login |

Délelőtti videó 3.: En Casa / At Home

2020. 06. 08. 11:30 - Írta: winnie

Szólj hozzá | kategória: antológia, Európa is létezik, video, ,

Miközben a magyar HBO, ugye nem sorozatozhat az HBO Europre zászlaja alatt, a spanyolok még egy hirtelen jött karanténsorozatot is tudtak készíteni, pedig nem sok mindent mutathattak fel korábbról (ld. Foodie Love és ez elhalasztott Patria). Ehh…, ez van.

De lássuk, hogy mi is ez: 5 rendező, 5 történet, 5 műfaj – és nem ám csak 15 percben! Oké, csak az epizodikus antológiának csak az első része 44 perces, de a többi is inkább 20-30. A sorozat egyébként pár napja már elérhető az HBO GO-n Otthon címmel.

A hivatalos leírás szerint “A filmesek a saját szemszögükből, a mobiltelefonjaikkal készített alkotásaikkal mutatják be milyen hatást gyakorolt rájuk a járvány, valamint az ezzel járó karantén. Többek között arra keresik a választ, mi van, ha a barátod a kijárási tilalom bejelentésének napján szakít veled? Ha a karantén alatt rájössz, hogy a párod nem az, akinek gondoltad, illetve milyen az élet a karanténban hét baráttal?”

Rövid és hosszabb előzetesek a tovább mögött. Rendezők: Leticia Dolera, Rodigo Sorogoyen, Paula Ortiz, Carlos Marqués-Marcet, Elena Martín.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz