login |

Key & Peele: I Said Bitch

2020. 06. 10. 17:50 - Írta: winnie

5 hozzászólás | kategória: video,

Amikor a Comedy Central-on ment 5 évadon át a Key & Peele című szkeccs-sorozat (kritikánk), akkor nem érdekelt. Bepróbáltam, nem nagyon jött be, hanyagoltam. Ki hitte volna az első részek után, hogy ekkora kultsiker lesz és sztárság felé röpíti Jordan Peele-t és Keegan-Michael Key-t? Ezek után valamikor elkezdtem újranézni a jeleneteiket, és rádöbbentem, hogy a többség zseniális. Szóval gondoltam párat megosztok szép lassan itt is.

Talán ez a jelenet volt az első, ami révén felfedeztem megint a Key & Peele-t (persze a 200 milliós megtekintésű Substitute Teacher után), pedig mindössze két férj beszéli ki feleségét, kiemelve, hogy jól helyre teszik őket, ha kell.

Szkeccs a tovább mögött.

5 hozzászólás Ne habozz!

Ghost - 2020. 06. 10. 19:01

Az elmúlt időszakban kezdtem el én is felfedezni (gondolom mindenkinek feldobta a youtube :D), imádom, folyamatosan gyűjtöm az egyes részeket, amik előjönnek, aztán hétvégente szemezgetek belőlük. Szerintem a legtöbb zseniális, persze van, ami kevésbé működik, de az szerintem elvitathatatlan, mennyire jól hoznak minden figurát.

winnie - 2020. 06. 10. 19:12

és milyen különböző figurákat, sokszor már a karakterükön röhögök. nagyon alaposan megalkotják minden jelenet szereplőit,

cyrusv10 - 2020. 06. 10. 20:08
badadada - 2020. 06. 10. 22:35

Haha, pont ugyanez történt velem is.
Pár éve belenéztem, és valahogy nem jött be, talán türelmentlen voltam. És kb 2 hónapja újra rátaláltam és nem bírok betelni az ötletekkel, a színészi bravúrokkal, az akcentusokkal….fenomenálisak!

FrankLuck - 2020. 06. 11. 09:50

Köszi az ajánlót, bepróbálom, hátha ez lesz a nyári Impractical Jokers (bár még abból is van pár évadom hátra).

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz