login |

Délelőtti videó 3.: The Baby-Sitters Club

2020. 06. 23. 11:30 - Írta: human

2 hozzászólás | kategória: video,

A Netflix július elején fogja bemutatni Ann M. Martin könyveinek újabb, sorozatos adaptációját, aminek magyar címe Bébicsőszök klubja.

A sorozat öt bébiszitter lány barátságáról és kalandjairól szól. Az eredeti könyv kedvelt karaktereire épülve, a fél órás, epizodikus történetek a bébiszitter lányok vállalkozására, barátságaira, és üzleti világban való lavírozásukra összpontosítana, többek között a konkurencia elleni küzdelemre, a szaporodó nehézségekre, és mindnek lenne valami konkrét témája is, amire ráhúzzák, pl. rasszizmus, válás, hovatartozás, de persze főként olyan problémák, amikkel a modern tinédzserek szembenéznek.

Az első teaser promó a tovább mögött. Szereplők: Sophie Grace, Malia Baker, Momona Tamada, Shay Rudolph, Xochitl Gomez, valamint Alicia Silverstone és Mark Feuerstein.

2 hozzászólás Ne habozz!

DH - 2020. 06. 23. 16:19

Nem ismerem az alapanyagot, de nem tul fiatalok ok bebiszitternek? Nem szivesen biznek kisbabat ilyen fiatal gyerekekre.

human - 2020. 06. 23. 21:37

odakinn ez bevett szokás, legalábbis sok sorozatban és filmben is előkerül, hogy 15 körül megbízható tinik vigyáznak fiatalabbakra pénzért.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz