login |

Hírszerda – Lucifer 6. évad! Lucifer-kasza! The Great North 2. évad!

2020. 06. 24. 09:10 - Írta: winnie

10 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Mai magyar premier: – + Netflix: Őrülten finom 1. évad
 • Premier: Greenleaf S5, Celebrity Show-Off S1, The Wedding Guru S2, The Choir Singing for Britain S1, Coast Guard Mission Critical S1, Celebrity Supply Teacher S1, Eastenders Secrets from the Square S1 + Finálé: The Secret Life of Lele Pons S1 + felkerült a Netflix-re egy Lenox Hill-különepizód, a Pandemic
 • Teljes évados premier: Crazy Delicious S1 (Netflix), Alan Bennett’s Talking Heads S1 (BBC),
 • Magyar premier – HBO GO: 07.11 Kvíz (Quiz) 1. évad
 • Magyar premier – Netflix: 07.01 Holtszél (Deadwind / Karppi) 2. évad
 • Visszakerült a Slasher S1-S3 a Netflix-re (bár a magyar felirat lekerült róla ideiglenesen).
 • A Cobra Kai a Netflix-re került át a YouTube Premium-ról. (Mint írtuk pár hete, utóbbi platform le akarta passzolni a sorozatot, amiért elég nagy licitálás folyt.) Természetesen a korábbi szezonok is elérhetővé válnak a Netflix-en, de hogy mikor jön az elég régóta kész S3, azt még nem tudni.
 • A CW nyárra vásárolt még pár sorozatot külföldről. Ezek premierdátumai: 07.16 Killer Camp, 08.02 Fridge Wars, 08.02 Taskmaster, 08.07 Being Ruben.
 • A Showtime pár napja bejelentette november végén fogja leadni a The Comey Rule című minisorozatát, ami az egykori FBI-főnök, James Comey könyve alapján készül, és ugye Donald Trump is szerepel benne, akit Brendan Gleeson alakít. Ebben ugye az a pikáns, hogy a választások utáni az időpont, holott a terv az volt, hogy előtte legyen látható (ezért is kellett májusra leszállítani a végleges verziót), a készítő és a színészek és így terveztek, csak ezt egy, a Viacom legtetejéről jövő vezetői döntés felülírta. Tegnap viszont, miután a készítő, Billy Ray stábnak írt elnézést kérő levelét lehozta a Deadline, kiderült, hogy még lesznek változások a Showtime menetrendjében, és most egy 11.05-i dátum tűnik esélyesnek a bemutatóra. (Persze még így sem nyári vagy CBS-es a premier.)
 • A Stargirl-ben volt már utalás Green Lantern-re egy lámpás révén (és más karakterekre is, ld. rózsaszín toll), és ezek nem csak szimpla easter egg-ek a készítő elmondása szerint, hanem jelentőségük lesz, és terveznek is sztorikat velük.
 • A Nickelodeon-féle Power Rangers következő szezonja (ami szám szerint a 28.) a Power Rangers Dino Fury címet fogja viselni. Amiből… lehet ítélni, hogy nagyjából miről fog szólni?
 • A SEAL Team 4. évadjának elején lesz egy Cerberus-t, a kutyát kiemelő epizód.
 • Holland feldolgozást kap a Liar.
 • 20 könyv és több évnyi szünet után Robyn Carr új Virgin River-könyvet írt. A Return To Virgin River októberben jelenik meg Amerikában.
 • Sikerei után a BBC azt tervezi, hogy ismét normál tévécsatornát csinál a BBC3-ból. Ami egyébként a büdzséje megnövelését is maga után vonná.
 • A 2019/20-as amerikai országos sorozatévad legkevésbé nézett berendelt sorozata 18-49-ben (Live+7): 1. In The Dark – 0.1, 2-4. Pandora, The Outpost, Dynasty – 0.2 (Össznézőben 1. Dynasty – 568e)
 • A Netflix berendelte a Lucifer 6. évadját. És ezzel kaszálta is (megint) a sorozatot.
 • A FOX (premier előtt) berendelte a The Great North 2. évadját.
 • A Vulture írása arról, hogy készült a Lenox Hill koronavírusos különepizódja.
 • Állandó szerep: Dewla Kirwan, Niamh Walsh, Seána Kerslake, Gemma-Leah Devereux – Smother (BBC),
 • Interjú: Heather Hemmens (Maria – Roswell, New Mexico), Dane DeHaan (Carl E. – The Stranger), Nicole (Too Hot To Handle), Ryan Murphy (a The Politician készítője),
 • Változik a TV2Comedy logója (ilyenre) – minden bizonnyal a jogi fenyegetettség miatt.
 • Pilotszkript: cím nélküli dramedy – AppleTv+, készítő: Cord Jefferson és Max Read, a Gawker weboldalról szólna, annak tündökléséről és bukásáról.
 • Pilotszkript: Lockwood & Co. – Netflix (gyártó: Complete Fiction), angol, készítő-rendező: Joe Cornish, executive producer: Edgar Wright – Jonathan Stroud könyvei (itthon: Lockwood és Tsa., az első kötet, A sikító lépcső esete hivatalos, magyar nyelvű tartalma itt) alapján, egy természetfölötti nyomozós sorozat egy nyomozó irodáról.
 • Emellett a Complete Fiction a Netflix számára még két könyv tévésorozatos adaptációs jogait vásárolta meg. Az egyik Tade Thompson The Murders of Molly Southbourne című scifi-horror trilógiája, a másik S.A. Chakraborty iszlám folklór által ihletett történelmi fantasyje, a The City of Brass, ami a The Daevabad-trilógia része.
 • HA-HA! A Discovery megtalálta új siker dokusorozatát. Tippre. 06.19-én kezdett az aranyásós dokurealityk mintájára a Dino Hunters náluk, amiben dinoszaurusz-maradványokat kutató és ebből a kutatásból megélni próbáló emberek munkáját követik.
 • Edward James Olmos társult a Mambó királyaként emlegetett Tito Puente családjával, hogy a legendás zenész történetét feldolgozza filmes, tévésorozatos és/vagy VR formátumban. Minket egy fejlesztés alatt lévő dokusorozat érdekelhet, ami arról szólna, hogy küzdött azért a zenész, hogy a latin zenét mainstreammé tegye.
 • Napi “kirúgás”: Az MTV korábbi kétes megnyilvánulásai miatt kirúgta Alex Kompothecras-t a Siesta Key-ből. A jelenlétét a most indult szezonban is minimalizálni fogják.

10 hozzászólás Ne habozz!

Ambriel - 2020. 06. 24. 09:20

Persze, persze Lucifer kaszálva, hiszem, ha látom! :D ;) Bár sítusos lenne, ha tényleg a 6. évad lenne az utolsó. :D

Ayrons - 2020. 06. 24. 09:29

Majd jövőre jön a breaking, hogy jön a hetedik évad :]

Enzo - 2020. 06. 24. 10:52

Hát, én szurkolok, hogy a The Comey Rule-t sikerüljön a választások elé hozni…

mástéma: új hétidézete posztot kiraknátok oldalsávba? :P köszi!

gromit - 2020. 06. 24. 10:57

jav: a Talking Heads szerzője Alan Bennett, nem Allen

winnie - 2020. 06. 24. 11:00

vicces, hogy direkt megnéztem a cím beírása után a vezetéknév dupla mássalhangzóit, de a keresztnevet elfelejtettem, pedig amikor begépeltem, felmerült bennem.

Thomas - 2020. 06. 24. 13:23

“Az MTV korábbi kétes megnyilvánulásai miatt kirúgta Alex Kompothecras-t a Siesta Key-ből. A jelenlétét a most indult szezonban is minimalizálni fogják.”

Nahát, ennél jobb hírt már rég nem olvastam:) Feltűnt, hogy a 3×13-ban alig szerepelt, de nem tulajdonítottam neki különösebb jelentőséget, mert máskor is volt azért már ilyen. Annyira idegesített már ez a csávó, meg az ő “bármit megengedhet magának”-attitűdje, mert pénzzel mindent el lehet intézni. Pfúj! Nem tudom, hogy a valóságban is ilyen ember-e, de a sorozatban már nagyon gusztustalan volt. Akkor hogy úgy mondjam, totális reboot várható, mert a 2. évad eleje óta kb. már semmi másról nem szólt, mint az Alex-Juliette szenvedésről.

Thomas - 2020. 06. 24. 13:38

De érdekes a vágás! Most végigpörgettem újra a részt, és úgy volt benne végig, hogy nem is volt benne:) Fel sem tűnt, mert végig róla beszélnek, de őt egyszer sem mutatják, csak hátulról:) Flashbackekben meg amikor beszélt, másokat mutattak:) Az egyedüli, ami feltűnt, hogy amikor a házukat mutatják, mindig azt szokták kiírni, hogy Alex’s house, most meg a szülei nevét írták ki: Gary and Beth’s house. De mondom, biztos elköltözött. Hát nem:) Ez nagyon érdekes lesz, hogy akarják így megoldani, ha le van forgatva, és őméltósága minden szálban benne van, mert mindenbe beleugat, mindenkibe belerúg egyet általában:) Meg ebben a részben ki is mondták, hogy övék fél Siesta Key, hogyan lehet nélkülük folytatni a sorozatot? Bár a szülei szerepelni fognak azért gondolom.

Csak lehetőleg ne JJ vegye át a helyét, mert hasonló pénzes seggfej, hasonló természettel…

Stewie - 2020. 06. 24. 13:43

Mintaapákban Kovács Patrícia karakterét Szávai Viktória veszi át

Pribi - 2020. 06. 25. 22:41

Még nem hoztam be magam a Luciferrel. Úgyhogy aki már látta a 3-4. évadot, az elmondaná, hogy tényleg olyan jó-e, hogy jogosan kétszer is túlélte a kaszát? Nem rossz, de én nem érzem ennyire különlegesnek.

winnie - 2020. 06. 25. 23:23

pribi: a feltámasztás és a jóság vagy különlegesség, de főleg az egyéni tetszés nem korrelál feltétlenül. a netflix úgy érezte, hogy megéri nekik. úgysem nagyon van epizodikus nyomozósuk.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz