login |

Hírpéntek – Zoey’s Extraordinary Playlist 2. évad! Love Life 2. évad!

2020. 06. 12. 09:05 - Írta: winnie

21 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Mai magyar premier: – + Netflix: Az erdő 1. évad (SZINKRONNAL!), Egy eltűnt kislányt keresve 1. évad, Randizgatunk 2. évad, Csé, mint család 4. évad, Frank Elstner: Egy utolsó kérdés 1. évad
 • Premier: The Bold Type S4 (folytatás – vendégblogger?), Design At Your Door S1, Don’t S1, Double Shot at Love with DJ Pauly D & Vinny S2, Strange Evidence S4, Alone S7, Inside the SS S1, Ghost Adventures Quarantine S1, You Are What You Wear S1 + Finálé: Man with a Plan S4, Craig of The Creek S4, The King: Eternal Monarch S1, 9 Month with Courteney Cox S2, No Mercy, No Malice with Professor Scott Galloway S1 + kijött az Into The Dark: Good Boy
 • Teljes évados premier: The Woods S1 (Netflix), Dating Around S2 (Netflix), Historia de un Crimen / Crime Diaries: La Búsqueda / The Search (Netflix), F Is For Family S4 (Netflix), Crossing Swords S1 (Hulu), Kipo and The Age of Wonderbeasts S2 (Netflix), Frank Elstner: Just One Last Question S1 (Netflix)
 • Új standup különkiadás: Jo Koy: In His Elements (Netflix)
 • Magyar premier – AXN Now: 07.01 Elfeledve (Absentia) 3. évad
 • Magyar tévés premier – Cinemax: 06.20 Nyomkeresők (Trackers) 1. évad
 • Új a magyar Netflix-en: Kipo és a csodálatos szörnyek kora 2. évad
 • Az HBO Max megerősítette, hogy képregény-sorozataik, a Green Lantern és a Justice League Dark magasabb produkciós értékkel fog bírni, mint a CW-s DC-sorozatok.
 • A Step Up 3. évadjára vissza fog térni Ne-Yo és Naya Rivera, valamint Petrice Jones (Tal), Faizon Love (Al bácsi), Marcus Mitchell (Dondre), Jade Chynoweth (Odalie), Carlito Olivero (Davis), Terrence Green (Rigo), Eric Graise (King) és Kendra Oyesanya (Poppy).
 • A Snowpiercer készítői szerint a sorozat bármikor rebootolható lehet új vonattal és új karakterekkel – ők a saját karaktereikkel, mint nemrég írtuk, 5-6 évadban gondolkodnak.
 • A The Alienist 2. évadjában Sara magánnyomozó irodát nyit és így akad egy új esetre.
 • A Simon Cowell-féle SyCo először Kínába adta el a The Greatest Dance című brit táncverseny-reality formátumot.
 • Az RTL Group 50%-os részesedést vásárolt a Bedrock SVOD technológia platformban, amivel többek között a magyar RTL streaming szolgáltatását is fel fogják turbózni.
 • A The Last Dance Amerikán kívül a Netflix-en a premierje első hetében 23,8M-s nézettséget ért el, a mostani Netflix-es módszerrel számítva, bár heti rendszeresség esetén nem tudom, hogy változik-e a metódus.
 • A Summerland 2. évadját Francesco Lagi és Marta Savina fogja rendezni.
 • A Search Party 3. évadja 06.25-én kezd az HBO Max-on.
 • Az NBC berendelte a Zoey’s Extraordinary Playlist 2. évadját.
 • Az HBO Max berendelte a Love Life 2. évadját.
 • Jason George, az Into The Night készítője beszél a fináléról.
 • Interjú: Greg Daniels + még egy (a Space Force készítője), Tony McNamara (a The Great készítője), Jason George (az Into The Night showrunnerje), Kyle Maclachlan (Cooper – Twin Peaks), Natalie Dormer (Magda – Penny Dreadful: City of Angels),
 • Az RTL Klub nem fogja tudni idén elkezdeni az X-Faktort a válogatók lebonyolításának esélytelensége miatt. Legalábbis minimális rá az esély.
 • Pilotszkript: Gibson Station – Epix, készítő: Edward Burns, dramedy 1984-ből, három huszonéves jóbarátról, akik igyekeznek álmaikat megvalósítani a Reagan-féle Amerikában.
 • Új sorozat: Magical Girl Friendship Squad – Syfy, animáció, 6 rész, 15 perc, készítő: Kelsey Stephanides,  két fiatal nőről, akiknek az Univerzum megmentése a végzete, neki is állnak – amint képesek kifizetni a lakbért.
 • Új sorozat: El Pueblo – spanyol, készítő: ??, városlakók egy csoportjáról, akik különböző okokból (egzisztenciális és gazdasági válság, a friss levegőre vágyás, béke keresése, a komponálás nyugalma), de ott hagyják lakhelyüket, valamint az életmód konfliktusairól közöttük és az új szomszédjaik között.
 • Az FX berendelte a The Weekly 2. évadját.
 • Spinoffot kapott a Forged in Fire, aminek a címe Forged in Fire: Beat The Judges lett, és ebben a fegyverkovácsok (korábbi bajnokok) lehetőséget kapnak a reality zsűritagjainak legyőzésére.
 • Napi “kirúgás”: Az A&E elkaszálta a LivePD-t. (Ennek a volumenét itthon a többség nem fogja értékelni, de a műsor az elmúlt évek legnagyobb sikere volt kábelen és mivel sokszor és sokáig ment, ezért a csatornát is a legnézettebb kábeles adóvá. Nemrég 160 részes berendelést kapott.)

21 hozzászólás Ne habozz!

Lóri - 2020. 06. 12. 09:15

Zoey Extraordinary Playlist 2. évad

Yay, ezt vártam nem tudom, már mióta, bár meglepett, hogy nem került át a Peacockra, de így is nagyon örvendek.

pernahajder - 2020. 06. 12. 09:17

*Egy eltűnt kislányt keresve

tghcs - 2020. 06. 12. 09:20

Zoey!!! Yesss!!
Ennél jobban nem is indulhatott volna a nap :-)

Ayrons - 2020. 06. 12. 09:34

HBO Max inkább azzal foglalkozzon, hogy lassan tartalma se lesz.

winnie - 2020. 06. 12. 10:00

nem hiszem, hogy az hbo maxnak ilyen gondja lenne, sokkal több induló tartalma van, mint mondjuk a disney+-nak – főleg tévés téren, hiszen sokkal több csatorna katalógusából válogat, plusz nem csak családi cuccokat tartalmaz. egyedül sajátgyártású, élőszereplős szkriptelt sorozatban marad alul (2-1 arányba) és szív a járvány miatt, bár anélkül sem lett volna túl sok induláskor. viszont cserébe ezen a téren is utol fogja nagyon hamar érni a disney+-ot. (más kérdés, hogy engem speciel biztos nem érdekelne a katalógus, csak az új cuccok, de a többség a jelek szerint nem így gondolkodik:)

Ancsa - 2020. 06. 12. 10:00

Ez az Alienist infó kissé spoiler, nem?

winnie - 2020. 06. 12. 10:01

passz, spoilerre vonatkozó figyelmeztetés nélkül írták meg, ezért nem volt okom feltételezi. nem ismerem a sztorit, de ha így kezdődik az évad, akkor nem hiszem, hogy spoiler. nyilván, ha az valamiért, akkor kiszedem.

Szoszilany - 2020. 06. 12. 10:06

Zoey éljeeeeen!!!

viorica6 - 2020. 06. 12. 10:18

Zoey! Juhé! Nagyon jó kis sorozat! Szuper, hogy nem egy évados lett.

kiskiraly - 2020. 06. 12. 10:41
Ayrons - 2020. 06. 12. 11:58

Jövőre sincs semmilyen saját tartalma a vírus miatt, csak a kikukazott Snyder Cut, ami ciki.
A DC részlege most megy el, és a HP is. A Jóbarátok különkiadás is csúszik. Ezek mellett még túlárazott is a többihez képest.
A többség jelek szerint fel van háborodva, azon rengeteg beigert tartalom nem lesz elérhető.

winnie - 2020. 06. 12. 12:24

ayrons: akkor tételesen válaszolok – érdemes pontosnak lenni, mert ha valaki felületesen olvas el valamit, vagy csak a szalagcímre koncentrál, akkor később teljesen hamis dolgok terjednek el (arról nem is beszélve, hogy sok dolog már egy éve ismert volt) – ezek így szerintem fél vagy nemigazságok, de ha tévedek, akkor természetesen igazítsatok ki:

“túlárazott is a többihez képest.”

mivel a 15 dolláros hbo konkrétan a része, ezért kvázi nulla dollárba kerül a bónusz, szóval nincs túlárazva. érted, ha olcsóbban adnák, akkor nem kéne senkinek hbo now. ha valami túlárazott, akkor az.

ami igaz: drágább, mint a többi, de pont azért, mert több mindent ad.

“A DC részlege most megy el”

a dc részlege nem megy el.

ami igaz: pár cím kerül le július elsejével, rotálódik a tartalom bizonyos jogok miatt, de ezt előre lehetett tudni. ld. a disney+-ról is lekerült elég hamar a reszkessetek betörők meg pár marvel-cucc (vagy eleve fel sem került), és vissza fog kerülni, vagy talán vissza is került. a héten kijött egy lista a lekerülőkről, amiről kiderült most, hogy csak tényleg féltucat címet érint, és azok közül is vannak rétegebb címek.

“HP is.”

igaz, elmegy. azért, mert a jogok az nbcuniversalhoz tartoznak, de ez, ahogy írom fent, ismert infó volt. (ahogy az is igaz, hogy a disney+-ra sem ment volna fel a star wars, csak az utolsó pillanatban sok pénzért visszaszerezték a jogokat.

“Jövőre sincs semmilyen saját tartalma a vírus miatt, csak a kikukazott Snyder Cut, ami ciki.”

sok tartalma lesz jövőre is. sok hbo-s is, már ebben a hónapban, de persze sajátok is. és nem hiszem, hogy azt a sok tartalmat bármilyen szempontból össze lehetne vetni egy újravágással, bővített verzióval. sok tucat olyan tartalom kerül fel (régi filmek és újak, régi sorozatok és újak), amik nagyon jelentőséggel bírnak egy Cutnál.

ami igaz: lesz Snyder Cut. És kevesebb új tartalom lesz, mint akarták, de az a kevesebb az most készülő sorozatok második évadja lesz főleg, hiszen minden, ami be van rendelve, az fel fog kerülni idén vagy jövőre.

“A Jóbarátok különkiadás is csúszik.”

igaz. de, ha túlárazásról beszélsz, akkor ez megint olyan, hogy egy egy órás beszélgetésért adnának szerinted 15 dollárt az emberek? valamikor megérkezik, de nem hiszem, hogy előfizető felhajtó tényező lenne. ha emiatt jönnek előfizetők, akkor azok elmennek. és ha nem mennek el, akkor a tartalom miatt fognak maradni. ha pedig a tartalom miatt maradnak, akkor máskor is maradni fognak, mondjuk nyár végén.

ja, és dzsízluiz: “A többség jelek szerint fel van háborodva, azon rengeteg beigert tartalom nem lesz elérhető.” – amellett, hogy a beígért tartalom jelen lesz (ráadásul ugye nem ígérnek általában semmit a platformok időponttal, ami nem biztos, csak a sajtó megneszeli előre, hogy mi várható) nincs olyan, hogy “többség”, csak pár vélemény. akár 10 ilyet olvasol, akár 1000-et (amit senki nem tud elolvasni), az csak töredék lesz. ha pedig arra célzol, hogy inkább ilyeneket látsz, akkor naná, mert olyat semmivel kapcsolatban, még a netflixszel kapcsolatban sem fogsz olvasni egy random twitter usertől, hogy “elégedett vagyok a netflix tartalmaival”, mert ugye miért jutna el hozzád.

winnie - 2020. 06. 12. 12:33

az egész kapcsán muszáj túllépni a szenzációhajhász sajtócímeken, és látni, hogy a kommentedben az x száz vagy x ezer filmcímből (nem tudom, mennyi van), 10-20-ról írtál. de nem is a százalékos mennyiség az érdekes, hanem az, hogy a katalóguscímeket helyükön kell kezelni. engem, mint írtam, nyilván ilyesmi nem érdekel, így nem teszek úgy, mintha érteném a katalóguscímekért, a konzervekért előfizetők gondolkodását, de akit érdekel egy adott film, az úgyis csak megnézi az adott filmet és kész. utána vagy lemondja az előfizetést, mert más nem érdekli (akkor nem érinti, hogy lekerül a film), vagy marad, mert más is érdekli (és akkor nem érinti, hogy lekerül az adott film, mert más is érdekli). ami kár érHETi az előfizetőt, nem az, hogy nem láthat egy adott filmet, hanem az, hogy egy hónappal később nem nézheti meg és egy ideig nem fogja látni. ezen szerintem túl lehet lépni, de a kérdés, hogy az adott ember csak az újranézéshez két hónappal később megint előfizetett volna-e.

lehet, hogy valahol hibás a logika, de nekem úgy tűnik, hogy az egész csak vihar egy pohár vízben. és ilyen alapon arról is lehet beszélni, hogy pár év múlva megint fel fognak marvel-filmek kerülni például a Netflixre. de ez is tudott, nem valami újdonság.

ami tény: az szív, aki azért fizet havi 15 dollárt, hogy mindig meg tudjon egy HP-részt (de neki nem ígért senki ilyet, és ő nem olvasott újságot), illetve az, akit csak a DC-filmek érdekelnek, és azt akarja, hogy mindig bármelyik meg tudja nézni. kérdés, hogy ilyen hány előfizető van. mindenki más: túléli a dolgot.

heidfeld - 2020. 06. 12. 13:12

Valeria premier után, volt egy videó, ahol a Las Chicas Del Cable színésznőivel találkoznak.
Túl nagy pénzt nem tettem volna rá, hogy második évad nélkül marad.

dragon1986 - 2020. 06. 12. 13:46

Oh yeah Zoey imadom reg lettem konnyes egy sorozat miatt

rary - 2020. 06. 12. 14:41

LivePD-t elkaszálták? :( Most akarom elkezdeni, sebaj, van belőle bőven rész úgy látom. :)

winnie - 2020. 06. 12. 14:49

tippre majd újraindítják valamikor, mert túl nagy fejőstehén, csak rendbe kell rakniuk a dolgokat körülötte.

cserébe vannak más a&e-s live cuccok, bár ki tudja, hogy ezeknek mi lesz a sorsa.

· LIVE PD PRESENTS: PD CAM (A&E)
· LIVE PD PRESENTS: WOMEN ON PATROL (LIFETIME)
· LIVE PD: POLICE PATROL (A&E)
· LIVE PD: WANTED (A&E)
· LIVE RESCUE (A&E)

Lily - 2020. 06. 12. 14:50

Nem emlékszem, mikor voltam utoljára ennyire boldog kora reggel, mint amikor ma a Zoey season 2-ra ébredtem. Yessss!

A Deadline-on azt írják, 13 részt rendeltek be, de máshol ezt még nem olvastam, úgyhogy lehet, hogy módosítják még. :)
https://deadline.com/2020/06/zoeys-extraordinary-playlist-renewed-season-2-nbc-1202924053/

DarkEagle - 2020. 06. 12. 14:50

Én egyetértek veled Winnie de azért azt tisztázzuk az a Snyder Cut nem egy szimpla Cut ahogy te írod hanem konkrétan egy teljesen új film, vagy sorozat meglátjuk hogy akarják kiadni. Szóval simán vehető új tartalomnak az is.

A többit meg leírtad már amit gondolok. Egyébként 15 dollár kinti áron nem sok csak nálunk sok. Bár ha azt vesszük itthon elég sokan fizetnek 15 dollárt a Netflixért is hiszen annyiba fáj asszem a legmagasabb csomag náluk.

“Az HBO Max megerősítette, hogy képregény-sorozataik, a Green Lantern és a Justice League Dark magasabb produkciós értékkel fog bírni, mint a CW-s DC-sorozatok.”

Ajánlom is nekik, ez a minimum amit az ember elvár két ilyen sorozattól.

winnie - 2020. 06. 12. 15:36

darkeagle: persze, túloztam, ami több (asszem) tízmillióba kerül és majd egy évig tart, az minden, csak az nem, de mégiscsak bővítmény, vagyis meglévőnek új változata.

Lina - 2020. 06. 12. 22:32

Szuper! Zoey története folytatódik!!! :)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz