W. Persson Kan man dö två gånger? cím regényét adaptálja, valamint a Den som dödar draken egyes részleteit.
 • Az America’s Got Talent 15. évadja 05.26-án indul el az NBC-n. A World of Dance című táncos reality is ugyanekkor tér vissza az új szezonjával.
 • Habár az idei SXSW le lett lőve, a hagyományos pilotepizód-verseny megrendezésre kerül, miután a Vimeo-n elérhetővé vált hat epizód. Megyek és csekkolom is őket pilot junkie-ként.
 • A Netflix berendelte az After Life 3. évadját.
 • Ha pedig ez nem lenne elég, akkor a berendelés mellett a Netflix készítői szerződést írt alá Ricky Gervais-szel, vagyis nekik fog dolgozni egy ideig.
 • A 05.08-án érkező Into The Dark-epizód, a Delivered rendezője Emma Tammi, írója Dirk Blackman, a szereplői pedig Tina Majorino, Natalie Paul, Michael Cassidy és Micah Parker.
 • A Homeland-ban a Saul-flashbackek kapcsán kiderült, hogy a készítők azt is tervezték, hogy digitálisan fiatalítják Mandy Patinkin-t huszonévesre, de a tesztek nem igazán tűntek hihetőnek, így passzolták a lehetőséget, miszerint azt is, hogy a színész két fia közül az egyik alakítsa a karaktert (meghallgatták azért őket).
 • A The Grand Tour fél éve Madagaszkáron forgatott különkiadásának utómunkája még a koronavírus nélkül is hosszú lenne a több ezer órányi anyag feldolgozása (és a 4k-s felvételek) miatt, de az elérhető lesz a közeljövőben az Amazon Prime-on.
 • Több év után Dél-Koreában felélesztésre kerül a The Voice. Nálunk vajon nem érne meg egy próbát?
 • Készítői szerződés: Max Borenstein – HBO, Sebastian Hoffman – Endeavor Content,
 • Heidi Klum és Tim Gunn, a Making The Cut műsorvezetői beszélnek a fináléról,
 • Dan Goor, a Brooklyn Nine-Nine készítője beszél a fináléról. És ebbe az interjúba Andy Samberg (Jake) is beszállt mellé.
 • Jonathan Green és Gabe Miller, a Superstore showrunnerjei beszélnek az évadzáróról. Itt is és itt is.
 • Vendégszerep: Bill Nye – Blindspot, Sheridan Smith, Eddie Marsan, David Threlfall, Darren Boyd, Angela Griffin, Robert Glenister, Tom Glenister – Isolation Stories
 • Interjú: Tim Heidecker és Eric Wareheim (a Beef House készítői és főszereplői), Christie Wittenborn (a Penny Dreadful: City of Angels jelmeztervezője), Martin Freeman (Apu – Breeders), Sira Haas (Esty – Unorthodox), Rachel Horovitz (a Patrick Melrose producere),
 • 11.21-22-ére halasztották a Budapest ComicCon-t, ami új helyszínt is kapott, a Hungexpo-t – ugyanott és ugyanakkor lesz, amikor a PlayIT, illetve a bécsi ComicCon.
 • Új sorozat: Labor – izraeli, héber, francia és angol nyelven, készítő: Shahar Magen és Valérie Zenatti, az 1956-os szuezi háború alatt játszódó történet, melyben egy természetfölötti esemény összehozza a francia, a brit és az izraeli katonákat, akiknek furcsa, fizikai változásokkal kell szembenézniük, melyek nem csak a jövő generációira hathatnak, de mai ismert maszkulinitást is megváltoztatják.
 • Pilotszkript: Her Horror – csatorna nélkül (gyártó: RubyRock Pictures), horrorantológia, készítő: Zara Symes, feminista és széles körű megközelítésű vizsgálata a női tapasztalatoknak a horror műfaján keresztül. A cél, hogy az általában a nők brutalizálására építő műfajt “visszaszerezze”. Minden epizód valami tipikus női tapasztalatra épülne, mint a pubertás, a gyerekvállalás, a menopauza és az öregedés.
 • Karanténsorozat-alert: Az HGTV 4 részre berendelte a Hot Mess House-t, ami afféle takarító show lesz, vagyis az otthonok belső elrendezésével foglalkozik majd. Benne Cassandra Aarssen, szakértő fog videókonferencia révén okoskodni, ügyfeleinek tanácsokat adni.
 • A Red Arrow Studios Intl. elkezdte eladni Európa-szerte új vetélkedő formátumát, a Block Out-ot, amely nemrég Thaiföldön debütált. Ebben két 4 fős csapat verseng azért, hogy rajta maradjon egy falon, miközben feladatokat kell megoldania. A rossz válaszok és rossz döntések ugyanis a fal darabkát kilökik, és ez nehezíti a fent maradást, csak a legügyesebbek tudnak végig megkapaszkodni.

14 hozzászólás Ne habozz!

Snoopyzit30 - 2020. 05. 07. 09:37

“A Netflix berendelte az After Life 3. évadját.”

Vegyesek az érzéseim, mert bár az 1.évad tetszett, a másodikból már kezdett kifogyni a szufla. Bízom a készítőkben, de szkeptikus vagyok.

winnie - 2020. 05. 07. 09:40

majd írok az új részekről nemsokára.

én egyetértek gervais-szel abban, hogy mivel annyira minimális időt töltöttünk a karakterekkel két évad során is, hogy bőven lehet még mint mutatni belőlük. és persze a városból is.

fajro - 2020. 05. 07. 10:04

Nekem pont a második évad tetszett jobban, szóval hurrá harmadik évad!

Tibi - 2020. 05. 07. 10:21

A Voice szerintem nem érné meg, én legalábbis nem örülnék neki.

A Rising Star-t viszont visszahozhatnák, mert az minden szempontból zseniális volt.

winnie - 2020. 05. 07. 10:32

a rising star kapcsán érdekes látni, hogy szinte mindenhol első évados kasza volt, de egyes ázsiai országokban bőven megért több szezont.

dochollywood - 2020. 05. 07. 10:48
Enzo - 2020. 05. 07. 11:10

Hétidézete szöveget & linket kicserélitek oldalsávban légyszi? :) Köszi!

Dávid - 2020. 05. 07. 11:15
Capri - 2020. 05. 07. 12:19

Keresem a posztot, ami Buddha soriról van szó. Netflixen van és indiai.

Többféleképpen próbáltam keresőszóval, a blog nem talált, még sori címével sem.

Ázsia sorozatozik kategóriában több oldalt kéne visszalapoznom, időgényes.

Volt róla poszt, arra emlékszem. Nagyon jó dari sori.

Köszönöm annak, hogy felrakja a linket.

kiskiraly - 2020. 05. 07. 12:23

Kálomista interjúból

“Az tény, hogy 2010 után a Megafilm lett például az MTVA egyik legnagyobb beszállítója is, ami aztán kiváltság a javából.

Pályáztam.

A cikkben az is szerepel, hogy cége készítette a Hacktion és a Munkaügyek című sorozatot is, ami összesen úgy 1,3 milliárdba került. Nézettsége – egy rész kivételével – még az M1 átlagát sem érte el a 18–49-es korcsoportban.

Heti nézettségénél hét rubrika van, ezek közül a legkisebbet is ki lehet így hangsúlyozni. De ez a rengeteg csúsztatás már nem izgat, negatív a pulzusom.

Most már csak arra lennék kiváncsi hogy melyik target demoban volt a legjobb a Hacktion?

winnie - 2020. 05. 07. 12:46

Capri: nem tudom, hogy melyikre gondolsz így hirtelen, az ázsiaiak között keresve sem dob semmit. biztos, hogy írtunk róla?

Capri - 2020. 05. 07. 13:25

Kritika nem volt, rövid leírásra emlékszem. Hozzászólásban erről írt vki, h ebben a soriban volt színésznő csere. Mangala karakter.

B K MODI presents. Ez az ő filmes munkája.

1 posztban volt több sori egybegyűjtve.

Flanker - 2020. 05. 07. 20:58
kiskiraly - 2020. 05. 07. 21:14

A debreceni Apolló mozi a Tiszta szívvel online vetíése után online Q&A-t tartott Till Attilával
1:02:20-tól van feltéve a Tiszta szívvel amerikai minisorozat változatával kapcsolatos kérdés:
https://www.facebook.com/watch/live/?v=911455506018606

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz