login |

Emlékeztető: Los Angeles-i rémtörténetek: Angyalok városa 1. évad

2020. 07. 03. 19:30 - Írta: winnie

2 hozzászólás | kategória: ajánló,

Ma. 21:00. HBO. Penny Dreadful: City of Angels – 1×01 (kritika + magyar feliratos előzetes) – az HBO GO-s világpremier után a tévében is, elvileg magyar szinkronnal. UPDATE: csak feliratos volt.

A finálét követően megérkezett a tévébe is a köreitekben is ellentmondásosan fogadott Penny Dreadful-spinoff, ami ezúttal a 30-as évek Amerikájában játszódik (nincs kapcsolata a régi sorozattal, annak ismerete nem szükséges hozzá – sőt, olyan stílust sem érdemes várni), és jóval enyhébb benne a természetfölötti jelenléte is. De a készítőgárda nem változott, ahogy a sorozatok mögött lévő gondolatok sem, így az is biztos, hogy bőven fogják kedvelni.

Íme az HBO hivatalos leírása:

A viktoriánus Angliában játszódó Londoni rémtörténetek spirituális leszármazottja a 30-as évek Amerikájába helyezi át a cselekményt. A helyszín a társadalmi és politikai feszültségtől terhes Los Angeles. 1938-ban szörnyű gyilkosság rázza meg a várost, amelyben a mexikói-amerikai folklór hagyományai és a város első autópályájának építése egyaránt szerepet kap. Az ügyben nyomozó Tiago Vega detektív olyan hatalmas erőkkel találja magát szembe, melyek azzal fenyegetik, hogy elszakítják családjától.

2 hozzászólás Ne habozz!

Ping98 - 2020. 07. 03. 21:12

Angolul megy, magyar felirattal.

winnie - 2020. 07. 03. 22:36

köszi, javítva.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz