login |

Délelőtti videó 3.: Warrior Nun

2020. 06. 18. 11:30 - Írta: human

11 hozzászólás | kategória: video,

A Continuum készítője, Simon Barry egy manga alapján hozta össze a harcos apácás Netflix-sorozatát.

A Warrior Nun egy 19 éves nőről szól, aki a hullaházban ébred a hátán egy isteni eszközzel. Gyorsan ráébred, hogy mostantól egy ősi harcos apácarend tagja, akik a Földön levő démonok ellen harcolnak. Mindkét oldal a főhős irányítására törekszik.

A tovább mögötti előzetesről az mindenképp elmondható, hogy nem tipikus. Szereplők: Alba Baptista, Toya Turner, Lorena Andrea, Kristina Tonteri-Young, Tristan Ulloa, Sylvia De Fanti, Thekla Reuten, Emilio Sakraya, Joaquim de Almeida, Lope Haydn Evans.

11 hozzászólás Ne habozz!

ibenny - 2020. 06. 18. 12:16

No, ez meglepoen jonak tunik, mar ma neznem!

Anonymus - 2020. 06. 18. 12:49

Nagyon erős a gyanúm, hogy ez is valami Zs kategória lesz, mint mostanában minden közel hasonló Netflix sorozat, de ne legyen igazam.

winnie - 2020. 06. 18. 12:54

az a “baj”, hogy ez nem jelezhető előre, mert itt a berendelés egy olcsóbb, de rajongói műfaji sorozatnak szól, a végeredmény már azon múlik, hogy a készítők miképp oldják meg, és nem törvényszerű, hogy valami gagyi legyen, szóval nem érdemes zs-gyanúzni szerintem. nyilván a csütörtöki blokkba megy majd, ahová ezek zsánersorozatok, de nem aggódom, mert a csütörtöki sorozataik közül azért nem egy bejött nekem, még akkor is, ha a krimiket (safe, stranger, woods) vagy a nem első évados slashert nem veszem ide.

gondolom személye válogatja, az another life, az i-land és a v-wars sok csépelést kapott, én is kaszáltam őket, de a black summer azért már korrekten lett fogadva, az october faction és a wu assassing meg még jobban talán, de pl. a daybreak nekem nagy kedvencem lett, bár azt sokan utálták, viszont ott látszott, hogy mennyire kreatívan is hozzá lehet állni.

hirtelen nem tudom, hogy ezeken kívül még jött-e valami a blokkba.

winnie - 2020. 06. 18. 12:58

ja, még a the order volt, ami pont ma folytatódott, talán az lett legjobban fogadva? passz.

Flanker - 2020. 06. 18. 13:03

Erősen Wu Assasssin szagot érzek, és ez nekem jó :D

DarkEagle - 2020. 06. 18. 14:47

Oké, a végén felnevettem azért. A képregényt nem ismerem, mondjuk nem meglepő mert az Amerikai “mangák” világában annyira nem vagyok jártas de nem tűnik annyira rossznak hogy ne nézzek bele majd.A főszereplő csaj egész kedvelhetőnek tűnik.

human - 2020. 06. 18. 16:34

winnie: jól felsoroltad a sorozatokat, amik bizonyítják miért igaz Anonymus kijelentése :D nyilván a Zs túlzás, mert B kategóriás anyagok, amik sosem lesznek jó-jók (tudod mire gondolok), hanem csak egy kis rajongói réteget elégítenek ki. Amivel persze nincs baj valójában.

winnie - 2020. 06. 18. 16:48

ilyen alapon egy országos sorozat sem lesz jó-jó. a stranger nálam, ahogy írtam is, tuti top3-as lesz idén, a daybreak meg tavaly volt abszolút élvonalasan jó-jó.

winnie - 2020. 06. 18. 17:01

én csak a stigma és az előítéletek ellen harcolok, mindig bízok abban, hogy 10-ből 1 nem olyan lesz, amilyennek leírják sokan.

human - 2020. 06. 18. 17:18

de ha az emberek 10-nél kevesebbet próbálnak be (lehet újra meg kéne szavaztatni), akkor biztosan azt szeretnéd, hogy ezeket a csütörtökiekkel tegyék, vagy adjanak esélyt az I KNow This Much, Gangs of London, Devs vagy Outsidernek, ha eddig nem tették? De hogy ne csak személyes kedvenceket mondjak említhetném ezeket is: Unbelievable, Living with Yourself, The Dark Crystal, When They See Us.

És igen, jó-jó országost hirtelen nem is tudnék mondani, talán a For Life és a Zoey állt hozzá a legközelebb az előző évadból.

Akinek pedig ilyen B-zsáneresebb az ízlése, az reméljük már tudja magáról ezt, és természetesen a csütörtökiekkel kezdje, és valszeg nem 1 jót fog közöttük találni, például ezt a Warrior Nunt, ami azért simán jobbnak tűnik, mint egy Vagrant Queen. De pl. személy szerint a Daybreaknek a pilotját alig tudtam végignézni, tökre megértem, aki szerint Zs (persze B).

Enzo - 2020. 06. 18. 22:32

“Fucks given? Nun.” :D hát ez egész elborult, de tetszik

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz