login |

A Star Trek: Strange New Worlds lesz az új spinoff

2020. 05. 15. 19:30 - Írta: human

20 hozzászólás | kategória: az év híre, hírek, video, ,

A CBS All Access tartja tervét, azt, hogy az év minden hetén legyen Star Trek, és ki tudja, a nyári rebootja során talán át is nevezik magát Star Trek All The Time-ra? Náluk megy már a Star Trek: Discovery, túl vannak a Star Trek: Picard első évadján, közeleg a Star Trek: Lower Decks, plusz tervbe van véve a Section 31-spinoff is a platformon, és még Star Trek: Short Treks is van. (A Nickelodeon-os animáció már tényleg csak hab a tortán.)

Most pedig bejelentették a Star Trek: Strange New Worlds-öt.

A sorozat nem sokkal a Discovery 2. évadja után veszi fel a fonalat. A Kirk előtti USS Enterprise-időkre fog koncentrálni, amikor még Pike kapitány vezetésével járta a hajó a galaxist, és mellette ott lesz Spock és Number One, avagy visszatér Anson Mount, Ethan Peck és Rebecca Romijn állandó szereplőként.

A készítő Akiva Goldsman saját, Alex Kurtzman és Jenny Lumet története alapján. A tovább mögötti beharangozó videóban a színészek még azt is mondják, hogy a fanok kérték, és ők megválaszolták ezt. Éljen a fandom?

20 hozzászólás Ne habozz!

mikkamakka - 2020. 05. 15. 19:10

cool. cool cool cool

LordPicard - 2020. 05. 15. 19:49

Én szeretem a Discovery-t és nagyon tetszett a Picard is, mint a TNG-DS9-VOY trión felnőtt trekkie azért nem minden tetszett ezekben a sorozatokban, de Anson Mount a lehető legjobb dolog, ami történt a Star Trek-kel az elmúlt 10 évben (pedig még az Abramsverse filmeket is szeretem, ajajj), erre a szerepre született, úgyhogy most nagyon boldog vagyok ettől a bejelentéstől, én azt se bánom, ha a Section 31 sorozat kárára, helyett készül.

Busmen - 2020. 05. 15. 19:56

Jöhet! A Discovery bejött , ez is jó lehet!
Picard számomra nagy csalódás volt , de azért megnéztem és maradok majd a folytatásra is , hátha!

schray - 2020. 05. 15. 20:30

Yaaay! Ami a legjobb volt a Discovery második évadjában, most külön sorozatba kerül. Valami interdimenzionális alagúton csapják még ide Sarut, aztán tökéletes is lesz. :D

Python - 2020. 05. 15. 20:33

Ez egy igazán jó hír! :)

heidfeld - 2020. 05. 15. 20:34

Utolsó két rész kivételével, jó volt a Picard is, sőt. Ott bőven van tartalék…
Nagyon örülök a hírnek. Színészek, hangulat nagyon betaláltak. Kicsit szomorú, hogy Section 31 “kárára”, de azért sem aggódom. Butaság is lett volna ilyen ziccert. kihagyni.Konkurensek számára nem a legjobb hír, de Star Wars – Star Trek fertőzöttek tíz milliói vagyunk a világban. Évtizedek óta szélesedik a világuk, így 6-8 szériát, simán el tudnak adni, nagy kockázat nélkül.

Annatar - 2020. 05. 15. 21:34

Ez nagyon jó hír, remek gárda jött össze, vétek lett volna kihagyni ezt a ziccert :)

Platschu - 2020. 05. 15. 23:30

Éljen! Zseniális a CBS üzleti érzéke, ahogy egyszerre fejlesztenek 3-4-5 spinoffot. Ebből már csak lesz olyan, amit szeretnek az ősfanok is. Igazi aranykor köszöntött be az ST rajongók számára.

(Bár a Stargate franchise sorsa is ilyen szépen alakulna…)

Tyberius06 - 2020. 05. 15. 23:39

Jöhet!
Én nem fanyalgok. Talán nem minden kreatív döntéssel értek egyet, főleg a Discovery második évadja kapcsán (lehet újra kéne néznem, mert az emlékek alapján nem annyira tetszetős), de simán nézném Pike és kompániája kalandjait.
Az egyetlen bajom, hogy megint sarokba írják magukat a készítők. Jönnek majd a miért nem hallottunk erről vagy arról típusú hozzászólások meg kritikák, mint amik jöttek Spock mostohahúga kapcsán. Mondjuk én az összes ilyenhez nyitottan állok, mert a Kirk előtti időkről amúgy se sokat tudunk.
Szóval én kíváncsian várom.

danonino1984 - 2020. 05. 16. 03:57

Nézni fogjuk!! :) És jó az alap! :)

Ace - 2020. 05. 16. 08:04

Szuper hír! Ez a trió és a Discovery második évadjában látott Enterprise nagyon működött. Ha jól sejtem ez lesz a kalszikus értelemben vett Trek mert a többi sorozat inkább új utak felé nyit. De itt csinálhatnak valami hagyományosabbat ami jobban hasonlít a régebbi sorozatokra. Nagyon várom már most.

Hallak65 - 2020. 05. 16. 09:50

Ékes példa, hogy kell kihasználni, ha valakinek csak 1 menő licence van. Ideje, hogy megint Star Trek folyon mindenből megint

Peter Wiggin - 2020. 05. 16. 11:44

Hell yeah!!! Bár én ezt a fiatal Spock-ot nagyon nem csípem, de Pike egyértelműen az egyik legjobb kapitány a Trek-ben (nekem kicsit Picard-Kirk keverék, amolyan erkölcsileg és intellektuálisan erős badass:-)).

A Discovery-vel sem volt túl sok gondom (gyakorlatilag mindent láttam Trekben (az animációs sorozat és a VOY-ból kb. a részek 20-25% maradt csak ki eddig)) és amíg nem az általam végletesen utált Kelvin-timeline van műsoron (lehet, hogy az új Spock-kal is az a bajom, hogy nagyon Abrams-es), addig bármi jöhet:-).

Key - 2020. 05. 16. 13:05

Anson Mount korábban a Hell on Wheelst is kiemelte a középszerből, most pedig egy hozzá még jobban passzoló karaktert talált. Már most alig várom.
Arról van esetleg valamilyen infó, hogy a Discovery 3. évadja mikor indul?

Captain Phillips - 2020. 05. 16. 14:17

Johetne mar valami uj Stargate is :)

Ace - 2020. 05. 16. 16:17

Key: Még sajnos semmi biztosat nem tudni elvileg még idén de azt mondták a készítők sajnos lasítja az utómunkákat a covid-19 helyzet. Azért szerintem hamarosan bemutatható állapotba kerül talán már nem kell sokat várni.

Yamagato - 2020. 05. 16. 21:15

A Discovery 2. évadát Anson Mount cipelte a hátán. Hányszor jutott eszembe, hogy mennyivel inkább nézném az Enterprise kalandjait ezzel a legénységgel. Már csak azért imádkozom, hogy ne Disco szintű legyen a történetvezetés. A logikátlan és érdektelen átívelés helyett kapjuk meg tényleg azokat a heti “strange new world”-öket a maguk kis konfliktusával és kész is a jóság.

Aletha - 2020. 05. 20. 11:06

Ha már Star Trek. A mozifilmeket és a szinkronizált sorozatokat valamelyik csatorna mindíg leadja(Spike és Paramount Channel)…Én már így az Alternatív, Eredeti, meg Tükör idővonalakba belegabalyodtam, így úgy döntöttem, ha végeztem a Supernatural végignézésével-talán így harmadjára sikerülni fog, mert most tartok a 8. évad felénél(mert így itthon vasaláson, olvasáson, zenehallgatáson, takarításon és mosogatáson kívűl mi mást tudnék csinálni, mivel a kutyát, macskát apám reggelente lerendezi a home office mellett, a halakkal együtt)-akkor nekiesek a már kiadott\sugárzott Star Trekeknek.

Lantis 74 - 2020. 10. 26. 14:27

Imádom a Star Trek Világát.A Discovery és Az J.J.Abrams szériát leszámítva az összes sorozat és mozifilm megvan. De nekem elegem van az előzmény szériákból.Ideje lenne tovább lépni.A Picard pont ezért tettszett, még ha nem is volt olyan akció dús mint ahogy sokan várták, de legalább tovább lépet az idővonalon.Tele van a YouTube, fanok által készített filmekből, ők legalább megpróbálnak tovább lépni. Ezt kellene Hollywoodnak is tenni, folytatni a történetet és nem mindig a “vissza a kályhához” elméletet használni, a csillagidő szerinti Kirk korszaknál leragadni.
Ezt a sorozatot valószínű kihagyom, úgy ahogy a Discovery se tudott lázba hozni.
A Picard folytatását viszont nagyon várom!

DJ - 2021. 01. 02. 23:37

Spojler és bojler.
A Discovery már a 31. Században játszódik. Már messze nem előzmény, hanem utózmány 😃

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz