login |

Emlékeztető: Betty 1. évad

2020. 05. 22. 18:20 - Írta: winnie

Szólj hozzá | kategória: ajánló,

Ma. 21:30. HBO3. Betty – 1×01 (pilotkritika + magyar feliratos előzetes) – az HBO GO-s világpremier után a tévében is – a sajtóoldalon nem jelzik, hogy feliratos lenne, szóval talán ez már szinkronnal érkezik.

Ma már nem menő a gördeszka? Én azt hittem, hogy valamennyire a reneszánszát éli, mindenesetre az tény és való, hogy az HBO új sorozata nem sok embert érdekelt odakint, és itthon sem, ami persze nem meglepő, hiszen a gördeszkás lányokról szóló, a sorozatnak alapul szolgáló film, a Skate Kitchen sem robbantott kasszát, mégiscsak független darab volt és egy szubkultúráról szól.

Ettől még, ahogy írjuk a kritikánkban, a Betty-t nagyon lehet élvezni, igazi hangulatdarab. (A film ismerete nem kell hozzá, inkább adaptációról van szó, amibe némelyik szereplő áthozta a karakterét.)

A hivatalos leírás:

A Skate Kitchen átirata New Yorkban játszódik, és egy fiatal nőkből álló sokszínű társaságról szól, akik a férfiak által dominált gördeszkás világban élnek. Az öt lány vezéregyénisége az erős akaratú, ám önfejű Janay, azután ott van Honeybear, akinek botrányos stílusa csak páncél, ami érző szívet takar. Kirt egy női testben élő kisgyerek. A keménykedő Indigo meg kimaradt a képzőművészeti suliból. Camille megfontolt, figyelmes, intelligens és ügyetlen, le akarja győzni a skate-parkban a fiúkat.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz