login |

Hírcsütörtök – The Sinner 4. évad! We’re Here 2. évad!

2020. 06. 18. 09:08 - Írta: winnie

12 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Mai magyar premier: – + Netflix: A rend 2. évad (vendégblogger?), A király: Örök uralkodó 1. évad (vendégblogger?)
 • Premier: Prehistoric Road Trip S1, Karma S1, The Real Housewives of Johannesburg S1, High School Mums NZ S1, This Week On The Farm S1
 • Teljes évados premier: The Order S2 (Netflix – vendégblogger?), Taste of The Nation with Padma Lakshmi S1 (Hulu), Summer Camp Island S2 (HBO Max)
 • Magyar premier – Netflix: 07.09 A védelmező (The Protector) 4. évad
 • Magyar premier – HBO GO: 06.29 Eltűnök a sötétben (I’ll Be Gone in the Dark) 1. évad
 • Új a magyar Netflix-en: The King: Eternal Monarch S1
 • A járvány hatására 5-6 oldallal rövidülhetnek a sorozatepizódok szkriptjei, hogy legyen pénz a költségvetésből a költséges előírások (pl. tesztelés) betartására.
 • A Netflix berendelte a Dating Around, a Love is Blind és a Too Hot To Handle brazil változatát – előbbi napokon belül, utóbbiak 2021-ben debütálnak.
 • A The Rain 3. évadja 08.06-án érkezik a Netflix-re.
 • A Love Life 2. évadjában szerepelhetnek első évados karakterek, és Darby (Anna Kendrick) is többször fel fog tűnni a tervek szerint, de nem róla fog szólni az évad.
 • Amerikában az Amazon átvette a Flack-et, és opciója van a 3. évad berendelésére. (Ugye az S2 már lement Angliában annak ellenére, hogy a Pop csatorna lemondott róla az USA-ban.)
 • Shailene Woodley egy interjúban elmondta, hogy a The Secret Life of The American Teenager-ben kvázi fogva volt tartva a 6 éves szerződése miatt, és nem tudott mit tenni ellene. Rengeteg mindennel nem értett egyet, amiről szólt a sorozat, és amit csinált a karaktere, és ezzel a színészek közül nem csak ő volt így, egyszerűen a 7th Heaven-ös Brenda Hampton nézetei és hite teljesen más irányultságú volt. Élete legnehezebb munkájának tartotta a sorozatot.
 • Csak érdekességképp, hogy ilyenre is van lehetőség: az ausztrál Channel 10 digitális felületén elérhető lett az amerikai Survivor mind a 40 évadja. Nem bánkódnék, ha a Netflix is bevásárolná.
 • A 2019/20-as amerikai országos sorozatévad legnézettebb visszatérő drámája 18-49-ben (Live+7): 1. This Is Us – 2.9, 2-3. Grey’s Anatomy és 9-1-1 – 2.3, 4. Chicago PD – 2.0, 5. Chicago Fire – 1.9 (Össznézőben 1. NCIS – 15,3M)
 • Jesper Ganslandt rendezi a Netflix-nek a Snabba Cash sorozatos rebootját.
 • A DC Universe elkaszálta a DC Daily című napi műsorát.
 • A USA berendelte a The Sinner 4. évadját.
 • Az HBO berendelte a We’re Here 2. évadját.
 • Jemaine Clement, a What We Do In The Shadows egyik készítője beszél a fináléról.
 • Állandó szerep: Ben Whishaw – This Is Going To Hurt (bővebben róla)
 • Interjú: Jason Rothenberg + még egy (a The 100 készítője), Tiera Skovbye és Chris Mason (a fiatal Betty és Dan – Dirty John S2), Jack Osbourne (a Portals To Hell házigazdája), Eric Bauza (Looney Tunes-szinkronhang),
 • Elkezdődött A mi kis falunk 5. évadjának forgatása.
 • Pilotszkript: Rodeo Queens – Amazon, komédia, készítő: Christy Hall, főszereplő: Dakota Johnson (executive producer is), egy csapat rodeókirálynőségre áhítozó nőről, akik egymással is versengenek a vágyott koronáért.
 • Sorozatberendelés: Squeamish About… – BBC (a leadott pilot után), 4 rész, komédia, angol, készítő: Matt Berry és Arthur Mathews (előbbi főszereplő is) – a The Road To Brexit című különkiadás folyománya, amiben Berry egy Michael Squeamish nevű férfiként különféle témákat tárgyal ki narrálva archív felvételek révén.
 • Új sorozat: Lady Dicks – CBS/NBCUniversal International Studios, 10 rész, kanadai, készítő: Tassie Cameron és Sherry White, haverzsarus dráma két igencsak eltérő, negyvenes nyomozónőről, egy bandákkal, és egy drogos ügyekkel foglalkozóról, akik a ma valódi akcióhősei, képzettek, kemények, elszántak és kíméletlenek. Azonban magánéletükben magányosak, a családjaik diszfunkcionális, szerelmi életük elcseszett, és szakmai ambícióik nem mindig illenek bele személyes szükségleteikbe. A barátságukba azért kapaszkodhatnak, már persze akkor, ha nem kergetik őrületbe egymást. Főszereplők: Meredith MacNeill és Adrienne C. Moore.
 • A TLC új spinoffot indít a 90 Day-franchise-ához. A B90 Strikes Back-ben a szereplők fognak közösségi kommentekre reagálni, valamint a Pillow Talk-spinoff megjegyzésire.
 • A Sky History az A+E Networks UK gyártásában berendelte a The Chop: Britain’s Top Woodworker című versenyreality-t, amiben favágók fognak küzdeni egymással kiesős formátumban Lee Mack műsorvezetése mellett.
 • Napi “kirúgás”: A BBC ideiglenesen eltávolította online felületéről a Fawlty Towers, azaz a Waczak szálló egyik részét (‘German’) az abban tett rasszista megjegyzések miatt. A rész visszakerül majd némi disclaimer kíséretében.

12 hozzászólás Ne habozz!

Kissur - 2020. 06. 18. 09:15

Én speciel nem bánom, hogy rövidülnek a szkriptek, mert így talán nem lesz annyi 50-55 perces sorozatrész. A 40 perceseket inkább tudom fogyasztani.

winnie - 2020. 06. 18. 09:19

nem az 50-55 percesek fognak rövidülni, hanem a 40 perces országos sorozatok, amik kötöttek – az 50-55 percesek kötetlenek, azok nem változnak, hiszen ott eleve adott büdzséből hol ennyit, hol annyit forgatnak. és a játékidő sem fog csökkenni, csak hosszabb nézések lesznek vagy ilyesmi.

Tibi - 2020. 06. 18. 09:48

Mostanában szívesen hallgatnék podcasteket, vagy interjúkat, amik magyarul vannak, és például sorozatok a téma. (Insider dolgok, érdekességek).

Ismertek esetleg valami jót?

Tibi - 2020. 06. 18. 09:50

A The Secret Life of The American Teenager az egyik első nagy sorozatos csalódásom volt :(
A fergeteges első évad után nagyon nagyot csökkent a sorozat minősége, és tényleg fura irányba mentek el benne a dolgok. Kaszáltam is a harmadik évadnál, nem is lep meg, hogy Woodley nem csípte a munkát.

juhaszvik - 2020. 06. 18. 10:56

Erre eddig nem is gondoltam: szóval ha azt érzem, hogy valami lassú és vontatott, akkor ott szimplán a forgatókönyv a vékony? Persze most nem a művészileg annak szánt esetekre gondolok, hanem mondjuk egy random magyar sorozatra (vagy filmre).
Gondolom akkor ebben az időszakban majd lassabban másznak ki az ágyból, hosszabb ideig mutatják a hangulat-/városképeket, lehet csinálni kicsit hosszabb főcímeket stb.

Shailene Woodley ügy: ha jól értem, akkor ő anno aláírt egy olyan sorozatra, ami progresszívnek tűnt, de aztán írtak belőle egy bigott valamit? Komoly szívatásnak tűnik a dolog…

Thomas - 2020. 06. 18. 12:56

Ez nagyon szép, hogy felkerült a Survivor 40 évada valahova, de ez nem volt fent eddig sehol, még a CBS All Accessen sem? Mit nem adnék, ha az American Idolt feltennék valahova a lehető legjobb minőségben, főleg az első 7 évadot:)

Thomas - 2020. 06. 18. 13:14

Ez a Rodeo Queens szerintem kedvemre való lenne, főleg Dakota Johnsonnal a főszerepben, de ezekre az Amazonos pilotszkriptekre már csak legyintek. Ott van az Outrider, már 2 éve várom, hogy lesz-e belőle valami, aztán a Fish Out of Watert már a fejlesztés alatt álló projectek között sem látom a wikin, de még a The Wilds sem akar jönni, ami már mikor megkapta a sorozatberendelést.

emese - 2020. 06. 18. 13:57

Marcella évadkritika lesz?
Ha kell vendégblogger, szóljatok, 1-2 nap és befejezem.

DarkEagle - 2020. 06. 18. 15:06

Anime fanoknak egy kis infó: Júnuis 26-án kerül fel a Yu Yu Hakusho anime sorozat Netflixre. Gondoltam beírom mert nagyon sok anime fan nagy kedvence. Kérdés hogy feliratosan vagy akár szinkronnal kerül fel mert ugye van hozzá szinkron is. Bár ha jól tudom szinkronos anime még nincs fenn Netflixen itthon.

winnie - 2020. 06. 18. 15:23

emese: évadnyitós íráson gondolkodtam, ha senki nem jelentkezik, de nem vagyok képben a sorozattal, mert az első 2 rész után egyik szezont sem néztem tovább, így tényleg csak utolsó utáni megoldásnak vetném be. szóval nagyon örülnénk vendégbloggernek.

gromit - 2020. 06. 18. 19:20

“a játékidő sem fog csökkenni, csak hosszabb nézések lesznek vagy ilyesmi”

vagy az egyik színész előad egy (zenés-táncos) magánszámot (karakterben), mint Bert Viola a Moonlightingban :D

pont tegnap éjjel néztem a 4. évad fináléját, és ott már kitört ama bizonyos 88-as írósztrájk, így rövidebb lett a script, és ki kellett tölteni az időt valamivel (amit elég moonlightingosan meta módon oldottak meg)

emese - 2020. 06. 18. 19:58

Winnie: deal :)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz