login |

9 hozzászólás Ne habozz!

Zsolt - 2020. 07. 04. 20:55

A kedvenc sorozatom lett az évek során. Nem hittem volna, hogy felfüggesztik. Igaz, változott amikor ketten kiléptek.

Erzsó - 2020. 07. 05. 20:35

Nagyon jó sorozat, ez a kedvencem. Sajnálom, hogy vége van. Szívesen néztem volna még néhány évadot.

Judit - 2020. 07. 05. 22:19

Nagyon jó sorozat volt, az egyik kedvenvcem. Lett volna még benne egy pár évadra való lendület. Sajnálom, hogy véget ért, de ahol tudom mindig megnézem.

Takács magdolna - 2020. 07. 06. 15:20

Sajnálom hogy vége

Tóth Sándorné - 2020. 07. 07. 14:48

Sajnálom hogy vége nagyon jó sorozat.
Igaz én most a neten nézem vissza az elsö évad végefelé járok úgyhogy még egy jó ideig nézetem.

Artúr - 2020. 07. 10. 16:07

Máig a kedvenc sorozatom. Nagyon megrázott, amikor megtudtam, hogy el kell búcsúznunk tőle 😭😭 Nagyon nagyon remélem, hogy lesz majd még egy reboot. Nem tűnhet el ez a sorozat…

Teodóra - 2020. 07. 22. 12:14

A szereplők döntöttek úgy, hogy nem szeretnék folytatni, nem a CBS kaszálta el.
Én is imádom, függő lettem. Scott és Alex pedig nem csak jó pasik, de nagybetűs emberek is!

winnie - 2020. 07. 22. 12:25

Teodóra: Igen, valami fura félretájékoztatás lehet bizonyos körökben, mert más is írta ezt – ezért érdemes utánanézni a valós infóknak. Egy színész sem fog “így dönteni”, mert kissé önző lenne tőle, hogy munkanélkülivé tegyen pár száz embert. Alex O’Loughlin ki akart szállni korábban is, de jó eséllyel csak akkor tette volna meg, ha a sorozat mehet tovább. Korábban is rábeszélték többször a folytatás, és a készítő, Peter Lenkov is elmondta, hogy most is sikerült volna _szerinte_, de mivel ebben nem lehetett biztos, többek között ezért is hoztak egy új szereplőt a szezon végén, aki a tervezett 11. évadban őt helyettesítette volna, és később akár állandó státuszt is kaphatott volna.

A lényeg, hogy a CBS csatorna kaszálta el a sorozatot, a készítő is lenyilatkozta, hogy elég váratlanul érte őket, így az utolsó pillanatban ki kellett vágni a végső változatból tö9bb cliffhangert is, hogy valamennyire lezártnak tűnjön az évad. A július végi DVD-n fent lesznek ezek a cliffhangerök, az egyik, a jakuzás múlt héten fel is került a netre, de korábban a reggeli híreinkben talán írtuk is, hogy még milyen cliffhangeröket szedtek ki.

winnie - 2020. 07. 22. 12:30

(A fenti lehet, hogy arrogánsnak tűnhet, de nem ez a célom, csak tényleg azt vesszük észre, hogy páran nem hivatalos forrásokból, illetve elsőkézből adott infókból tájékozódnak, hanem közösségi oldalakról, vagy színészek posztjaiból. Utóbbiak sokszor nem annyira valósak vagy féligazságokat tartalmazhatnak, hiszen egy sorozat kaszájáról egy színész sosem fog dönteni (a CBS sok sorozatot folytatott már korábban is a főszereplő nélkül, mindenféle nézettségcsökkenés nélkül). Arról nem is beszélve, hogy a közösségi oldalak révén mozgósítással bizonyos célok érdekében zsarolási potenciált is ki lehet alakítani.)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz