login |

Latin-amerikai anyag: Control Z

2020. 05. 22. 14:50 - Írta: human

5 hozzászólás | kategória: ajánló, kampány, video,

A Netflixen a CTRL+Z magyar címet kapta ez a ma érkezett mexikói sorozat, ami a Z generáció kontrollálásáról szól, és ami év elején kapott tévés premiert.

Ha a poszterre akarnék kerülni, akkor azt mondanám, hogy a spanyol nyelvű Veronica Mars, bár a Netflix szerint szappan kategória is rásüthető. Azért nem tudom ki-mit tenne, ha egy hacker mindenki elé tárná a titkait. Középiskolában ez még nehezebb helyzet?

A hivatalos tartalom:

Amikor valaki elkezdi kiszivárogtatni a diákok titkait az egész iskola előtt, az antiszociális, de mindent megfigyelő Sofía munkához lát, hogy felfedje a hekker kilétét.

Előzetes a plakát alatt. Szereplők: Ana Valeria Becerril, Michael Ronda, Yankel Stevan.

5 hozzászólás Ne habozz!

Enzo - 2020. 05. 22. 18:32

Érdekesnek tűnik – az alapsztori és körítés tetszik, különleges arcú és szimpatikus a főszereplő lány (meg hasonlít egy ismerősömre), és még némi Sherlock-utánérzése is van.

Janiella - 2020. 05. 25. 22:01

Jo sorozat, nekem tetszett, izgalmas is volt, sokaig talalgattam ki is lehet a tettes,de erre nem gondoltam volna. Foleg az indokra, hogy miert.

Jarodfree - 2020. 05. 25. 22:16

Jó az ötlet, vannak benne jó karakterek, de sok a papírmasé is. A forgatókönyv hemzseg a hibáktól és sokszor következetlen.
De a hangulata jó. Húsz részt nem vártam volna ki, de ennyi még bőven kibírható volt.
Nem sokszor mondok ilyet, de kéne belőle egy profi amcsi remake. A főszereplő lányt át is vehetnék.

Lira - 2020. 05. 28. 17:45

Nagyon jó sorozat! Kár, hogy csak 8 rész az első évad.
Mindenkinek ajánlom.

A téma amúgy is közel állt hozzám, szeretem a filmeket, sorozatokat amik egy iskolában, high schoolban játszódnak. A story is érdekesen hangzott az ismertető alapján. És nem csalódtam,igaz nem volt akkora nagy izgalom, mint sok krimiben, mikor derül ki, ki a gyilkos. De a történet nagyon jó!

winnie - 2020. 05. 28. 18:47

itt a kritikánk, ide érdemes írni: https://www.sorozatjunkie.hu/2020/05/24/pilot-control-z/

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz