login |

CBS-előzetes 1.: B Positive

2020. 05. 21. 10:00 - Írta: human

4 hozzászólás | kategória: 2020/21, video,

Mint olvashattátok, a Thomas Middleditch főszereplésével készült sitcomot berendelte a CBS. Tulajdonképpen ez az egyetlen országos pilot, ami le is forgott berendeltekből, és ez azt is jelenti, hogy a tovább mögött még előzetes is van hozzá.

Hogy miről szól? Egy többkamerás komédiáról egy frissen elvált apáról, aki veseátültetésre szorul, és találkozik egy kissé nyers nővel, akit még középiskolában ismert meg, és aki önként jelentkezik donornak. Ketten elég valószerűtlen kapcsolatot építenek ki egymás között, és a közös utazásuk mindkettejük életét megváltoztatja.

4 hozzászólás Ne habozz!

Deny - 2020. 05. 21. 10:24

Én úgy tudom, hogy az NBC-nek is sikerült leforgatnia a Ted Danson-szitkomot, ráadásul, ha minden igaz, a teljes évad elkészült. Állítólag nem sokkal a The Good Place után megkezdték a forgatást, ezért sikerülhetett nekik.

winnie - 2020. 05. 21. 10:41

igen, az kész, de az sorozatberendelést kapott, a pilotok közül más nem készült el.

Szkifi - 2020. 05. 21. 10:44

Először azt hittem Melissa Rauch valami teljesen felesleges bonyolult maszkot hord itt, de ahogy rákerestem nem ő van a felvételen :)
Annaleigh Ashford a másik főszereplő.

winnie - 2020. 05. 21. 10:56

én írtam bele valamiért, human ártatlan, kevertem, és ugye mivel nem nézik trailert, nem tudtam megbizonyosodni az ellenkezőjéről. mayim bialiknak lesz egyébként is saját sorozata majd.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz