login |

Mr. Iglesias: kezdett a 2. évad

2020. 06. 24. 21:46 - Írta: winnie

2 hozzászólás | kategória: kritika,

És garantálom, hogy majd folytatódni is fog, hiszen a Netflix múlt héten a 10 részes első szezon után csak 6 epizóddal jelentkezett, szóval (érthető módon) kettészedték az S2-t.

Gabriel Iglesias komédiája pedig remekül mutatta meg, hogy mi a jó ebben a műfajban (de leginkább a többkamerásban, azaz az élő közönség előtt felvett, a forgatáson jelenlévő nézők reakcióira építőben): az, hogy egy rohadt nagy monolit az egész, ami szinte alig változik. Igen, lehet személyes kapcsolatokat kavargatni, de valójában bármelyik rész nagyjából olyan lesz, mint az első (itt nézhető ingyenesen) vagy a második. Ami jó a rajongóknak, és nyugodt kaszálást tesz lehetővé a többieknek.

Szóval ennek megfelelően mondanom sem kell, hogy a Mr. Iglesias úgy tért vissza, mintha abba sem maradt volna tavaly (itt írtunk róla – én kommentben véleményeztem), szinte semmi változást sem vettem észre rajta, ami mindenképp erénynek kell, hogy számítson, azért a 2. évadnál még senki nem fog belefáradni a same old, same old-ba, főleg, hogy itt nem hetiben látjuk a részeket, hanem éves bontásban.

– What you’re great at, what you love, what the world needs, and what you get paid for.
– Yeah, that’s why I’m glad you steered me away from stand-up comedy. No money in it.

Az évadnyitóban karácsony után járunk (tök lényegtelen), szóval egyfajta viszontlátás van, szokás szerint kapunk popkult utalásokat (most a Rocky és The Rock kapott külön figyelmet), hogy Iglesias hangokat utánozhasson, a tanulók kapnak némi gumicsontot, hogy ismét kiderüljön, mennyire kocka vagy hülye némelyik (nekem kicsit fura, hogy ennyire debilizálva vannak egyesek), és persze a tanárok közé is bedobtak némi random témát.

Részemről minden fronton változatlan a helyzet, a diákok nem túl érdekesek és nem túl viccesek (leginkább a fő poénzsáknak szánt Mikey irritálóan humortalan számomra), a felnőttek már jóval szórakoztatóbbak, de ennek többek között az az oka, hogy közöttük normál kémia és beszélgetés van, míg a diákoknál, ha osztálytermes a jelenet, akkor csak oda-vissza dialógok a tanárral, az jóval kötöttebb, és kicsit kalodába is zárja, és némiképp performanszszerűvé teszi Fluffy alakítását is.

Nálam továbbra is közepes a sorozat, ami egyben azt is jelenti, hogy a többkamerások közül a jobbak közé tartozik, és abszolút megértem, hogy itthon elég jól fogadta a junkie közösség is az első szezont. Szerintem a folytatás bejövősségével sem lesz különösebb probléma. Azt mondjuk nem értem, hogy Oscar Nunez, ha nem is állandó, miért nem kap egy special guest star előléptetést, hiszen mégiscsak zseniális, bár most az A-Boom-ja nem jött be.

2 hozzászólás Ne habozz!

Lori - 2020. 06. 25. 07:47

Én nagyon élvezem, kikapcsol, nem akár több lenni, mint ami.

H1N1 - 2020. 06. 25. 10:14

Manny a modern family-ből jópár kilóval nehezebben :)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz