login |

Akik szerepeltek a 2019/20-as DC-s crossoverben

2020. 06. 25. 17:50 - Írta: winnie

2 hozzászólás | kategória: video, , , , ,

Most már beszélhetünk erről, nem? Tudom, némelyik sorozat, ami részt az idei nagy crossoverben, jelentkezni fog az adott részével a tévében (ki tudja, talán még az Arrow is), a The Flash 6. évad pedig jövőre felkerülhet a Netflix-re, de a legtöbb szuperhős fanatikus azért látta már az epizódokat, vagy legalábbis olvasott róluk.

A tavaly decemberben elinduló Crisis On Infinite Earths crossover gyakorlatilag tévés történelmet írt, hiszen tévében még nem láthattunk ennyi sorozatból álló univerzumot összefogó epizódsorozatot. Ehhez persze elengedhetetlen volt rengeteg cameo szereplés is, melyek mindig nagyon jól hatnak a rajongókra – utólag sajnos kiderült, inkább ezek felsorakoztatásában volt erős az ötrészes crossover.

A figyelem felkeltése céljából már a kritika képen is ellőttük, hogy láthattuk a crossoverben a DC Universe-es Titánokat, illetve a Smallville-es Clark Kent-et Tom Welling-gel, de mellettük még olyan veteránok is feltűntek, mint Burt Ward, vagy Huntress a 2002-es Birds Of Prey-ből, a The Flash-t 1990-ből, egy filmes Superman, és két legnagyobb meglepetésként Ezra Miller, a DCEU saját Villámja volt, és Lucifer, akinek jelenleg a Netflixen megy a saját sorozata. Arról nem is beszélve, hogy az új földeken van még a nemrég megérkezett Stargirl, az elkaszált Swamp Thing, illetve a Doom Patrol is.

A teljes cameo-listát itt lehet csekkolni képekkel (sokkal több volt az említetteken kívül), a tovább mögött pedig 3 videó: az első bemutatja a jeleneteket, a másodikban narrálják is az összes utalást, a harmadik pedig egy rövidebb videó azoknak, akiknek nincs erre 10 percük.

2 hozzászólás Ne habozz!

519 - 2020. 06. 25. 20:33

Elnézve a dolgok állását én erősen kétlem, hogy a Batwomanen kívül bármelyik sorozat folytatódna magyarul a tévében (igazából a Batwomanben se vagyok biztos). A Sony szemmel láthatóan letett a Flash-ről, és tavaly ilyenkor már ment a Supergirl és a LoT, most viszont semmi hír arról, hogy egyáltalán terveznek-e velük, az Arrow meg már három éve szünetel mindenhol. Talán majd évek múlva, ha fillérekért hozzá lehet jutni a sorozatokhoz, bevállalja őket valamelyik csatorna és leadja az éjszaka közepén. :D Azt mondjuk meglepett, hogy nálunk a Flash nem jött be a népeknek. :\

Kati néni - 2020. 06. 26. 07:25

Hát, én nem tudom, hogy mikor fogom ezt teljes egészében látni, van Amazon Prime-om, Netflixem és kábeltévém is, de itt Németországban a t….nt annyira tiltva van, ha rajtakapják az embert, kemény ezer eurókat kell kipengetni, szóval… Inkább nem ;)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz