login |

Európa is létezik: The Bonfire of Destiny / Le Bazar de la Charité

2020. 06. 09. 14:50 - Írta: human

1 hozzászólás | kategória: ajánló, Európa is létezik, kampány, video, ,

Már a címből is egyértelmű, hogy a tavaly év vége óta Netflixen elérhető sorozat francia származású, a magyar címe pedig (hisz felirat is van hozzá) A jótékonysági vásár.

A történet szerint Párizsban járunk 1897. novemberében, amikor is egy tűzvész elpusztítja a Bazar de la Charité-t, ahol egy nagy jótékonysági eseményre került sor. A 130 halálos áldozat előkelő nők és szolgálóik közül került ki. A középpontban 3 nő romantikus utazása lesz, akiknek a sorsuk a feje tetejére áll személyazonosság-lopás, tiltott szerelem, árulás és emancipáció miatt.

A hivatalos leírás:

1897-ben egy pusztító tűzvész után Párizsban három nő életét árulás, hazugság és szerelmi zűrzavar forgatja fel. Valós események alapján.

Előzetes a plakát alatt, a tovább mögött. Főszereplők: Audrey Fleurot, Julie De Bona, Camille Lou és Josiane Balasko.

1 hozzászólás Ne habozz!

Fegyula - 2020. 06. 10. 10:56

Be van jelölve, de még nem került rá sor. Az, hogy francia, meg Párizs, plusz az 1897-s tűzvész, ahol Zsófia bajor hercegnő is az életét vesztette, felkeltette az érdeklődésemet.
Vajon benne lesz a sorozatban Zsófia önfeláldozása is?

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz