login |

2 hozzászólás Ne habozz!

kietle - 2020. 05. 23. 23:03

Én letoltam, csak elfelejtettem az első évadot, így nehéz összehasonlítani. :) Érdekes volt, kevésszer nevettem, de akkor nagyon. Hiányoztak a keret változások. Eléggé különbözik az első évadtól. Sajnos nem teljesen időrendben zajlik a történet, ami engem egy kicsit zavart.

bvr - 2020. 05. 25. 01:44

Most fejeztem be. Hát a legvégét azt inkább zárójelbe is tenném (nyilván lehet ilyen őrült zárást is csinálni, meg lehetett volna másmilyet is) Általánosságban beszélve: az évad elég szervesen fonódik az elsőhöz, olyannyira hogy nekem az kimondottan tetszett hogy kitölt pár olyan rést ami az első évad alatt furcsa is volt hogy ha olyan sokminden részletesen ki van dolgozva akkor miért van benne mégis pár ugrás, a legtöbb ilyet most láthattuk. Igazából odáig mennék hogy a legjobb lett volna ha ez nem 7 epizód hanem mondjuk csak 3, és az viszont konkrétan az első évad részeként megfelelő módokon bele van szőve. Ugyanis aki az első évadot szerette az szerintem ezt az évadot is alapvetően érdekesnek fogja találni (pár dolgot azért esetleg kivéve), viszont számomra nem töltötte ki az átlag 7×30 perc játékidőt. Vizualitásban (mind díszletek, mind kamerakezelés) is elmaradt az első évadtól (nem volt persze rossz, de inkább csak az ott lefektetett dolgokból próbált élni, és kevésbé jól) Szóval érdekes helyzet mert bőven összefonódott annyira az első évaddal hogy azt 11-12 résznyire felbővítve, innen a plusz dolgokat megfelelően beleszőve legyen egy tök jó egyévados széria, másrészt persze volt annyi újdonság is a mostaniban hogy oké, akkor ez egy szorosan kapcsolódó/fonódó 2. évad, csak akkor azért még _szerintem_ dolgozni kellett volna a forgatókönyvön, mert ebben _nekem_ sok volt az üresjárat (példaként, míg mondjuk az első évadban általában tetszettek a beszélgetések, itt sajnos sokszor volt az az érzésem hogy nincs bennük annyi mint amennyi screentimeot kell hogy kitöltsenek)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz