login |

Robin Sparkles visszatért!

2020. 05. 13. 18:42 - Írta: Necridus

1 hozzászólás | kategória: fun, video,

Van olyan How I Met Your Mother-rajongó, aki ne tudná kívülről a Let’s Go To The Mall szövegét, és akárhányszor meglát egy plázát, kuncog egyet? Nem vagyok egyedül, remélem.

Robin ikonikus dala a második évadban debütált, és visszatérő poénnak minősült a sorozat végéig. Robin Sparkles ugyan már régóta visszavonult, de most “visszatért” egy dal erejéig. Ő is megmutatta, mit csinál, amikor a karantén miatt már hetek óta otthon ül.

A tovább mögött tehát Robin megformálója, Cobie Smulders, amint a sorozatbeli slágerét a mai viszonyokhoz alakítva adja elő. Az új dalszöveg a sorozat készítőitől származik, ahogy az eredeti is. Ha még ez lesz pár hónapig, jöhet a Sandcastles In The Sand is.

1 hozzászólás Ne habozz!

elliot - 2020. 05. 13. 20:14

Imádtam ezt a videót. Köszi a megosztást! Ahogy köszi a kibeszélőt is, ami miatt évekig lázban lehettünk, ki is az Anya. Én a HIMYM-et láttam először eredeti nyelven nagytömegben egy másik karantén miatt a lakásba zárva. Azóta mindent csakis úgy nézek. :) Ahogy a kisfiam (aki akkoriban még gondolat se volt) táncol most erre a dalra, már-már giccsessé teszi ezt az egész emlékezést, abba is hagyom. 😀

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz