login |

A hét dumája

2020. 06. 15. 18:20 - Írta: winnie

5 hozzászólás | kategória: a hét dumája

Csak egy random magyar említés ebben a The Hollywood Report-cikkben, amelyet linkelek majd a reggeli hírekben is, és aminek az infóit még említeni is fogom.

A lényeg, hogy a járvánnyal kapcsolatos közvetett megszorításokkal foglalkozik a sorozatok kapcsán, hogy mire fognak ügyelni a készítők, és itt mondja a következőket Robert King, az Evil (meg a The Good Wife és a The Good Fight) készítője arra reflektálva, hogy eljöhet a 2-3 szereplős jelenetek kora:

Oh my God, network shows can’t be made more boring. You need to find ways that are visually interesting and inspired, and if you start limiting things, it’ll just be, ‘Why do I want to watch that? I’ll wait for the newest Netflix thing that’s shot in Hungary or somewhere where they will let people sit on each other’s laps.’ I just think everybody needs to calm the fuck down and not write with the idea of limitations in mind — or at least not as the guiding force.

5 hozzászólás Ne habozz!

emese - 2020. 06. 15. 19:33

Hát, érdekes volt ez a cikk (megtaláltam). De ez a beszólás Magyarországra már megint azt a feelt adja, hogy a világ s*ggly*kában bármit megtehetsz. Vagyis számomra nem jött le pozitívan.

Mom - 2020. 06. 15. 20:59

Én is nagyon szeretném, ha a következő Netflix show szereplőinek, akik itt forgatnak, beleülhetnék az ölükbe :D
Én ezt nem annyira a “mi” kritikánknak, mint inkább az Amcsi túlóvatoskodásénak értelmeztem. Azért ott nem annyira sikerült eltalálni, hogy mikor mit kellett volna meglépni… (ezt ne úgy értéstek, hogy mi kiemelkedtünk, hanem úgy, hogy ők muzsikáltak átlag alatt)

winnie - 2020. 06. 15. 21:19

igen, én is az ottani előirásokra tippelek.

emese - 2020. 06. 15. 22:11

“Én is nagyon szeretném, ha a következő Netflix show szereplőinek, akik itt forgatnak, beleülhetnék az ölükbe”
Oké, egy jópáréba én is szívesen beleülnék… ;)

SpentRocket - 2020. 06. 16. 08:16

Számomra nem negatív a kicsengése. Inkább az, hogy lehet így is, (majdnem) visszetérve a normalitásba. Azért Amerikában még mindig erős járványügyi megszorítások vannak. És sokan tüntetnek, tüntettek ellene. (Persze most máson megy a tüntetés, de korábban téma volt ez is.)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz