login |

Hírhétfő – The Capture 2. évad! Baroness Von Sketch Show-kasza!

2020. 06. 08. 09:09 - Írta: winnie

21 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Mai magyar premier: Tönkretehetlek 1. évad, Gyilkos lelkek 1. évad
 • Premier: Gordon Ramsay: Uncharted S2, 1960s Rediscovered S1, Hollywood Game Night S6 (nyári), Renovation Island S1, American Monster S5, Rock Legends S3, Symon’s Dinners Cooking Out S1, Great Paintings of the World With Andrew Marr S1, Peter Crouch Save Our Summer S1, Truck U S16 + Finálé: Transformers Cyberverse S3, Private Lives of The Monarchs S2, Wicked Tuna S9, Laurel Canyon S1, The Killer Truth S1
 • Teljes évados premier: You Me Her S5 (DirecTv)
 • “Soron kívüli” magyar feliratok a Netflix-en: Fauda S1, Deadwind / Karppi S1, Marcella S1-S2, Suits S7
 • Magyar premier – AXN/VIASAT: 2020 Alex Rider (Alex Rider) 1. évad
 • Magyar tévés premier – HBO3: 06.11 Hétköznapi vámpírok – A sorozat (What We Do In The Shadows) 2. évad
 • A TV2-n 06.17-étől új török sorozat indul napiban, a Kegyetlen város (Zalim Istanbul / Ruthless City)
 • Új a magyar Amazon-on: LEGO City Adventures S1
 • Megtartotta virtuális upfronts-át az ABC, és ezen szokás szerint Jimmy Kimmel oltotta a csatornát meg a konkurenseket. Itt van a monológja, tényleg érdemes elolvasni.
 • Sajtóértesülések szerint a CBS idei Big Brother-szezonja all star lehet. Már persze, ha sikerül elindítani.
 • Heti reboot: Akiva Goldsman, a Fringe esetleges folytatása/felélesztése kapcsán elmondta, hogy beszéltek a Warner stúdióval is róla, beszéltek egymás között is, de egyelőre nem találták meg a módját a dolgoknak. És még egy dolog ennek kapcsán: ha sor kerül rá, akkor arra Jeff Pinkner-rel kellene sor kerülnie, aki a 2-3-4 évad showrunnerje volt, de kiszállt az S5 előtt.
 • A Batwoman készítője, Caroline Dries elmondta, hogy egy másodpercre felvetődött benne, hogy szappanoperás módon új színésznek adják Kate karakterét, főleg, hogy már pár rész szkripje kész is van, de végül, leginkább Greg Berlanti javaslatára döntött úgy, hogy új karaktert vezetnek be Batwoman-nek.
 • A YouTube Premium passzolta az Edge of Seventeen-sorozat pilotját.
 • A Snowpiercer kapcsán kiderült, hogy a mostani sorozat teljesen más, mint amit Josh Friedman, a távozott korábbi készítő és Scott Derrickson, a pilot rendezője csinált. Mind Daveed Diggs, mind Jennifer Connelly más karaktereket alakítottak volna korábban, más lett volna a sztori – bár a szerepkörük hasonló volt persze. Más lett a sorozat világa is. A legnagyobb kihívás az új készítőnek egyes színészek meggyőzése volt, hogy vállalják el a szerepet az új karakterrel is, hiszen nem azokra írtak alá.
 • Egy cikk arról, hogy miben különbözik a Sweet Magnolias sorozatváltozata a könyv(ek)től.
 • A Messiah kapcsán beperelte a Netflix-et egy amerikai magánbörtön üzemeltetője becsületsértésért, ugyanis a 3-4. részben mutatott texas-i börtönt a GEO Group-hoz tartozónak mutatták be, és a sorozatban látott viszonyok állítólag nincsenek köszönőviszonyban a valósággal.
 • A PJ Masks 4. évadja 52 részes. De az epizódok hossza rövidült.
 • A WWE beindította streaming szolgáltatása, a WWE Network ingyenes változatát, ami egyelőre reklámmentes, és a fizetős kínálat egy komolyabb részét tartalmazza. Ez is elérhető itthonról, mint a fő streaming. Azt hiszem.
 • A legnézettebb sorozatok a Netflix-en május harmadik hetében Amerikában: 1. Avatar: The Last Airbender, 2. Sweet Magnolias, 3. Riverdale, 4. Dead To Me, 5. The Flash, 6. White Lines, 7. Outer Banks, 8. Blood & Water, 9. Magic For Humans, 10. Ozark.
 • Az Adventure Time: Distant Lands 06.25-én kezd az HBO Max-on.
 • A Roots-os Ahmir “Questlove” Thompson és Tarik “Black Thought” Trotter 3 éves készítői szerződést írt alá a Universal Television-nel és a Universal Television Alternative Studios-szal.
 • A CBC elkaszálta a Baroness Von Sketch Show-t. A már berendelt 5. évad lesz az utolsó.
 • A BBC berendelte a The Capture 2. évadját.
 • Az All Rise különleges fináléjának készítéséről beszél Greg Spottiswood és Dee Lawrence-Harris (a két showrunner), Simone Missick (Lola), Michael Robin (a rendező) és a teljes csapat.
 • Ryan Murphy, a Hollywood készítője beszél a fináléról.
 • A Psych 2 vendégszereplői között ott lesz Sarah Chalke, Richard Schiff, Alison Miller és Joel McHale,
 • Interjú: Jay Ellis (Lawrence – Insecure), Peter Browngart (a Looney Tunes showrunnerje), Malia Bosun (Below The Deck: Mediterranean), Janelle Monae (Jackie – Homecoming), Alexandra Cunningham + még egy (a Dirty John készítője),
 • Kiszállt a Mintaapák-ból Szabó Kimmel Tamás (Tamás). A színész elég szűkszavú közleményt rakott ki erről Facebook-jára. UPDATE: Kovács Patrícia is kiszállt – az FB-közleménye.
 • Új sorozat: Chloe – BBC, angol, 6 rész, készítő: Alice Seabright, egy lányról, aki megszállottja lesz tőle eltávolodott barátja halálának, és beépül a lány új barátai közé, hogy kiderítse, mi történt.
 • Új sorozat: Fatma – Netflix, török, készítő: Ozgur Onurme, egy 35 éves nőről, aki eltűnt férje keresése közben elkövet váratlanul egy gyilkosságot. A férfi alvilági kapcsolatai erre rájönnek, és a nő csak akkor úszhatja meg, ha tovább folytatja a gyilkolást, és mivel senki sem számít az ártatlan takarítóra, nem szúrják ki, így elég hatékony benne.
 • Új sorozat: The Europark / Eurogarðurinn – izlandi, 8 rész, komédia, készítő: Arnór Pálmi Arnarson, Reykjavík egy kis, aranyos állatkertjéről, amit egy gazdag befektető Európa kiemelkedő látványosságává akar tenni, de fogalma sincs mi zajlik egy állatkertben, és milyen furcsa emberek dolgoznak is ott.
 • A HLN berendelte a Forensic Files II 2. és 3. évadját.
 • Karanténsorozat-alert: a TBS 7 részre berendelte a Tournament of Laughs-ot Jason Sudeikis műsorvezetésével. A 06.21-én induló versenyben 32 komikus fog kiesés formában küzdenie egymással sajátmaguk által készített videókkal, amik standupoktól kezdve paródiákig mindenfélék lehetnek. A nézők fognak dönteni majd a továbbjutókról.
  Versenyzők: Jeff Ross, Margaret Cho, Gilbert Gottfried, Judah Friedlander, Michael Rapaport, Jim Norton, Fortune Feimster, Triumph the Insult Comic Dog, Natasha Leggero, Cameron Esposito, Godfrey, The Sklar Brothers, Mary Lynn Rajskub, Josh Wolf, Clayton English, Yamaneika Saunders, Gina Yashere, Tim Dillon, Moshe Kasher, Jessica Kirson, Paul Rodriguez, Sarah Tiana, Matteo Lane, Beth Stelling, Vladimir Caamano, Ian Edwards, Aida Rodriguez, Megan Gailey, Preacher Lawson, Piff The Magic Dragon és még ketten.

21 hozzászólás Ne habozz!

Tibi - 2020. 06. 08. 09:16

Wow azért az nem semmi, hogy streamingen mennyire népszerűek a The CW sorozatai, míg a nézettségi adataik tök gyengék. Úgy tűnik a célcsoportjuk egyre jobban távolodik a tévézéstől. (Ami mondjuk tök valid)

ata - 2020. 06. 08. 09:23

Kovács Patrícia is kiszállt a Mintaapákból.

winnie - 2020. 06. 08. 09:28

akkor most már remélem, utánamegy a dolgoknak a sajtó, illetve annak, hogy a két színész kiszállásának köze van-e ahhoz, hogy gát jött, majd ment nem sokkal később.

mondjuk a színészek akár szolidárisak is lehetnek, szerintem a gát-féle dolog lehet beszédes, eleve az, hogy miért hoztak valakit kívülről, ha működött a termék?

sankovari - 2020. 06. 08. 09:38

Valószínűleg így tiltakoznak a szereplők Fenyő Iván kirúgására. (Viszont így ne sírjon egy sem, hogy brühühü nem jön pénz a koronavírus okozta munkakimaradás miatt…)
Egyébként szerintem el fogja kaszálni a Tv2 ezek után.

winnie - 2020. 06. 08. 09:45

sankovari: ez így nem jó, hogy feltételezel, majd pedig a feltételezés alapján helyre is teszed őket. (főleg, hogy… sírnának a színészek? elnyomtak egy káromkodást, mert tudják, hogy szívnak és kész, nem? vagy csak elkerültek a hírek:)

nyilván ez is előfordulhat, de a jelek arra mutatnak, hogy nem ennyire egyszerű az ok.

egyrészt az ilyesmi elég sokszor alkalmazott dolog, joga van a produkciónak hozzá, és lejárt szerződés esetén nem feltétlenül csak a tévé lehet az oka annak, hogy nem kerül megújításra. másrészt pedig akkor nem hiszem, hogy ez lett volna a módja. ld. sok héttel később, a casting után. nem egyszerre. és hirtelen (ld. pár napja még tárgyaltak a szerződésről, pedig akkor is ismert volt minden). nem kiállva a színész mellett, hanem az okokat inkább elhallgatva (ami érthető, ld. szerződés). plusz nyilván a saját egzisztenciájukat is beáldozva, mert most végképp nem nagyon fognak dolgozni. épp ezen utóbbi dolog utal arra, hogy komolyabb lehet a háttérben.

Asd - 2020. 06. 08. 09:56

Prime-on hamarosan indul egy sorozat A járvány címmel.

Asd - 2020. 06. 08. 09:58
winnie - 2020. 06. 08. 10:04

köszi. most vagy én blankelek, vagy nem tudom, hogy mi ez?

Asd - 2020. 06. 08. 10:20

En se tudom. Nem lehet a 2016-os CW-s Containment?

winnie - 2020. 06. 08. 10:23

igen, én is arra gondoltam, de senki nem nagyon volt ismerős. persze ez csak teaser, és nem emlékszem annyira, hogy tudjam, volt-e benne farm vagy kisállatos gyerek, de ott elvileg elszigetelten indul az egész, és egy szír menekült a zéró páciens, akire lecsapnak elég hamar. de nem zárom ki.

krigin - 2020. 06. 08. 10:39

ez tuti nem a Containment….azt én is láttam és itt senki nem ismerős :D nem lehet hogy vmi európai sori?

gromit - 2020. 06. 08. 11:02

és nem is a Containment belga eredetije, a Cordon se.
(a Containmentbe csak belenéztem, de semmi/senki nem maradt meg belőle, a Cordont viszont végignéztem. más járványost nem ismerek)

winnie - 2020. 06. 08. 11:14

na, akkor rákérdezek náluk.

Kati néni - 2020. 06. 08. 11:30

Huhu, a Batwoman érdekes lesz akkor. Hogyan teremtenek neki hátteret vajon? Hmmmm. Vajon Katinka azért felbukkan még egy kicsit? Ugye azért ez furcsa, mert Katinka és a nővére közti ellentét, valamint a rokoni szál Bruce Wayne-nel teszik őt “legacy” karakterré.

Kati néni - 2020. 06. 08. 11:32

És huhu 2. Milyen érdekes lesz tök új arcokkal a Mintaapák. Vajon miért akar mindenki kiszállni belőle? 😁 Pedig egy viszonylag jó formátumról van szó. Sajnos nem tudom nézni, de kíváncsi vagyok, mennyire tér el a mexikói vagy az argentín verzióktól.

winnie - 2020. 06. 08. 12:47

A TV2 közleménye:

A Mintaapákat készítő IKO Műsorgyártó az elmúlt hetekben folyamatosan egyeztet a színészekkel a folytatás lehetőségéről, ám többen irreális feltételeket szabtak. Amit a tárgyalások jelen szakaszában elmondhatunk, hogy Szabó Kimmel Tamással és Klem Viktorral emberi és magatartásbeli problémák miatt nem dolgozik tovább a csatorna. Klem Viktor szerepét Makranczi Zalán veszi át a következő szezonban.

_Peter - 2020. 06. 08. 12:54

A Billions sorozattal mi történt? Kb. 3. évad után már szenvedés nézni a részeket olyan unalmas. Nézettsége se jó most.

Lost dara folytatása: Úristen ezt tényleg kaszáltam volna a saját idejében hetiben nézve. Így darálva tök jó!

winnie - 2020. 06. 08. 13:30

Ez lesz a járványos sorozat: https://www.imdb.com/title/tt11198202/

Épidémie

Itt az előzetese: https://www.youtube.com/watch?v=SZ1jdoSQFZU

DarkEagle - 2020. 06. 08. 13:41

Múltkor már leírtam a véleményem a Batwomannel kapcsolatban szóval nem írom le újra ugyan azt de továbbra is tartom hogy ezzel a húzással nem csak Kate karakterét ásták el hanem az egész sorozatot. Főleg hogy a fináléban behozták Bruce-t. Ergo totál feleslegessé vált Hush és Alice is. Nyilván kitalálnak majd valamit arra hogy őket is kiiktassák meg az egész tervüket de ez akkor is vicc tárgya.

Twitteren láttam hogy valami Julie Plec-es Con féléségen tárgyalta ezt meg. Hát mit ne mondjak a legjobbtól tanulta hogy hogyan kell elásni egy sorozatot örökre. :D A szappanoperás dolognál meg már kb kapartam az arcom mert ugye a teljes nyilatkozatában nem így mondta hanem azt mondta hogy új arcot adtak volna neki ahogy a sorozatban már többször is megtörtént mással. Amit szerencsére elvetettek. Bár lehet azt jobban elviseltem volna mint ezt. Plusz ugye azzal kezdte ezt egész kijelentést hogy azért nem cserélik le Kate-et mert tisztelik Ruby munkáját amit beleölt a karakterbe, plusz tisztelik a karaktert és a nézőket is meg mert szerintük a nézők nehezen viselték volna az újra castingolást és egy új karaktert könnyebben viselnek majd. Nem tudom ezek mit szednek de nem kérek belőle az tuti mert nagyon megártott nekik. :D

Mondjuk Berlantitól többet vártam volna mint egy ilyen hülye tanács de úgy látszik az évek alatt elkényelmesedett a sok siker miatt.

Egyébként nekem az az érzésem hogy nem most hallottunk róluk utoljára, látni fogják hogy a népnek ez baromira nem tetszik és megint változtatni fognak.

gromit - 2020. 06. 08. 14:00

Épidémie: a teaser alapján Kanadára tippeltem, és tényleg :)
idei januári premier volt? jól beletrafáltak az időzítéssel

Enzo - 2020. 06. 08. 15:08

Érdekes a Fringe meg a Snowpiercer hír, köszi!

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz