login |

Hírcsütörtök – Gangs of London 2. évad! This Way Up 2. évad!?

2020. 06. 25. 09:05 - Írta: winnie

10 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Premier: Doom Patrol S2 (3 rész!), Adventure Time: Distant Lands S1, Esme & Roy S2, Hot Mess House S1, Civilization Stories S1, Defining Moments with OZY S1, Joseline’s Cabaret Auditions S1 + Finálé: Mystic Pop-up Bar S1, Married at First Sight: Couples’ Cam S1
 • Teljes évados premier: The Twilight Zone S2 (CBS All Access), Search Party S3 (HBO Max – vendégblogger?),
 • Magyar premier – AppleTv+: 07.10 Little Voice (Little Voice) 1. évad
 • Magyar premier – Netflix: 08.21 Lucifer (Lucifer) 5. évad
 • Amerikai sorozatok, amik legrégebb óta nem folytatódnak berendelésük ellenére (múlt hetiek az adatok): Fargo – 1094 napja, The Girlfriend Experience – 908 napja, American Crime Story – 821 napja, Atlanta – 771 napja, Wynonna Earp – 630 napja, A Discovery of Witches – 595 napja, Russian Doll – 504 napja, Suburra – 483 napja, Victoria – 474 napja. Továbbá már több, mint egy éve hiába várunk a következők új szezonjára: Arrested Development, Step Up, Black Summer, Star Trek: Discovery, The Orville, American Gods, Line of Duty, Lucifer, The Society, Barry, Warrior, Gentleman Jack, A.P. Bio, Trinkets.
 • Az HBO a hétvégére feltolta a Watchmen teljes szezonját ingyen a YouTube-ra (a Juneteenth ünnep alkalmából), és azok után, hogy júniusra ingyen elérhetővé tették a Wyatt Cenac’s Problem Areas szezonjait, most a Random Acts of Flyness is felkerült a YouTube-ra teljes egészében – természetesen csak Amerikában.
 • Ryan Murphy szerint rengeteg történetet fejlesztenek az American Crime Story kapcsán, alapanyag lesz bőven, amiből berendelhet majd az FX. (És azt is elárulta, hogy egy évadot két évig tart megírni, és megerősítette, hogy a Kathrina-s New Orleans-változatot tényleg azért nem csinálták meg, mert nem tudták megfelelően megalkotni a sztori szerkezetét.)
 • A Hollywood szereplői – és valódi változataik.
 • Az NBC döntést hozott a berendelt pilotjai kapcsán: a Langdon, a Night School, az Ordinary Joe, az American Auto és a Grand Crew (ez korábban cím nélküli Dan Goor-komédiaként futott) leforgatásra került, amint lesz rá lehetőség, a következő szezonra megy át az At That Age, az Echo, a Crazy for You, a Jefferies és Someone Out There. Míg a Debris nagy része leforgatott (animációval egészítették ki a maradékot), így azt el fogja bírálni az NBC, a La Brea pedig szkriptberendelést kapott korábban, így 6 kész forgatókönyvet fognak elbírálni.
 • Az ABC kitűzte utolsó 2019/20-as országos újoncának, a United We Fall-nak a premierjét: 07.15-én fog jönni a szitkom dupla részekkel. Valahol meglep, hogy nem vártak őszig vele, de talán azért nem, mert így kap egy próbafutamot.
 • Shayan Sobhian (Behrad) állandó szereplőnek lett kiemelve a Legends of Tomorrow 6. évadjára.
 • Lezárult az America’s Got Talent kapcsán Gabrielle Union panaszának független vizsgálata, amit a gyártó cég indított el. A vizsgálat nem talált semmi megkérdőjelezhetőt.
 • Szakított a The Bachelor-os Colton Underwood és Cassie Randolph.
 • A Bloomberg pár hete azt írta az AppleTv+, hogy a platform elkezd katalógust kialakítani korábbi filmek és sorozatok vásárlása révén, ami stratégia-váltás lenne, azonban egy forrás azt mondja most, hogy nem lesz nagy változás, inkább csak olyan, mint amiről írtunk a héten a Fraggle Rock kapcsán, hogy egy sorozatuk korábbi részeit is megszerzik.
 • A Sky One berendelte a Gangs of London 2. évadját.
 • A Channel4 már majdnem berendelte a This Way Up 2. évadját. A forgatókönyveken már dolgoznak, és mindkét félben megvan a szándék, már csak részleteket kell tisztázni, de a jelek szerint nem lesz akadálya a folytatásnak.
 • Brian Tanen, a Love, Victor készítője beszél a fináléról és a folytatás lehetőségéről.
 • Vendégszerep: Ólafur Darri Ólafsson – Cursed, Jason Mantzoukas, Paget Brewster, Vella Lovell, Jamie Loftus, Patti Harrison, Stephanie Sheh, Taylor Ortega, Daisy Hobbs – Magical Girl Friendship Squad
 • Interjú: Riley Smith (Ryan – Nancy Drew), Dan Lanigan + még egy (a Prop Culture házigazdája), Alexander Dreymon (Uthred – The Last Kingdom), Phil Rosenthal (a Somebody Feed Phil házigazdája),
 • Kovács Patrícia karakterét a Mintaapák-ban Szávai Viktória veszi át.
 • Új sorozat: Nasdrovia – spanyol, fél órás komikus dráma, készítő: Sergio Sarra, Miguel Esteban és Luismi Perez – előbbi könyve, az El hombre que odiaba a Paulo Coelho alapján, rendező: Marc Vigil, egy volt szerelmes pár pokolba ereszkedésének története arról, ahogy az orosz maffia kezei közé kerülnek.
 • Pilotszkript: A Good Marriage – Amazon Prime, készítő: David Farr, executive producer: Nicole Kidman – Kimberly McCreight könyve alapján, egy nő brutális megölése Brooklyn-ban rávilágít arra, hogy egyes házaspárok milyen veszélyes kompromisszumokat kötnek és miféle titkokat rejtegetnek csak azért, hogy bármi áron együtt maradhassanak.
 • A Paramount Television Studios megvásárolta Jeffrey Eugenides könyvének, a Middlesex-nek a tévésorozatos adaptációs jogait. A készítő David Manson lenne, a rendező Sam Taylor Johnson. A történet egy görög-amerikai férfiról és családjának három generációjáról szól. A főhős kis falujából a 30-as évelbeli Detroit-ba utazik, később szemtanúja lesz a 67-es faji lázongásoknak, majd egy kertvárosi részre költözik. A fő motívum az, ahogy a főhős felfedezi, hogy interszexuális, és a genetikai állapotának öröklődését is nyomon lehet kísérni a családban.
 • A Showtime The Reagans címmel rendelt be 4 részes dokusorozatot Matt Tyrnauer rendezésében. Ami nyilván a Reagan-családról szólna.
 • Jay Manuel, az America’s Next Top Model kratív rendezője The Wig, The Bitch & The Meltdown címmel könyvet írt, amiben többek között arról is szó van, hogy valójában miért távozott a reality-ből. Itt egy interjú vele a könyvről.
 • Napi “kirúgás”: A Netflix levette a W/Bob and David azon epizódját a platformjáról, amiben egy blackface jelenet van.

10 hozzászólás Ne habozz!

Silver-sama - 2020. 06. 25. 09:39

Nézős sorozataim: örökkévalóság mire kijön az új évad
Nemnézősök: mi a fene, ez tegnap indult el és már 10 évadja van és ma kezd a 2. spinoff O.o

Anonymus - 2020. 06. 25. 10:14

Arrested Developmentből még ha jól emlékszem berendelés sincs.

De ezek a sorozatok nem néznek ki kaszagyanúsnak az elhúzódó projektidök miatt? Mint a Mindhunter meg a Sense8 stb. Oké, az antológiáknál ezt meg lehet csinálni, mert mindíg más szereplők vannak, de ahol állandóak ott nem éppen költséghatékony megoldás.

Hunhockey29 - 2020. 06. 25. 11:02

A Discovery of Witches masodik évad forgatásával végeztek, így az 2020-ban mindenképp bemutatásra fog kerülni.

winnie - 2020. 06. 25. 11:08

igen – ezek közül jó pár leforgott már, és nem egy érkezni fog már nyáron is, de lesz olyan, ami kész van és csak 2021-es lesz.

Flutter Dash - 2020. 06. 25. 12:27

Lucifer 5. évad magyarul? A 4. évadot le se szinkronizálták, de 5. évad kap szinkront…

winnie - 2020. 06. 25. 12:55

nem hiszem, hogy kapna szinkront az 5. évad, de persze előfordult már pár sorozatnál, hogy némelyik közbülső nem kapott.

liberatore - 2020. 06. 25. 16:40

Félig OFF:
Úgy tudtam, hogy HBO Go-n lesz elérhető a Gangs of London, de nekem nem elérhető még most sem. Még nem került fel ezek szerint?

winnie - 2020. 06. 25. 16:56

ha nincs a premiernaptárban, akkor még nincs tervben a premier: https://www.sorozatjunkie.hu/2020/01/22/2020-as-hazai-sorozatos-premiernaptar/

egyébként pont tegnap, a berendeléskor derült ki, hogy a szkriptelt bizniszből kiszálló cinemax helyett amerikában az amc lett a sorozat otthona. ettől még jöhet itthon az hbo go-ra, de nem tudni, mikor lesz hazai premier.

Robertson - 2020. 06. 25. 21:00

Napi “kirúgás”: AppleTv+ sorijából, a Central Parkból kikerült Kristen Bell, mint szinkronhang, mert ő nem biracial, mint a karaktere.

winnie - 2020. 06. 25. 23:21

robertson: igen, nem akartam napi többet. amúgy pontosabban más karaktert kap a mostani helyett.

ugye itt pikáns a dolog, mert amikor beszállt, akkor még nem volt karaktere, és a készítők, ha akarták volna, fehér főhősöket is tehettek volna a kedvéért, de nem akartak. (szegény loren bouchard-ék egyébként is ugye némiképp egyensúlyoznak azzal, hogy itt is, meg a bobs burgersben is nőket férfiak szinkronizálnak, de ez geg is, meg itt nem hiszem, hogy reprezentációs gond lenne, ha eddig sem volt akkora, bár ki tudja, hogy mi lesz az irányelv.)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz