login |

Emlékeztető: A Piramis 3. évad

2020. 06. 02. 17:50 - Írta: winnie

Szólj hozzá | kategória: ajánló, hazai termék, vetélkedő,

Ma. 19:30. TV2. A Piramis – 3×01 (előzetes)

Az 1. évad sikeres volt, főleg, hogy a TV2 beelőzte az RTL Klub-os A Fal című játékot, amelyről mintázták a hazai fejlesztésű, teljesen eredeti vetélkedőjüket. A folytatás tehát adta magát, de a 2. évad akkorát bukott, hogy levették a műsorról, így jó pár leforgatott rész sem ment adásba, és most ezeket láthatjuk új szezonként – siker esetén pedig folytatódhat Stohl András műsorvezetésével készített game show.

(Alapból egy bukás után ilyet nem mondana az ember, de ugye két éve a TV2 őszét egy személyben semmisítette meg a “zseniális”, Találd ki, hogy mit fogsz nézni!-marketing meg a szmájlis prezentáció. Nyilván nem egy reklámmal foglalkozó ember bűne volt a dolog, hanem mindenkié, aki leokézta. Szóval érdekes lesz látni, hogy a nézők visszatalálnak-e az egyszer általuk már elutasított játékhoz., ami révén a TV2 akár folytatni is tudja az elmúlt pár hetének nyerő szériáját.)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz