login |

Délelőtti videó 3.: TallBoyz

2020. 06. 07. 12:15 - Írta: human

4 hozzászólás | kategória: Kanada odavág, video,

Egyre népszerűbbek a szkeccskomédiák, és a kanadai CBC tavaly ősszel bemutatott új sorozata is ebbe a műfajba tartozik – még nem írtunk róla, ezért most végre sor kerül rá.

A Tallboyz mindenről szól fog, barátságról, faji hovatartozásról, nosztalgiáról, a mérgező férfiasságról, mindezt random pár perces, remélhetőleg vicces jelenetekkel.

Előzetes, nyitójelenet, bemutatkozás és dalolós részlet a tovább mögött, valamint random szkeccsek. Főszereplői a TallBoyz II Men (Vance Banzo, Guled Abdi, Franco Nguyen, Tim Blair) csapat.

4 hozzászólás Ne habozz!

Movover - 2020. 06. 07. 13:03

Mérgező férfiasság? Ez a toxic masculinity fordítása akar lenni? Esküszöm, hogy külön szótár kell ehhez az újbeszélhez. No, visszamegyek kínaiul tanulni, ezen a ponton az is egyszerűbbnek tűnik.

winnie - 2020. 06. 07. 13:47

nem kötözködés, de ha (a jelek szerint) pontosan tudod, hogy mit jelent, akkor az pont az ellenkezője annak, hogy külön szótár kell valamihez, az, hogy “még csak szótár sem kell hozzá”, pedig korábban nem ismerted magyarul a kifejezést:)

külön szótár a másik irányú fordításhoz kellhet, nekem legalábbis kellett, mert gőzöm nem volt, hogy mi a magyar megfelelő. (beírtam a tükörfordítást a google-be, és ezt dobta ki, majd visszaellenőriztem ezt bedobva a google-be, és több eredményt is kidobott, így elkönyveltem, hogy ez a magyar megfelelő. (a posztot nem én írtam, de anno a berendeléssel kapcsolatos leírást hírben még én, és onnan lett kopizva a szöveg.))

Movover - 2020. 06. 07. 14:39

Csak költői kérdés volt.

winnie - 2020. 06. 07. 16:33

csak fura volt, hogy a magyar változatra mutatsz rá, pedig én mindent megtettem, hogy ne érhesse szó a ház elejét, nehogy olyan kifejezést használjak, hogy valaki belekössön.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz