login |

Készül a Cyberpunk 2077-sorozat

2020. 06. 26. 17:30 - Írta: human

2 hozzászólás | kategória: anime, hírek, játék,

Idén jelenik meg a The Witcher-játékokért felelős kiadó új dobása, a Cyberpunk 2077, amiben még Keanu Reeves is feltűnik, és hát cyberpunk lesz, olyasmi világban játszódik majd, mint az Altered Carbon (vagyis a Johnny Mnemonic és a William Gibson-féle Neuromancer, ha visszább akarunk nyúlni). Épp tegnap kapott a játék egy történetre koncentráló előzetest.

Emellett tegnap jelentették be azt is, hogy a Netflix és a CD Projekt Red elkezdett dolgozni egy 10 részes anime sorozaton Cyberpunk: Edgerunners címmel, ami ugyanabban a világban játszódik, mint az előbb említett játék, az animációért a a japán Studio Trigger (Kill la Kill, BNA: Brand New Animal, Darling in the Franxx) felelne

A történet alapjait is felfedték: egy utcakölyökről szólna a sorozat, aki próbál túlélni a technológia-, és a testmódosítás-megszállott jövőbeli városban. Mivel nincs vesztenivalója, ezért edgerunnernek áll, fegyveres törvényenkívülinek, őket hívják cyberpunkoknak.

2 hozzászólás Ne habozz!

Platschu - 2020. 07. 07. 11:22

Bíztató a játék megvalosítása. Ez a sorozat igazán akkor ütne, ha Keanu Reeves is vállalna pár cameót.

sunny - 2021. 01. 12. 23:03

Nekem nagyon tetszik a játék (eltekintve sok bug-tól) illetve a story, nem lenne rossz ha nem anime hanem egy rendes sorozatot csinálnának belőle.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz