login |

Délelőtti videó 3.: Transformers: War For Cybertron Trilogy: Siege

2020. 06. 30. 11:30 - Írta: winnie

2 hozzászólás | kategória: animáció, video,

A Netflix új Transformers-sorozatának nem tudom, hogy lesz-e, van-e köze a Transformers: Cyberverse-hez vagy a korábbi Rooster Teeth-es Transformers-hez, de íme a Transformers: Háború Cybertron bolygójáért, ami hülye címmel és új animációs stílusban új eredetsztorit ad az autobotok és az álcák háborújának. (UPDATE: Azóta Transformers: Háború Kibertron bolygójáért lett a magyar cím.)

A széria a “robotok” polgárháborújának utolsó óráiban kezdődik, amikor a bolygó teljesen szétesett, és a két vezető, Optimus Prime és Megatron megpróbálja megmenti a világukat, egységbe forrasztani “embereiket”, de persze saját elveik alapján. Ennek érdekében Megatron az Allspark használatára kényszerül, ami minden élet és erő forrása a Cybertron-on, hogy az autobotok újraformázásával érje el az egységet. És nyilván utóbbiak ezt akarják megakadályozni ellentámadásuk révén.

Az első, teaser előzetes a tovább mögött. Kommentben minden segítséget szívesen veszek, hogy a lore-ban ez hol helyezkedik el, hogy a későbbi posztokban hivatkozhassak az infókra. Meg annak kapcsán is, hogy miért kell a címbe az, hogy trilógia.

2 hozzászólás Ne habozz!

Csillagvadasz2 - 2020. 06. 30. 12:20

Kár hogy úgy neznek ki, mintha műanyagból lennének. Pedig a drámaiság érződik rajta.

Ayrons - 2020. 06. 30. 13:04

Az egész egy teljesen új univerzumban fog játszódni.
Az új toy generation-ön alapszik az egész,ami tavaly vette kezdetét, emellett az ehhez kiadott képregény kinézeteket veszik alapul.
Se a filmekhez, se a War of Cybertron játékok nem lesz közé, se az eddigi animációs sorozatokhoz.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz