login |

Hírkedd – Vagrant Queen-kasza! Alternatino 2. évad!

2020. 06. 30. 09:10 - Írta: winnie

19 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Mai magyar premier: BNA 1. évad
 • Premier: Cannonball S1, Wimbledon Rewind S1 + Finálé: T.I. & Tiny: Friends and Family Hustle S3, Show Offs S3
 • Teljes évados premier: BNA S1 (Netflix) + Otthon készült (Homemade) címmel a Netflix-re kijött egy ismert nevek által jegyzett rövidfilmes gyűjtemény. Az efféléket mostanság van, hogy sorozatként jegyzik, van, hogy egybe összegyúrják. De azért jelzem. UPDATE: Igen, 1. évadként tüntetik fel, és minden rövidfilm külön választható, mint a Love, Death & Robots esetében.
 • Új standup-különkiadás: George Lopez: We’ll Do It For Half (Netflix)
 • Magyar premier – HBO GO: 07.01 4 Blocks (4 Blocks) 1. évad
 • Magyar tévés premier – HBO: 07.03 Los Angeles-i rémtörténetek: Angyalok városa (Penny Dreadful: City of Angels) 1. évad
 • A Gangs of London 2. évadja 2022-ben érkezik a Sky-ra.
 • Bár eddig is feltűnő volt, de most konkrétan kimondták, hogy a USA csatorna is távolodik a szkriptelt, folytatódó sorozatoktól, és inkább csak az event szériákkal, valamint antológiákkal akar foglalkozni az élő és nemszkriptelt tartalmak mellett.
 • Nem emlékszem, hogy írtam volna róla, de elkészül a Broen (The Bridge – A híd) szerb/horvát változata.
 • A The Boys 2. évados epizódjai a tripla premiert követően hetiben fognak felkerülni az Amazon-ra.
 • Az NBC a La Brea című dráma pilotjának szereplőgárdájából meghosszabbította Natalie Zea és Zyra Gorecki szerződésének opcióját, így decemberig van lehetőségük velük berendelni a sorozatot. A többieket is visszahozhatják persze, de ők közben elszerződhetnek máshova. (Ez azt jelenti, hogy addig Zea tud The Unicorn-t forgatni?)
 • A How To Get Away With Murder utolsó szezonjára egyedül csak Marcia Gay Harden-t nem tudták visszahozni, és ennek köszönhető, hogy Hannah karaktere távollétében kiemelt szerepet kapott. Gondolták, ha már nem ér rá, akkor húzzanak hasznot belőle.
 • A She-Ra and The Princesses of Power alapból 5 évadosnak volt tervezve, és a sorozat készítője elmondta, hogy ő nyitott mindenféle folytatásra, legyen szó akár filmről, akár egy újabb sorozatról.
 • Podcastet indított Steve Coogan tévés karaktere, Alan Partridge From The Oasthouse: The Alan Partridge Podcast címmel 18 részben. Amiben életképeket hallgatunk Partridge életéről. A premier 09.03-án lesz az Audible-ön, de az Alexa révén az első rész már 06.12-én elérhetővé válik.
 • Az új Looney Tunes Cartoons-ban az HBO Max-on a kikerültek kézi lőfegyverek Elmore Fudd és Yosemite Sam kezéből, helyettük másféle fegyverekkel hajkurásszák ellenségeiket – ld. a képeket. Ezzel IRL fegyveres tragédiákra reflektálnak a készítők. Megnyugtatásképp: minden más fegyver (pl. robbanószerek) megmaradt.
 • Ma legalább megtudtam, hogy ha egy sorozat egy adott napon kerül le a Netflix-ről, az sajnos éjfélt jelent, nem pedig a délelőtt 9:00-s frissítést. Ami logikus, de azért bíztam.
 • A Perry Mason HBO-s premierje 18-49-ben nem volt erős., de össznézőben az aznapi, 1,7 milliós összplatformos nézőszám lepipálta a The Outsider és a Watchmen számait is az elmúlt év dráma újoncai közül.
 • Josh Berman szerződést írt alá a Turner Publishing most indított könyvkiadójával, a Keylight Books-szal, így annak címeire elsőként tarthat igényt.
 • A Syfy elkaszálta a Vagrant Queen-t.
 • A Quibi berendelte az Alternatino with Arturo Castro 2. évadját – ami azt jelenti, hogy a Comedy Central kaszálta? Akárhogy is, a szkeccssorozat műfaja tökélete a Quibi-re.
 • John Logan, a Penny Dreadful: City of Angels készítője beszél a fináléról.
 • Az FX-es, még cím nélküli BJ Novak-féle epizodikus antológiának az első részében Lucas Hedges, Kaitlyn Dever, O’Shea Jackson Jr., George Wallace, Ed Asner, Brendan Francis Scannell, fog vendégszerepelni, a másodikban pedig Jon Bernthal, Boyd Holbrook, Amy Landecker, Beau Bridges.
 • Állandó szerep: Rick Glassman, Sue Ann Pien, Albert Rutecki, Sosie Bacon, Chris Pang, Joe Mantegna – On The Spectrum (Amazon)
 • Interjú: Armando Ianucci (az Avenue 5 készítője), Steve Canals (a Pose készítője), Joel McHale (a Tiger King-különkiadás házigazdája), Mark Ruffalo (az I Know Whis Much Is True főszereplője és producere),
 • A Mintaapák 2. évadjának első promóképe az új férfi főszereplőkkel.
 • Sorozatberendelés: On The Spectrum – Amazon, félórás dramedy, készítő: Jason Katims – egy izraeli sorozat feldolgozása, coming of age történet három autista spektrumon lévő lakótársról, aki ugyanarra vágynak, mint mindenki. Munkát akarnak szeretni, meg akarják tartani azt, szerelembe akarnak esni és persze el akarnak igazodni abban a világban, ami nem feltétlenül rájuk van szabva.
 • Új sorozat: Japan Sinks: 2020 – Netflix, anime, készítő: Masaaki Yuasa – Sakyo Komatsu könyve alapján, egy kihívások elé állított családról, akik a Japánt totális káoszba taszító földrengés-sorozatot követően próbálnak életben maradni.
 • A The Boondocks társrendezője és dizájnere, LeSean Thomas új anime sorozaton kezdett dolgozni, ami egy Yasuke nevű afrikai szamuráj élete alapján készülne, akinek Lakeith Stanfield lenne a hangja.
 • Emilia Fox műsorvezetésével készít dokusorozatot a Channel 4 In The Footsteps of Killers címmel, amiben 3 részben történelmi bűntetteket fognak bemutatni és új bizonyítékokat feltárni egy történésszel.
 • Sleeping with Friends címmel készített a YouTube Originals megbízásából a BrainCraft sorozatot, amiben Vanessa Hill műsorvezetésével… versenyt fognak aludni a résztvevők? Valójában nézni is fogják őket kamerákkal, elemezni, hogyan alszanak és bemutatnak mindenféle modern technológiát az alvás témakörében.
 • Napi “kirúgás”: Agresszív közösségi oldalas üzenetei miatt kirúgták a Law & Order: SVU készülő spinoffjának egyik íróját, Chris Gore-t.

19 hozzászólás Ne habozz!

Wampa1 - 2020. 06. 30. 09:32

Tegnap az HBO GO-n el akartam kezdeni nézni a Nagy Katalin kezdeteket, és azt tapasztaltam, hogy nincs szinkron. Ez hogy lehetséges? Tv-ben azzal megy (ha jól tudom) és letölteni is lehet már. Csak ha már fizetem az hbo-t akkor ott nézném.

WillTraveler - 2020. 06. 30. 09:51

Az éjféles lekerülés a lejátszás alatt lévő tartalmakra is vonatkozik (megakad a videó) vagy azt még engedi végignézni?

winnie - 2020. 06. 30. 10:27

Wampa1: tévében azzal ment, fura. az ilyeneknél egyébként szerintem az hbo-s facebook oldal elég gyorsan választ ad, lehet, hogy csak sima emberi hiba, elfelejtették a dolgot.

winnie - 2020. 06. 30. 10:48

WillTraveler: jó kérdés, de mintha nekem olyan is rémlene, hogy másnapig a letöltést is engedi megnézni.

juhaszvik - 2020. 06. 30. 11:27

Van most fent az indexen egy cikk, ami a Jóbarátokkal foglalkozik, pontosabban egy könyvvel (Saul Austerlitz: A Jóbarátok-generáció), de már a cikk elején olvastam egy furcsa gondolatot, ami szerintem lehet, hogy h*lyeség. A cikk alapvető felvetése, hogy sok mai fiatal nézi a Jóbarátokat (és vajon ennek mi lehet az oka). Ehhez pedig abból indul ki, hogy a netflixen nagyon népszerű volt (amíg fent volt az amcsiknál), és hogy az nem csak azért van, mert sokan nosztalgiáznak, hanem biztosan sok fiatal is nézte. (a cikk szerint a fiatal: “mai tizen-, huszonévesek”)
Amit nem értek, hogy miért ne lehetne csak a nosztalgiázók miatt népszerű? A netflixen annyi, de annyi tartalom van (az embereknek pedig kevés ideje), hogy abból kiemelkedni szerintem már azzal is simán lehet, hogy valaminek van egy stabil nosztalgiázó/rajongó tábora.
Persze nem azt mondom, hogy nem nézik a fiatalok, csak azt, hogy nem következik egyikből a másik (népszerű a netflixen -> sok fiatal néző).

Ping98 - 2020. 06. 30. 11:38

Wampa1: Én már ezzel kapcsolatban írtam nekik 4 hete, ahogy lement az 1. rész szinkronosan náluk, akkor azt írták hogy javítják és fent lesz a szinkron GO-n is.
Azóta eltelt 1 hónap, azóta sincs szinkron egyik részen se.

Wampa1 - 2020. 06. 30. 12:03

winnie, Ping98 köszi a válaszokat :)

winnie - 2020. 06. 30. 12:32

juhaszvik: jaja. ld. a feleségem is azt nézte ősszel, sokkal inkább a nostalgiázók lehetnek az okai, mintsem a fiatalok, bár nyilván csak találgatok.

juhaszvik - 2020. 06. 30. 13:38

winnie: most olvastam csak (egy linken keresztül találtam vissza) a Warrior Nun előzetesére, de ez most nem is érdekel, hanem az, hogy leírtál kommentben ott egy olyat, hogy “csütörtöki blokk”. Ezek szerint van valami szisztéma a netflixen a kikerülő dolgokkal kapcsolatban? Erről írtál már valahol? Vagy tudsz ezzel kapcsolatban valami cikket (akár angolul)?

emese - 2020. 06. 30. 13:40

Ez a szerb-horvát Broen kifejezetten izgalmasnak ígérkezik szerintem.

Magyar viszonylatban szlovák-magyar oldalon tudnám elképzelni, a Párkányi hídon :D (amúgy komolyan mondom)

winnie - 2020. 06. 30. 14:07

juhaszvik: semmi különös, csak azt látjuk, hogy csütörtökre jönnek ezek a zsánersorozatok, az olcsóbb krimik és scifik, hétfőn meg azt hiszem, hogy az ifjúságiak és/vagy gyereksorozatok. a premiernaptárból lehet, hogy ki lehet nyerni pár más összefüggést is, de ezek tűnnek konkrétnak.

Thomas - 2020. 06. 30. 14:20

Nigel Lythgoe indított egy American Idol-podcastet Idol Memories címmel. Meghallgattam az első részt, és bár a stílus nem túl természetes, valószínűleg olvassa valahonnan, de sok érdekesség elhangzott. Úgy tűnik, hogy kronologikusan fog végigmenni az egészen, az 1. részbe az előkészületekkel és az 1. évad meghallgatásaival kapcsolatos sztorik fértek bele. Közben felhívta Ken Warwicket, hogy elmesélje, mivel győzte meg Simon Cowelllt, aki eleinte nem akart Amerikába menni (nem lövöm le a sztorikat, hallgassa csak meg, akit érdekel:), aztán Justin Guarinivel is beszélgetett, amikor elért az ő megjelenéséig. Szóval nem is tudom, érdekes lesz ez, és még adhat is egy jó alkalmat, hogy az ember újranézze mellette azokat a részeket, amikről éppen szó van:) Szóval lehet, hogy ez lesz az első podcast, amit követni fogok.

winnie - 2020. 06. 30. 14:34

ez kötelezőnek tűnik.

Sorozatgyilkos - 2020. 06. 30. 15:01

My Family

A Tv2 Comedyn megy most a sorozat, azt nem tudjátok, hogy a 8. évadot is leadják? Ahhoz ugye nem készült szinkron. Ahogy a 9, 10, 11-hez sem.

CrashBoostZoom - 2020. 06. 30. 15:32

Nos ha Vagrant Queen kasza akkor én eltekintek az első évad darálásától. Lehet kicsit jobban vissza kell mennem az időben ha darálni való sorozatot szeretnék találni :D

winnie - 2020. 06. 30. 16:17

Pont a minap írtam Facebookon válaszként hasonló felvetésre, hogy ezért kezdem el gyorsan a Vagrant Queent, mert így legalább, ha nézős is lesz, tudni fogom, hogy hol a végpont, mármint hogy véges időn belül végezhetek vele, és nem évek múlva, ki tudja mikor. (Mármint ugye az, hogy kasza, igazából mindegy, hogy 1. évados vagy 4. évados, az nem tántorít el, de persze arra sincs semmi garancia, hogy nem kukázom 2 rész után.) na, majd a héten kiderül, mert még addig a Hannával kerülök szintre.

Flanker - 2020. 06. 30. 19:59

“The Birdge” ;)

És valóban, a plusz 200 milliárdból lehetne egy magyar-szlovák verzió, a szlovák nyomozónő nyilván Kerekes Vica <3

sz.norb - 2020. 07. 01. 04:43

Én az aranyos gagyiságok kedvelőjeként sem tudtam négy résznél többet megnézni a Vagrant Queenből.

CrashBoostZoom - 2020. 07. 01. 09:38

Én úgy voltam vele, hogy ha berendelik a 2. évadot akkor végre megnézem. Bár fene se tudja. Lehet, hogy mégis rászánok egy hétvégi délutánt.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz