login |

Hírszerda – Dave 2. évad! Bob’s Burgers 11. évad!

2020. 05. 13. 09:12 - Írta: winnie

15 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Premier: Best Cake Wins S3, Jeff’s Homemade Game Show S1, Kingdom of The Mummies S1, Blindboy Undestroys the World S1, Sunday Morning Stories S1, A Place in The Sun 2020, Inside the Ambulance S10, Home School Hub S1 + Finálé: For Life S1 (vendégblogger?), The Flash S6, Man v Food S9, Asian Americans S1, Diablolical S3, Ellen’s Game of Games S3 + volt Gordon Ramsay’s 24 Hours To Hell and Back-különkiadás + volt Hollywood Game Night-különkiadás (karanténos)
 • Magyar premier – Netflix: 06.05 13 okom volt rá (13 Reasons Why) 4. évad
 • Magyar premier – TV2 Comedy: nyár Zsenik közt (Outmatched) 1. évad
 • Magyar premier – Minimax: 2020 Talking Tom és barátai (Talking Tom and Friends) 2. évad
 • A CW berendelte sorozatnak a Kung Fu-t és a The Republic of Sarah-t is a pilotjai, illetve az azoknak berendelt projektjei közül.
 • Heti reboot: Jeff Eastin, a White Collar készítője említette, hogy tervbe van véve a sorozat visszahozása “valamilyen formában” a USA csatornára, és erről Matt Bomer-rel is beszélt, amit a színész is megerősített, mint ahogy a szándékát is.
 • Comic Con @ Home? Ezen promó alapján készül valami.
 • Laura Sohn (Alina Park) állandó szereplővé lett kiemelve a The Blacklist 8. évadjára.
 • A kényszerszünetre vonult One Day At A Time még a tavasz folyamán jelentkezni fog egy animált külön epizóddal.
 • Visszatért az HBO-ra az Axios 3. évadja, és két hetenként fog jelentkezni az év hátralévő részében.
 • A Homeland készítői most nem terveznek semmilyen folytatást a sorozatnak, nem azért lett vége úgy, ahogy, illetve a korábban rebesgetett más megközelítésű 9. évadra (vagy spinoffra) sem érdemes számítani. DE! Az, hogy lesz-e valami 5-6 év múlva, azt szerintük sem tudja senki, szóval mondhatnám, hogy talán akkor számíthatunk valamire, de valójában ezt más sorozatoknál is elmondják, mert soha nem mondd, hogy soha.
 • A CBS megtartja magának őszre a The Amazing Race 32. évadját, vagyis mégsem indítja el májusban.
 • Arról már írtunk, hogy Kate McKinnon főszereplésével terveznek egy Tiger King/Joe Exotic-tévésorozatot, azonban erre még mindig nem találtak vevőt. Majd kiderült pár hete, hogy Ryan Murphy is gondolkozik egyen, aminek Rob Lowe lehetne a főszereplője, és most itt egy harmadik projekt. Míg az első egy podcasten alapulna, ez a Texas Monthly egy cikkén, a Joe Exotic: A Dark Journey Into the World of a Man Gone Wild-on (itt olvasható). A történet egy excentrikus állatkert-tulajdonosról szólna, aki józansága elvesztését kockáztatva is küzd állatkertje megtartásáért, de arra is kitérnek majd, hogy vesztette el a főhős önmagát az általa kreált karakterrel szemben. A 8 részes sorozatterv készítője Dan Lagana lenne, a főszereplője pedig Nicolas Cage. A gyártó az Imagine Television Studios és CBS Television Studios, még ebben a hónapban megpróbálják eladni valahova.
 • Elég komoly rebootot kap nyáron a CBS All Access. Erről sok részlet még nincs, de az biztos, hogy felkerülnek a Paramount-filmek, Paramount Network-, Nickelodeon- és BET-sorozatok, valamint az előfizetési modell is változni fog és 12 hónapon belüli nemzetközi terjeszkedésre is lehet számítani.
 • Karanténsorozat-alert: A Twitch interaktív scifi-sorozata, az Artificial (ez már régen előttem van, de túl beszélőfejes volt ahhoz, hogy bepróbáljam – valaki ismeri?) 3. évadja az Artificial: Remote Intelligence címre fog hallgatni, 05.21-én érkezik és 12 darab 2 órás részes lesz. És “távoli produkcióban” fog készülni.
 • A Netflix tárgyal a Paramount Network-kel, hogy Darren Star oda tervezett sorozatát, az Emily in Paris-t átvegye.
 • Jeffrey Katzenberg adott egy interjút a Quibi-ről, és elismerte, hogy nem az elvárásoknak megfelelően indult el a platform – eddig 3,5M letöltésnél jár az alkalmazás. Fő okként a járványt nevezte meg.
 • Az FX berendelte a Dave 2. évadját.
 • A FOX berendelte a Bob’s Burgers 11. évadját.
 • A Dave az FX all time legnézettebb komédiájává vált, epizódonként 5,32M nézővel a lineáris, VOD és streaming megtekintéseket összegezve. Ezzel az 5,2M-s Atlanta-t taszította le a trónról.
 • Készítői szerződés: Rand Ravich és Far Shariat – HBO, Derek Cianfrance – HBO (2 év)
 • Alex Gansa, a Homeland készítője beszél a sorozatzáróról. Itt is és itt is. Itt is, csak a rendező, Lesli Linka Glatter is beszállt mellé.
 • Tim Minear, a 9-1-1 showrunnerje beszél az évadzáróról. Itt is és itt is. Meg itt is.
 • A Variety írása arról, hogy teremtették meg a régi Los Angeles-t a Penny Dreadful: City of Angels-ben.
 • Állandó szerep: Kal Penn, Nick Sandow, Michael Cudlitz – Clarice (CBS), Eric Lange – 61st Street (AMC)
 • A FOX-os Celebrity Watch Party szereplői: Ozzy és Sharon Osbourne, Tyra Banks, Reggie Bush, Rob Lowe és fiai, Megan Trainor, Joe Buck, Michelle Beisner-Buck, Raven-Symoné, JoJo Siwa, Master P, Romeo, Steve Wozniak, Curtis Stone, Lindsay Price, Robert és Kym Herjavec.
 • Interjú: Nick Zano (Nate – Legends of Tomorrow), Mark Proksch + még egy (Colin Robinson – What We Do In The Shadows), Nathan Dean Parsons (Max – Roswell, New Mexico), Martin Gero (a Blindspot készítője), Amandla Stenberg + még egy (Julie – The Eddy), John McEnroe (a Never Have I Ever narrátora),
 • A Mintaapák 2. évadjában nem fog szerepelni Fenyő Iván, Szala Géza karakterét másik színész veszi át.
 • A Hivemind megvásárolta Robert Anton Wilson és Robert Shea The Illuminatus! Trilogy-könyveinek a tévésorozatos adaptációs jogait. A készítő Brian Taylor lenne. Szürreális és szatirikus bemutatása az Illuminátusoknak, mely életre keltette Amerika megszállottságát az összeesküvés-elméletek iránt.
 • Új sorozat: Torn – francia, 6 rész, készítő: ??, pszichológiai dráma egy nőről, aki férjével és két gyerekével egy délkelet-francia falucskába költözik, hogy tanátként dolgozzon. Első napja végén azonban egy csábító hang szólítja meg, akiről kiderül, hogy első szerelme, és bár mindketten boldog házasok, a vonzalomnak nem lehet ellenállni. És miután úgy döntenek, hogy a szenvedély az első és elhagyják párjukat, a férfi felesége eltűnik. Szereplők: Julie Gayet, Bruno Debrandt, Thomas Jouannet, Marie Dompnier.
 • A Discovery Channel különféle kibeszélős sorozatokkal jelentkezik futó sorozatai mellett. A Deadliest Catch – After The Catch-benMike Rowe beszélget a kapitányokkal, a Gold Rush – The Dirt From Home is a szereplőkkel való csevegésre épül, míg a Naked and Afraid: Watch Party és a Naked and Afraid XL Clothes and Opinionated arra épül, hogy régi szereplők saját részeiket, valamint az új epizódokat véleményezik.
 • A Bravo berendelte a Below Deck Mediterranean 5. évadját.
 • A YouTube Premium Birthday Song címmel rendelt be dokusorozatot, amiben zenészek fogják olyan dalok feldolgozásait elkészíteni, amik születésük napján toplista első volt. Az első rész már elérhető, abban Lewis Capaldi dolgozza fel a Setting Sun-t a Chemical Brothers-ről és Noel Gallagher-től.

15 hozzászólás Ne habozz!

Quantumleap - 2020. 05. 13. 09:16

Mi igaz abból, hogy befejezték a Walking Dead-10×16 utómunkálatait? Eddig csak az SG.hu-n találkoztam a hírrel.

winnie - 2020. 05. 13. 09:21

ott van a queue-ban, hogy kirakjam, szóval ki fog kerülni, ha sorra kerül, nicotero említette egy interjúban, de ez inkább afféle evidencia, mert elvileg csak minimálisan maradtak le az időpontról, némi színkorrekció meg nem tudom, mi volt hátra, szóval nem nagy melót kellett megcsinálni március óta.

Necridus - 2020. 05. 13. 09:26

Ebből nem lesz Green Arrow And The Canaries a CW-nál, úgy érzem.

Quibi nem akkora sikerét a járványra fogja? Mármint hogy? Otthon vannak az emberek, van idejük sorozatozni, és akkor inkább nem próbálják ki a Quibit? Nem értem a logikát ezen kijelentése mögött.

Imádom a Bob Burgers, de mindig le vagyok maradva egy-egy évaddal törvényszerűen – de egyáltalán nem szándékosan. Szóval ha most berendelték a 11-et, akkor talán be tudom fejezni a 9-et.

winnie - 2020. 05. 13. 09:36

a quibi kapcsán ez szerintem jogos, mert pont arra szabták az egészet, hogy utazás és rövid holtidők közben nézzék, így viszont otthon hosszabb formátumot választ az ember, nem valami 7 perces epizódot.

Necridus - 2020. 05. 13. 09:53

De ha érdekel a kínálat, akkor legyek a buszon/héven/villamoson/metrón vagy otthon, megnézem. Olyan, mintha a content minősége nem is jelentene sokat a Quibinél. Értem én, hogy ezzel az új formával akartak robbantani, hogy milyen kényelmes, hogy a Boráros tér és a Nyugati közti utazásomon megnézhetem Hemsworth új kalandjait, és nem kell megszakítanom a részt, mert annyira rövid, de azért az sem mindegy, mit nézek. Sőt, arra is nagy hangsúlyt kéne fektetni.

winnie - 2020. 05. 13. 10:02

ez igaz, bár nem mindenki fogja így gondolni, de még az is benne van, hogy mindezt mobilon kell nézned, miközben ott van előtted a nagy tévé. pár perc mobilozás kontra bármelyik szolgáltató végtelen kínálata.

Sorozatgyilkos - 2020. 05. 13. 10:10

A Homeland csak 8 évados volt.

Ambriel - 2020. 05. 13. 10:11

A White Collar hírnek nagyon örülök! Remélem, tényleg lesz belőle valami.

kiskiraly - 2020. 05. 13. 10:11

Brit SVOD piac, 2019 negyedik negyedév
ajánlom a második ábrát ahol a SVOD eloszlást ábrázolják átfedésekkel
https://www.barb.co.uk/viewing-report/the-svod-report-2020/

Thomas - 2020. 05. 13. 11:57

Hát én nem csodálkozom azon, hogy az ember otthon nem a mobilján akar sorozatozni:) Még ha érdekelné is, akkor sem lehet akkora prioritás, mikor tengernyi néznivaló van, majd előfizet, ha újra lehet buszozni/villamosozni.

Kati néni - 2020. 05. 13. 12:08

Vajon mit csinál a Netflix, ha az összes nagy stúdiónak saját platformja lesz?

Érdemes lenne szerintem saját franchise-okat építeniük, saját univerzumokat, amelyben spinoffok játszódhatnak.

A Casa de Papelből például megnéznék egy nemzetközi verziót is vagy más országokban játszódó spinoffokat. Meg legalább egy évet kell várni a következő évadra ;(

winnie - 2020. 05. 13. 12:22

több ilyen is készül, de bőven elvannak szerintem a mennyiséggel. a casa de papelnél karakterekre is lehet szabni szériákat.

sankovari - 2020. 05. 13. 13:13

A White Collar folytatása nagyon jó hír! Remélem, tényleg lesz belőle valami és hosszú távon, nem csak egy event évadra.

Sidoka - 2020. 05. 13. 16:45

Ha kesz az utomunka akkor kb mikorra varhato a TWD evadzaro?

winnie - 2020. 05. 17. 08:51

bármikor jöhet, ez csak programming kérdése, hogy nekik mikor éri meg. tipp? októberben, amikor indítanak egy új vagy visszatérő sorozatot.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz