login |

Emlékeztető: Gyilkos lelkek 1. évad

2020. 06. 08. 21:00 - Írta: winnie

1 hozzászólás | kategória: ajánló,

Ma. 22:05. RTL Klub. Prodigal Son – 1×01 (pilotkritika: winnie – 8/10, human – 7/10 + évadkritika + szinkronos előzetes + szinkronhangok) – pár nappal a 2. évados berendelést követően magyarul is láthatjuk.

A Reef Break és a Four Wedding and a Funeral (mindkettő bukta) megint megpróbálkozik egy sorozattal a főműsoridőben az RTL Klub – a héten jön még kettő visszatérő. Egy kifejezetten friss újonccal, ami nagyon jól sikerült. Persze csak az fogja értékelni, aki szereti a bizarr, pszichológiai megközelítést, az esetenkénti elborultságot és durvulást.

Az alapvetően epizodikus, de több átívelős szállal, olykor több részes gonosztevőkkel operáló krimi főhőse egy sorozatgyilkosokkal foglalkozó profilalkotó, aki nappal besegít az FBI, éjjel pedig az ágyához láncolja magát, mert elég komoly rémálmok gyötrik. Többek között, mert gyerekkorában kiderült apjáról, hogy egy hírhedt sorozatgyilkos, aki bezárva megpróbálja felvenni a kapcsolatot fiával, és afféle Hannibal Lecter-ként segít is neki megérteni a sorozatgyilkosokat.

A hivatalos tartalomleírás:

Malcolm Bright (Tom Payne), a New York-i rendőrség profilozója súlyos alvásproblémákkal küzd elviselhetetlen rémálmai miatt. Malcolm valójában Whitley, a zseniális sebész és egyben eszelős sorozatgyilkos, Dr. Martin Whitly fia. Malcolmot gyermekkora óta kísérti a gyanú, hogy ő is olyan, mint az apja. Régi jó barátja, Gil Arroyo hadnagy (Lou Diamond Phillips) vállalja a kockázatot, és beveszi a csapatába. Malcolm időnként meglátogatja börtönben lévő apját, hogy a nyomozásokhoz a segítségét kérje. Ennek azonban nagy ára van.

1 hozzászólás Ne habozz!

Desmond Wallace - 2020. 06. 08. 21:11

Nem sok országos sorozat érdekel mostanában.
Ezt már régóta el akartam kezdeni, de most már muszáj lesz.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz