login |

Feltámad Beavis és Butt-Head!

2020. 07. 01. 21:20 - Írta: winnie

2 hozzászólás | kategória: animáció, az év híre, hírek,

Reboot? Lehet, de egyelőre az “újragondolás” szót illesztik a Beavis & Butt-Head felélesztésére, amit a Comedy Central kért be 2 évadra az eredeti készítő, Mike Judge írásában és hangjával – kiegészítve különkiadásokkal és esetleges spinoffokkal.

Deja vu? Nosza, nézzük meg, hogy kik kommenteltek anno a 2010-es hírünknél, ami arról volt szó, hogy az MTV is feltámasztja a sorozatot. Akkor az 1993-ban indult animációs, popkult, klipeket kommentálós, a társadalomnak beszólós sorozatot 8 évad és 14 év szünet után kurblizták be 12 rész erejéig, de most azért komolyabb változásokon fognak átesni a metálos srácok.

Amit tudni lehet az új B&B-ről, az az, hogy a sorozat egy teljesen új világba kerül át, a Z-generációsokéba, olyan meta tematikával, ami a régi rajongók és az új nézők számára is könnyen befogadható lesz. (Azt már csak halkan teszem hozzá, hogy a CC-vel most leszerződő Mike Judge még 2017-ben Greg Daniels-szel tervezte a King of The Hill felélesztését is.)

Ja, a slusszpoén? Még nem írtam meg reggeli hírekben, de a Comedy Central pár napja berendelte hivatalosan is a Beavis & Butt-Head-spinoff Daria spinoffját, a jó ideje tervezett Jodie-t is.

2 hozzászólás Ne habozz!

Silver-sama - 2020. 07. 01. 22:54

Nem tetszik. Az egyik karakter seggfej :S

delMaar - 2020. 07. 03. 02:26

“- Come on, dumbass, play it.
– Check this out. Uhhh yeeah!! Waahhhhh!! You’re gonna die!!
– Woah! That was cool, Beavis. We’re, like, on our way.”

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz