login |

Hírkedd – Breeders 2. évad! American Idol 19. évad!

2020. 05. 19. 09:08 - Írta: winnie

13 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Mai magyar premier: Stargirl 1. évad + Netflix: Édes magnóliák 1. évad
 • Premier: Hard S1, Sell This House S10, The Secret Life of Lele Pons S1, Work on the Wild Side S1, Harry’s Heroes Euro Having a Laugh S2, Animal Park Hero S1, Ross Kemp and Britain’s Volunteer Army S1 + Finálé: The Bachelor Presents: Listen To Your Heart S1, Dragnificent! S1, Celebrity IOU S1 + volt karanténos Penn & Teller: Fool Us-különkiadás
 • Teljes évados premier: Sweet Magnolias S1 (Netflix)
 • Új standup-különkiadás: Patton Oswalt: I Love Everything (Netflix)
 • Magyar premier – HBO GO: 06.25 Doom Patrol (Doom Patrol) 2. évad
 • Magyar premier – Netflix: 05.29 Az alvilág királynője (Queen of The South) 4. évad
 • Le fog kerülni a magyar Netflix-ről: 05.21 Guilt, Feed The Beast, 05.22 Dramaworld, 05.31 Full House, 06.01 Cannabis, Hotel Beau Séjour, 06.09 Mad Men (áprilisban úgy tűnik, 2 hónapos hosszabbítást kapott, talán megint megmarad?)
 • Pénteken kap egy karanténos külön epizódot a Mythic Quest: Raven’s Banquet.
 • A The Umbrella Academy 2. évadja 07.31-én érkezik a Netflix-re.
 • Nem feltétlenül sorozatos a hír, de a közelítő The Watch-premier kapcsán is érdemes talán említeni, hogy az Endeavor Content és a Motive Pictures megszerezte a Terry Pratchett-adaptációk jogait, ami Discworld, azaz Korongvilág-filmek elkészültét jelentheti, bár egyelőre nem tudni, hogy konkrétan milyen műveket akarnak milyen platformokra készíteni.
 • Karanténsorozat-alert: Spinoffot kap az Impractical Jokers, aminek a címe Impractical Jokers: Dinner Party. Start: 05.21-én, hat rész jön, és önfilmezésű lesz. Hogy miképp tudják megtartani benne a sorozat DNS-ét, azt nem tudom, de hátha nem csak dumálni és kajálni fognak benne.
 • Élőszereplős Goosebumps (itthon: Libabőr) tévésorozatot kezdett el fejleszteni a Scholastic Entertainment R.L Stines regényei alapján a Sony tévéstúdióval.
 • A The Flash showrunnerje, Eric Wallace beszél a szezonzáróról. Itt is. És korábban Candice Patton (Iris) is beszélt a 6×17-ről.
 • Boba Fett benne lesz a The Mandalorian S2-ben és Temuera Morrison fogja alakítani.
 • Jelen állás szerint első Amerikában forgatott sorozatként a Tyler Perry-féle The Oval és a Sistas forgatása indulhat újra – júliusban.
 • Bár a Netflix-es The Politician 2. évadja elég hamar, már nyáron érkezik, ha lesz 3. évad, akkor arra minden bizonnyal nagyon sokat, éveket kell majd várni, mert Ryan Murphy szeretné, ha Ben Platt, a főszereplő, öregedne egy kicsit. Egyébként 3 évaddal is tervez.
 • 05.20-án streamelésre kerül a Smash szereplői által egyszeri alkalommal előadott 2015-ös Bombshell-koncert, a szünetben pedig Julie Klausner moderálásával a színészekkel lesz egy virtuális reunion.
 • A Washington-minisorozat után a History újabb két amerikai elnökről szóló minisorozatot rendelt be, a Lincoln-t és a Theodore Roosevelt-et. Az executive producerek között ott lesz az elnöki történész Doris Kearns Goodwin, előbbit a Nutopia, utóbbit pedig a Leonardo DiCaprio-féle Appian Way fogja gyártani. Mindkét sorozat hibrid szkriptelt/dokus lenne, mint a Washington vagy a Grant. A Lincoln 6 részes (3*2 óra) lesz, és gyerekkorától mutatja be a 16. amerikai elnököt (interjúkkal, ritka fotókkal, nyomtatványokkal, eredeti dokumentumokkal) a Theodore Roosevelt pedig 4 részes (2*2 óra) és főleg a 26. elnök felnőtt életére koncentrálna, és ebben is lennének szkriptelt, színészekkel felvett jelenetek, valamint szakértői megnyilvánulások.
 • Mélyül a Disney-csoport részei közötti integráció: a National Geographic új sorozata, a Barkskins Amerikában a premier másnapján már elérhető lesz a Hulu-n.
 • Készítői szerződés: Kerry Ehrin – AppleTv+, Kira Snyder – HBO,
 • Az FX berendelte a Breeders 2. évadját.
 • Az ABC berendelte az American Idol 19. évadját.
 • Jon Bokenkamp, a The Blacklist készítője beszél az animált évadzáróról. Itt is.
 • Krista Vernoff, a Station 19 showrunnerje beszél az évadzárórólitt is. És Jaina Lee Ortiz (Andy) is nyilatkozott.
 • Az Outlander idei fináléjáról beszélnek: Matt Roberts (showrunner), Sophie Skelton + még egy (Brianna), Lauren Lyle + még egy (Marsali),  + Ed Speelers (Stephen Bonnet) és Sophie Skelton (Brianna) az 5×10-ről nyilatkozott (itt is).
 • Vendégszerep: Darren Barnet – Agents of SHIELD, Kyle Bornheimer – Broke,
 • Interjú: Christopher Jackson (Chunk – Bull), Greg Daniels és Steve Carell (a Space Force készítője, illetve a főszereplő), Ellie Kemper (Kimmy – Unbreakable Kimmy Schmidt), 50 Cent (a For Life és a Power producere), Noelle Stevenson és Aimee Carrero (a She-Ra készítője, valamint a főszereplő), Ricky Gervais (a Life After készítője és főszereplője),
 • A hazai gyerekcsatornák áprilisi közönségarányai alapján a toplista a 4-14 éves korosztály körében: 1. Nickelodeon 12.85%, 2. Nick Jr. 6.92%, 3. Nicktoons 5.17%, 4. Cartoon Network 3.62%, 5. Minimax 3.47%, 6. Disney Csatorna 2.52%, 7. Boomerang 2.3%, 8. JimJam 2.27%, 9. Kiwi TV 0.47% – heti bontás itt.
 • Új sorozat: Benidorm – spanyol, készítő: César Benítez, Fernando Sancristóbal és Jon de la Cuesta, egy baszk jegyzőről, akinek az agyában tumort fedeznek fel és 3 hónapot adnak neki. Fogja is magát és elmegy Benidorm-ba, hogy megkeresse első szerelmét. Azonban részegen elkottyantja, hogy van 3 millió euró megtakarítása, aminek hatására egy idegen saját barátnőjét veti be, hogy meg próbálja elhitetni a jegyzővel, hogy ő a régi szerelme, így megpróbálva megszerezni a pénzt..
 • A Legendary Television megvásárolta Matt Kindt képregényének, a Grass Kings-nek a tévésorozatos adaptációs jogait. A készítő Grant Wheeler & Ben Freiburger lenne. Rejtélyközpontú sorozat egy férfiról, aki pár számkivetett segítségével alakít egy szeparatista kvázi társadalmat Alaszkában azok után, hogy megölik a lányát. A célja egy ideális civilizáció kialakítása, ahogy azonban a királysága nő, egyre többen kezdenek el fenyegetést jelenteni arra.
 • Jön a CBS-re Tough As Nails is 07.08-án, aminek Phil Keoghan a műsorvezetője, és benne a versenyzők jómunkásemberek által végzett munkákban fognak versengeni saját keménységüket tesztelendő.
 • 06.18-án indul el a Syfy Wire-féle The Great Debate című panelsorozat, amiben Baron Vaughn (és DB-8 robot sidekick-je) műsorvezetésével ismert arcokkal fogják a geek kultúra mindenféle kérdését kitárgyalni. Vendégek többek között Mayim Bialik, Orlando Jones, Aisha Tyler és Reggie Watts.
 • Meghalt Lynn Shelton.

13 hozzászólás Ne habozz!

Franky - 2020. 05. 19. 09:58

Tudom nem vàg a tèmàk közè ,de valaki nem tudja hogy kb mikor èrkezhet a Westworld szinkronosan?
Meg hogy majd a Stargirl meg a Doom Patrik is kap majd valamikor vajon szinkront?
Köszönettel

kiskiraly - 2020. 05. 19. 11:27
juhaszvik - 2020. 05. 19. 12:05

Most lehet valami nagy blődséget kérdezek, de Boba Fett nem halt meg a Jedi visszatérben?

winnie - 2020. 05. 19. 12:23

én nem ismerem a star warst, de ott vannak előzmény sztorik, és ha meghalt, akkor lehet, hogy a sorozat előtte játszódik?

akyyy - 2020. 05. 19. 12:51

Franky: én is azt várom, illetve a Walkink Dead-et is, bár ott érdekes, hogy nem csak az utolsó 3 rész hiányzik, de eleve az utolsó rész még sehol :(

Illetve nemrég fejeztem be a Travelerst ha már a netflix állandóan felajánlotta, nagyon jó sorozat, de a harmadik évad se nem feliratos, szinkron sem készült még hozzá (Viasat vajon le fogja adni, vagy nem mert az már teljesen netflix évad), hivatalos felirat sincs hozzá, illetve hobbi felirat is csak pár részhez akad.

juhaszvik - 2020. 05. 19. 12:53

winnie: én folyamatosan úgy néztem, hogy utána játszódik, és rá is kerestem most. A wikin a Mandalorianról ezt írják: “Set five years after the events of Return of the Jedi”.

De közben rákerestem erre az egész ügyre: a filmeken kívüli kánon szerint túlélte a Jedi visszatérbeli esetet, és valószínűleg ezt hozzák be a sorozatba is.

Piros - 2020. 05. 19. 13:11

Sziasztok!
Nem volt még Eyecandy eredményhirdetés? Vagy lemaradtam róla?

dexike3 - 2020. 05. 19. 13:29

@winnie
@juhaszvik
igen az első rend megalakulásakor játszódik a sorozat, ahogy írta vik is 5 év telt el az eset óta. dehogy még érdekesebb legyen a dolog Boba Fett már “szerepelt” is a Mandalorian első évad 5. részében ő lép oda halott nőhöz az utolsó jelenetben. (de nem biztos, hogy Temuera Morrison alakította.)

winnie - 2020. 05. 19. 13:33

piros: még nem volt, de szerintem hétvégén elindulhat.

winnie - 2020. 05. 19. 13:35

“Illetve nemrég fejeztem be a Travelerst ha már a netflix állandóan felajánlotta, nagyon jó sorozat, de a harmadik évad se nem feliratos, szinkron sem készült még hozzá (Viasat vajon le fogja adni, vagy nem mert az már teljesen netflix évad), hivatalos felirat sincs hozzá, illetve hobbi felirat is csak pár részhez akad.”

lehet, hogy kész van az is, csak nem aktiválták, mint olykor némelyiket, de tény, hogy valamiért még nem lett meg a 3. évados.

heidfeld - 2020. 05. 19. 16:24

Nagyon jó volt The Politican, Zoey Deutch különösen. De nagyon látszott, hogy a színészek jóval idősebbek, egy kivétellel.
Gondolom, Queen of the South hetiben érkezik.

heidfeld - 2020. 05. 19. 16:38

Ja. 5. évaddal jön majd, Queen of the South. Akkor egyben lehet elérhető a 4. évad.

kiskiraly - 2020. 05. 20. 08:31

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz