login |

A Star Trek: Strange New Worlds lesz az új spinoff

2020. 05. 15. 19:30 - Írta: human

18 hozzászólás | kategória: az év híre, hírek, video,

A CBS All Access tartja tervét, azt, hogy az év minden hetén legyen Star Trek, és ki tudja, a nyári rebootja során talán át is nevezik magát Star Trek All The Time-ra? Náluk megy már a Star Trek: Discovery, túl vannak a Star Trek: Picard első évadján, közeleg a Star Trek: Lower Decks, plusz tervbe van véve a Section 31-spinoff is a platformon, és még Star Trek: Short Treks is van. (A Nickelodeon-os animáció mát tényleg csak hab a tortán.)

Most pedig bejelentették a Star Trek: Strange New Worlds-öt.

A sorozat nem sokkal a Discovery 2. évadja után veszi fel a fonalat. AKirk előtti USS Enterprise-időkre fog koncentrálni, amikor még Pike kapitány vezetésével járta a hajó a galaxist, és mellette ott lesz Spock és Number One, avagy visszatér Anson Mount, Ethan Peck és Rebecca Romijn állandó szereplőként.

A készítő Akiva Goldsman saját, Alex Kurtzman és Jenny Lumet története alapján. A tovább mögötti beharangozó videóban a színészek még azt is mondják, hogy a fanok kérték, és ők megválaszolták ezt. Éljen a fandom?

18 hozzászólás Ne habozz!

mikkamakka - 2020. 05. 15. 19:10

cool. cool cool cool

LordPicard - 2020. 05. 15. 19:49

Én szeretem a Discovery-t és nagyon tetszett a Picard is, mint a TNG-DS9-VOY trión felnőtt trekkie azért nem minden tetszett ezekben a sorozatokban, de Anson Mount a lehető legjobb dolog, ami történt a Star Trek-kel az elmúlt 10 évben (pedig még az Abramsverse filmeket is szeretem, ajajj), erre a szerepre született, úgyhogy most nagyon boldog vagyok ettől a bejelentéstől, én azt se bánom, ha a Section 31 sorozat kárára, helyett készül.

Busmen - 2020. 05. 15. 19:56

Jöhet! A Discovery bejött , ez is jó lehet!
Picard számomra nagy csalódás volt , de azért megnéztem és maradok majd a folytatásra is , hátha!

schray - 2020. 05. 15. 20:30

Yaaay! Ami a legjobb volt a Discovery második évadjában, most külön sorozatba kerül. Valami interdimenzionális alagúton csapják még ide Sarut, aztán tökéletes is lesz. :D

Python - 2020. 05. 15. 20:33

Ez egy igazán jó hír! :)

heidfeld - 2020. 05. 15. 20:34

Utolsó két rész kivételével, jó volt a Picard is, sőt. Ott bőven van tartalék…
Nagyon örülök a hírnek. Színészek, hangulat nagyon betaláltak. Kicsit szomorú, hogy Section 31 “kárára”, de azért sem aggódom. Butaság is lett volna ilyen ziccert. kihagyni.Konkurensek számára nem a legjobb hír, de Star Wars – Star Trek fertőzöttek tíz milliói vagyunk a világban. Évtizedek óta szélesedik a világuk, így 6-8 szériát, simán el tudnak adni, nagy kockázat nélkül.

Annatar - 2020. 05. 15. 21:34

Ez nagyon jó hír, remek gárda jött össze, vétek lett volna kihagyni ezt a ziccert :)

Platschu - 2020. 05. 15. 23:30

Éljen! Zseniális a CBS üzleti érzéke, ahogy egyszerre fejlesztenek 3-4-5 spinoffot. Ebből már csak lesz olyan, amit szeretnek az ősfanok is. Igazi aranykor köszöntött be az ST rajongók számára.

(Bár a Stargate franchise sorsa is ilyen szépen alakulna…)

Tyberius06 - 2020. 05. 15. 23:39

Jöhet!
Én nem fanyalgok. Talán nem minden kreatív döntéssel értek egyet, főleg a Discovery második évadja kapcsán (lehet újra kéne néznem, mert az emlékek alapján nem annyira tetszetős), de simán nézném Pike és kompániája kalandjait.
Az egyetlen bajom, hogy megint sarokba írják magukat a készítők. Jönnek majd a miért nem hallottunk erről vagy arról típusú hozzászólások meg kritikák, mint amik jöttek Spock mostohahúga kapcsán. Mondjuk én az összes ilyenhez nyitottan állok, mert a Kirk előtti időkről amúgy se sokat tudunk.
Szóval én kíváncsian várom.

danonino1984 - 2020. 05. 16. 03:57

Nézni fogjuk!! :) És jó az alap! :)

Ace - 2020. 05. 16. 08:04

Szuper hír! Ez a trió és a Discovery második évadjában látott Enterprise nagyon működött. Ha jól sejtem ez lesz a kalszikus értelemben vett Trek mert a többi sorozat inkább új utak felé nyit. De itt csinálhatnak valami hagyományosabbat ami jobban hasonlít a régebbi sorozatokra. Nagyon várom már most.

Hallak65 - 2020. 05. 16. 09:50

Ékes példa, hogy kell kihasználni, ha valakinek csak 1 menő licence van. Ideje, hogy megint Star Trek folyon mindenből megint

Peter Wiggin - 2020. 05. 16. 11:44

Hell yeah!!! Bár én ezt a fiatal Spock-ot nagyon nem csípem, de Pike egyértelműen az egyik legjobb kapitány a Trek-ben (nekem kicsit Picard-Kirk keverék, amolyan erkölcsileg és intellektuálisan erős badass:-)).

A Discovery-vel sem volt túl sok gondom (gyakorlatilag mindent láttam Trekben (az animációs sorozat és a VOY-ból kb. a részek 20-25% maradt csak ki eddig)) és amíg nem az általam végletesen utált Kelvin-timeline van műsoron (lehet, hogy az új Spock-kal is az a bajom, hogy nagyon Abrams-es), addig bármi jöhet:-).

Key - 2020. 05. 16. 13:05

Anson Mount korábban a Hell on Wheelst is kiemelte a középszerből, most pedig egy hozzá még jobban passzoló karaktert talált. Már most alig várom.
Arról van esetleg valamilyen infó, hogy a Discovery 3. évadja mikor indul?

Captain Phillips - 2020. 05. 16. 14:17

Johetne mar valami uj Stargate is :)

Ace - 2020. 05. 16. 16:17

Key: Még sajnos semmi biztosat nem tudni elvileg még idén de azt mondták a készítők sajnos lasítja az utómunkákat a covid-19 helyzet. Azért szerintem hamarosan bemutatható állapotba kerül talán már nem kell sokat várni.

Yamagato - 2020. 05. 16. 21:15

A Discovery 2. évadát Anson Mount cipelte a hátán. Hányszor jutott eszembe, hogy mennyivel inkább nézném az Enterprise kalandjait ezzel a legénységgel. Már csak azért imádkozom, hogy ne Disco szintű legyen a történetvezetés. A logikátlan és érdektelen átívelés helyett kapjuk meg tényleg azokat a heti “strange new world”-öket a maguk kis konfliktusával és kész is a jóság.

Aletha - 2020. 05. 20. 11:06

Ha már Star Trek. A mozifilmeket és a szinkronizált sorozatokat valamelyik csatorna mindíg leadja(Spike és Paramount Channel)…Én már így az Alternatív, Eredeti, meg Tükör idővonalakba belegabalyodtam, így úgy döntöttem, ha végeztem a Supernatural végignézésével-talán így harmadjára sikerülni fog, mert most tartok a 8. évad felénél(mert így itthon vasaláson, olvasáson, zenehallgatáson, takarításon és mosogatáson kívűl mi mást tudnék csinálni, mivel a kutyát, macskát apám reggelente lerendezi a home office mellett, a halakkal együtt)-akkor nekiesek a már kiadott\sugárzott Star Trekeknek.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz