login |

Hírszerda – Gentefied 2. évad!

2020. 06. 10. 09:03 - Írta: winnie

14 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Mai magyar tévés premier: Mayans MC 2. évad + Netflix: Lenox Hill 1. évad, Curon titkai 1. évad, Reality Z – Zombivalóságshow 1. évad,
 • Premier: Good Bones S5, House Hunters: Comedians on Couches S1, The Bidding Room S1, Devon And Cornwall S2, Saving Our Nurses S1, Inside Monaco Playground Of The Rich S1, Australia’s Ocean Odyssey A Journey Down The East Australian Current S1 + Finálé: The Last OG S3, Teen Mom OG: At Home S8
 • Teljes évados premier: Lenox Hill S1 (Netflix), Curon S1 (Netflix), Reality Z S1 (Netflix)
 • Magyar premier – Duna: 06.19 Gyilkosságok Franciaországban (Meurtres à… / Murder in…) 1. évad
 • Magyar premier – Cartoon Network: 06.15 Mao Mao: Tiszta Szív hősei (Mao Mao: Heroes of Pure Heart) 1. évad (folytatás)
 • Feliratos premierre számítottunk, de tegnap szinkronnal érkezett az Odaát 13. évadja.
 • Az El Presidente disclaimere szerint az Amazon-ra sem készülnek a szokott tempóban az angol szinkronok.
 • Az International Literary Properties 12 író hagyatékának tévésorozatos és filmes jogait vásárolta meg. Róluk van szó: Georges Simenon, Eric Ambler, Margery Allingham, Edmund Crispin, Dennis Wheatley, Robert Bolt, Richard Hull, George Bellairs, Nicolas Freeling, John Creasey, Michael Innes, Evelyn Waugh.
 • Pilotszkript: The Winter King – Epix (gyártó: Bad Wolf), készítő: ?? – Bernard Cornwell The Warlord Chronicles könyvtrilógiája (itthon: Excalibur-trilógia – A tél királya – itt a hivatalos, magyar nyelvű tartalom) alapján Britanniáról az Uther király halála utáni időszakból, az Arthuriánus mondakörből merítve.
 • Sajtóinfók szerint Timothy Olyphant a The Mandalorian-ben Boba Fett páncélját is viseli, azonban természetesen nem őt fogja alakítani, hanem a könyvekben bemutatott Cobb Wanth lesz.
 • Charisma Carpenter (Laura) visszatérő szereplőnek lett elépléptetve a Pandora 2. évadjára.
 • Carol Baskin-nak ítélték Joe Exotic oklahama-i állatkertjének tulajdonjogát.
 • A Snowpiercer készítői legalább 5-6 évadban gondolkodnak a sorozat kapcsán.
 • Folynak a tárgyalások A legendák hivatala (Le Bureau des Légendes) amerikai és koreai adaptációja kapcsán.
 • A Fall Out Boy-os Joe Trohman kiadott egy 10 részes animációs sorozatot Mondo Trasho 3042 címmel, amit Wade Randolph és Spencer Berman közreműködésével készített, saját zenéjével. Az volt a terve, hogy eladja valahová, de inkább sajátmaga oldotta meg a disztribúciót. A történet egy együttesről szól 3042-ből, amiben az emberek mellett egy robot és egy gyilkos hajlamú földönkívüli hal is zenél. Itt lehet megnézni a teljes szezont.
 • A Quibi a kizuhanása után ismét visszakerült egy ideig a top100 alkalmazás közé az AppStore-ban, más kérdés, hogy egy csomó premierjük van, de a sajtó szinte semmit sem foglalkozik ezekkel.
 • A 2019/20-as amerikai országos sorozatévad legnézettebb sorozatai L+3-as adatok alapján teljes nézőszámban: 1. NCIS – 15,3M, 2. FBI – 12,6M, 3. Blue Bloods – 12M, 4. Chicago Fire – 11,7M, 5. This Is Us – 11,5M, 6. Young Sheldon – 11,5M, 7. Chicago PD – 11,2M, 8. Chicago Med – 11,2M, 9. Bull – 10,6M, 10. 9-1-1 – 10,4M. (Persze az első 5-ben, ha nem csak a sorozat-sorozatokat vesszük, akkor 4 amerikai focis műsor van, a Sunday Night Football, a Thursday Night Football, a Sunday Night előtti kickoff show és a The OT. A The Masked Singer 10,8M.)
 • A NatGeo őszre halasztotta a Genius 3. évadjának, a Genius: Aretha-nak a premierjét.
 • A Netflix berendelte a Gentefied 2. évadját.
 • Az NBC berendelte az A Little Late with Lily Singh 2. évadját.
 • A Survivor: Winners at War játékosai egyesével elmondják, hogy ki a legjobb játékos, aki sosem nyert.
 • Liz Feldman, a Dead To Me készítője beszél a 2. évados zárásról. Itt is. És itt is.
 • Vendégszerep: Cheech Marin – Broke, Jillian Bell, Kevin Nealon – Room 104,
 • Interjú: Steve Carell (a Space Force egyik készítője és főszereplője), Christine Baranski (Diane – The Good Fight), Veiszer Alinda, Robyn Carr (a Virgin River-könyvsorozat írója), a RuPaul’s Drag Race S12 nyertese,
 • Robognak az HBO-s szinkronok, már teljes a Westworld 3. évadja és a Devs is.
 • Új sorozat: Madres, Amor y Vida – spanyol, készítő: Aitor Gabilondo, sikeres nők egy csoportjáról, személyes történeteikről, kapcsolataikról, konfliktusaikról. Az összekötő kapocs közöttük az anyaság, és hogy mindannyiuk gyereke ugyanabban a kórházban kap kezelést.
 • Új sorozat: Wild Life – Syfy, 6 rész, animáció, 15 perc, készítő: ??, barátoknak számító állatokról, akik megpróbálnak életben maradni az apokalipszis után. Ez legfőképp azt jelenti, hogy egymást szórakoztatva igyekeznek nem megőrülni.
 • Az HGTV berendelte a Home Town 5. évadját.
 • Jeremy Wade műsorvezetésével indított nemrég a Discovery új sorozatot Mysteries of The Deep címmel, amiben a tudomány által ismert legnagyobb tengermélyi rejtélyekre keresik a választ. Például arra, hogy maradhatott valaki életben egy elsüllyedt hajón 3 napig vagy, hogy milyen dolgokat sodort Brit Columbia partjaira a víz. Persze mindezt a legmodernebb technológiákkal.
 • A WE tv az Untold Stories of Hip Hop kiegészítéseképp berendelte az Untold Stories of Hip Hop: Quarantine Edition-t, ami nyilván afféle karanténos spinoff lesz, virtuális nézős buli Angie Martinez műsorvezetésével.
 • Napi kirúgás: A Bravo csatorna kirúgta Stassi Schroeder-t és Kristen Doute-t a Vanderpump Rules szereplőgárdájából egy korábbi (egyébként megírt), társukat szívatós eset miatt. És ugyanerre a sorsra jutott Max Boyens és Brett Caprioni korábbi tweetjei miatt, amik kapcsán már a 8. évad reunionján beszéltek, tehát ez sem friss fejlemény, de mindkét esetnek csak most lett következménye.

14 hozzászólás Ne habozz!

Stewie - 2020. 06. 10. 09:21

Örülök, hogy már a szinkronok elkezdtek készülni, remélem az Odaát 12.évadját bepótolják szinkronnal is, és nem fog az kimaradni

Mikilós - 2020. 06. 10. 09:34

Amúgy az Odaátban Jack magyar hangja Markovics Tamás lett. Marynek meg ha jól hallottam Németh Kriszta maradt, de lehet hogy Antal Olga, ezt még nem tudom pontosan, de szerintem Németh Kriszta. A többiek változatlanok.

Garabonciás - 2020. 06. 10. 09:47

A Bernard Cornwell The Warlord Chronicles nem az Angolszász regényfolyam, hanem az Arthúros-trilógia.

Arthúr király és a brittek harca a szász invázióval szemben az 5-6. század fordulóján.
(Megjelent magyarul is.)

Egyik kedvencem, nagyon örültem neki, amikor bejelentették.
https://en.wikipedia.org/wiki/The_Warlord_Chronicles

winnie - 2020. 06. 10. 09:48

köszi

Diapolo - 2020. 06. 10. 09:59

Azért ez a Quibi sztori finoman szólva sem lett eddig egy sikertörténet. A korábban általatok linkelt tartalmakat csekkoltam, és ott is azt éreztem, hogy ez egy jó ötlet lehetne, de túl rövid a formátum, nekem ezt nem lehetne személy szerint eladni. Azokat a 10 perceket valamivel meg kellene tölteni, néhany párbeszéd szerintem a legtöbb nézőt nem fogja ott tartani. Vagy a 10 perces formátumot kell megváltoztatni, vagy ráfókuszálni azokra a műfajokra, ahol ilyen rövid játékidőben lehet valamit alkotni. De simán lehet, hogy csak én gondolom így :)

winnie - 2020. 06. 10. 10:07

el is felejtettem írni, hogy pont a héten kezdtek el végre kommerszebb helyeken is feltűnni letölthetőben quibi-s tartalmak, szóval végre szemrevételezhetjük őket. érdemes kérni őket regisztrálós torrent oldalakon.

Enzo - 2020. 06. 10. 11:41

Ez nagyon apróság, de az oldalsávban el van írva az Agents of SHIELD (hiányzik belőle egy ‘n’)

CsuDa - 2020. 06. 10. 11:44

Köszi a szinkronos infokért!!! :D

debali - 2020. 06. 10. 12:15

köszi szépen az infót, akkor most mégiscsak be kell állítanom az Odaát új részeket felvételre, mert én szinkronnal nézem, háttérsorozatként. Viszont akkor vagy feliratosan kell megnézni a 12.-et vagy bevárni, amíg leszinkronizálják. Tényleg egyáltalán van esély arra, hogy utólag kapjon szinkront, és leadják úgy is?:-) Mondjuk a nyár pont alkalmas lenne rá.

Thomas - 2020. 06. 10. 12:27

Én megnéztem egy Quibi-sorozatot, a Survive-ot, lényegében egy kevesebb pénzből forgatott, feldarabolt film volt. Kicsit fura a formátum miatt, de legalább látványos. Legalább nincs végefőcím minden rész végén, és a főcím is csak egy kiírás, így egyedül annyiban zavaró a sorozat jellege, hogy minden rész elején kiírják a színészek neveit (és előre tudod, hogy kik fognak szerepelni abban a 10 percben). Számomra ezeket biztos, hogy csak egyben van értelme “darálni”, hogy 10 perces szeletkékben mennyire lehet élvezhető, azt el sem tudom képzelni.

Desmond Wallace - 2020. 06. 10. 12:27

“akkor most mégiscsak be kell állítanom az Odaát új részeket felvételre”

A médiaklikkre minden részt felraknak.

Flanker - 2020. 06. 10. 17:15

“akkor most mégiscsak be kell állítanom az Odaát új részeket felvételre”

A médiaklikkre minden részt felraknak.”

Woww, ezt eddig nem gondoltam..

Tipca - 2020. 06. 10. 22:17

Nofene, még a végén az Odaát szinkron utoléri a kinti vetítést. Az vicces lenne, ha az utolsó részek már világpremierben jönnének szinkronosan. :D

Kissur - 2020. 06. 16. 12:02

Mary magyarhangja Spilák Klára lett az Odaátban.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz