login |

A szerelmi élete miatt változik

2020. 05. 28. 13:13 - Írta: human

1 hozzászólás | kategória: antológia, kampány,

A Love Life az HBO Max első saját gyártása (ami holnap a magyar HBO GO-n is nézhető lesz!), mármint érkezés szempontjából biztosan. A romantikus komédia antológiában egy évad egy karakter története lesz, az előzetesnél ott a koncepció bővebben, és látjátok, hogy kit nyertek meg idénre.

Nemsokára jön a kritika, de ha van valaki, aki már nekiszaladt a kiadott 3 epizódnak, az jelezheti, hogy mire számítsunk.

1 hozzászólás Ne habozz!

Python - 2020. 05. 28. 15:05

25-33 perc közötti hosszúságú epizódok, alapjaiban romantikus vígjáték a jobb féléből. Aztán rájön az ember, hogy sokkal mélyebben ki van ez dolgozva szociológiai, pszichológiai, stb. szempontból mint azt egy komédia sorozat igényelné. Lásd az epizódok elején, végén megszólaló narrátor. ;)
Az egyik előzetes ajánlónál már összefoglaltam ma, de nekem 7,5-8/10 környéke a 3 epizód alapján, és bizony férfi létemre maradok, mert jó lett ez, nagyon is! :) ;) :)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz