login |

Európa is létezik: 4 Blocks

2020. 07. 01. 14:50 - Írta: human

4 hozzászólás | kategória: ajánló, Európa is létezik, kampány, video,

Ma megérkezett az HBO GO-ra a TNT csatorna német gengsztersorozata, amiről elég pozitívat írtunk korábban, ugyanis itthon jó ideje az Amazon Prime-on is elérhető az első két szezon.

Az első évadnál így foglaltuk össze a lényegét:

4 Blocks Berlin-ben játszódik (azon belül is a Nyóckerben, Neukölln-ben, bár gőzöm nincs, hogy az ottani 8. kerület mennyire hajaz a budapestire), és ahogy arra a cím is utal, elvileg egy pár háztömbös terület van a középpontjában, amit egy arab bűnbanda felügyel és irányít a szokásos módokon, drogkereskedelemmel és védelmi pénzek szedésével (vagy épp játékgépek telepítésével). Szervezettek, de azért nem hatalmas játékosok, viszont családi szálak kötik össze tagjaikat, így eléggé összetartóak.

Kritika: 4 Blocks (winnie)
Hazai hivatalos elérhetőség: HBO GO / Amazon Prime
Hazai tévés premier: –
Magyar cím:
Státusz: 3 évad (19 rész)

A plakát alatt a magyar feliratos előzetes, a tovább mögött, és mellette a régi eredeti trailer, valamint az egyik szereplő, Veysel egyik klipje a sorozathoz.

Főbb szereplők: Kida Khodr Ramadan, Frederick Lau, Veysel Gelin, Almila Bagriacik, Maryam Zaree, Karolina Lodyga, Massiv, Sami Nasser, Erkan Sulcani, Rauand Taleb, Emilio Sakraya, Ronald Zehrfeld, Oliver Masucci, Ludwig Trepte.

4 hozzászólás Ne habozz!

romanista - 2020. 07. 01. 16:41

Pár részt megnéztem, de nem jött be igazán.
Egy-két (török vagy arab) szereplő rohadtul irritáló és mesterkélt.
Dogs of Berlin sokkal jobb, vagy a Skylines, de még a Beat is.

winnie - 2020. 07. 01. 16:57

még nem rangsoroltam őket, de tény, hogy ezek is jók. ez, ahogy írtam, nem hoz annyira sok újat, de számomra piszok hangulatos lett, és az erős főszereplő miatt, akinek át lehet érezni a “bajait”, hamar meg is nyert. a dilemmák, mint vele vagy ellene, eláruljam-e a barátomat klasszikusak, de működtek itt is.

Aldo - 2020. 07. 01. 20:44

Itt is jó lehetett a szereplőválogatás, mert a képen szereplőknek ránézésre fejenként kijárna 5 év a szigorított körletben.

marcè - 2020. 07. 02. 07:03

berlini gomorra? :)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz