login |

Hírvasárnap – Hudson & Rex 3. évad! Amphibia 3. évad!

2020. 07. 12. 09:05 - Írta: winnie

13 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Mai magyar premier: Bécsi vér 1. évad + tévés premier: Megszállottak viadala 3. évad
 • Premier: The Owl House S1 (nyári), Amphibia S2, Big City Greens S2 (nyári), Bluey S2, Family of Fiancé S3, The Incredible Dr. Pol S17, The Unexplained S2 (nyári), Hotel Paranormal S1, Unidentified: Inside America’s UFO Investigation S2, Love & Marriage: Huntsville S3, The Weekly S2, Vacation House Rules S1, Nickelodeon’s Unfiltered S1, Hollywood Disclosure S1, Believers S1, The Voice Kids UK S4, James Martin’s United Cakes of America S1, Tudur’s TV Flashback S2, The New York Times Presents S1, The Social S1, The Great Food Guys S2, Flipping Across America S1 + Finálé: Trackers S1 (vendégblogger?), Sesame Street S50
 • Magyar premier – HBO GO: 10.03 A harcos (Warrior) 2. évad
 • Magyar premier – Nick Jr.: 07.17 Bubi guppik (Bubble Guppies) 5. évad
 • A Scooby 07.23-án kap magyarországi mozis premiert.
 • Új a magyar Netflix-en: Abby Hatcher kedvencei 1. évad (CSAK SZINKRON!), Signham, a kis szuperzsaru (Little Singham)
 • Michael Winterbottom This Sceptred Isle címmel a Freemantle gyártásban sorozatot készít és rendez Boris Johnson, brit miniszterelnökről a kinevezésétől egészen a koronavírus brit debütálásáig (amikor ő is fertőzötté vált), valamint fia születéséig. És közben arra is kitér a sorozat, hogy miképp lett Nagy-Britannia a járvány által egyik leginkább sújtott országgá. Mindez a Sky Atllantic csatornára érkezik.
 • Elég jelentős és beszédes lépés, hogy a Disney+ indítását követően a Disney lelövi szeptember végével Nagy-Britanniában a gyerekcsatornáit (Disney Channel, Disney XD és Disney Junior) – a NatGeo és a Fox marad. Így ezek tartalmai exkluzívan csak a streaming platformra fognak érkezni. Minket ez minden bizonnyal nem fenyeget, mert a döntés elsődleges oka az volt, hogy nem tudtak megegyezni bizonyos együttműködési feltételekről a Sky-jal és a Virgin Media-val. A cég közleményben tudatta is, hogy más piacokon az a céljuk, hogy maradjanak a lineáris csatornák is a Disney+ mellett.
 • Karanténforgatás: Szeptemberben folytatódhat a Stranger Things 4. évad forgatása.
 • Anjelika Washington (Beth) beszél Stargirl-ös szuperhős karakteréről – itt is. Meg itt is.
 • A Channel 4 berendelt egy celebes különszezont a The Circle-ből, ami rövidebb lesz és a koronavírushoz igazítják majd valamennyire.
 • 07.24-én a Disney Channel crossovereztetni fogja két sorozatát, a Raven’s Home-ot és a Bunk’d-ot. Az egy órás epizód címe Raven about BUNK’d lesz, és a Disney Channel új himnusza, a We Own the Summer Milo Manheim-től is szerepet kap a részben.
 • A Netflix-es Last Chance U 5. évadjának helyszíne Oakland lesz, az alanya pedig a Laney College JUCO amerikai foci csapata.
 • Valaki a Kickstarter-en pénzt kezdett el összekalapozni (elég minimál infóval, így elég kizárt, hogy valami média push nélkül összejöjjön) egy kvázi maszek The Office-spinoffra Stan karakterével, és a jelek szerint Leslie David Baker benne is lenne az Uncle Stan-ben, ami a nyugdíjas floridai évei utáni időszakról szólna, amikor elutazik Los Angeles-be, hogy egy rokona motor/virág boltjában segítsen be, meg gyereknevelésben. Ha más nem, a mellékelt videóért érdemes csekkolni az oldalt.
 • Holland feldolgozást kap a The A Word. A címe Het A Woord lesz.
 • A koronavírusos időszak alatt a Netflix-előfizetők a szokottnál több nemzetközi tartalmat fogyasztottak.
 • A The Luminaries 5,3M nézővel (28,2% SHR) kezdett Angliában a BBC-n, de a második részre ez a szám 3M-ra apadt (15,7% SHR).
 • Készítői szerződés: LaToya Morgan – Warner Bros. Television Group (3 év), MC Grammer – NBCUniversal International Studios
 • A BET+ tavalyi backdoor pilotjának, a Paula Patton-féle Sacrifice-nek a szereplőgárdájának szerződését is meg akarják hosszabbítani.
 • Az HBO ősszel indítja el az Industry -t.
 • Emmy-interjúk: Trent Reznor és Atticus Ross + még egy (a Watchmen zeneszerzői), Lolly Adefope (Fran – Shrill), Shira Haas (Esty – Unorthodox), Alex Newell (Moe – Zoey’s Extraordinary Playlist),
 • A CityTv berendelte a Hudson & Rex 3. évadját.
 • A Disney Channel berendelte az Amphibia 3. évadját.
 • Radford Sechrist és Bill Wolkoff, a Kipo and The Age of Wonderbeasts showrunnerjei beszélnek a 2. évad nagy húzásairól.
 • Alia Shawkat és John Reynolds (Dory és Drew) beszél a Search Party 3. évadjának zárásáról.
 • A Room 104 vendégszereplői a 4. évadban: Mark Duplass, Hari Nef, Logan Miller, Jillian Bell, Jon Bass, Dave Bautista, Melissa Fumero, Vivian Bang, Finn Roberts, Adam Shapiro, Breeda Wool, Kevin Nealon, Erinn Hayes, Ron Funches, Sadie Stanley, Shannon Purser, Kendra Carelli, Benjamin Papac, Alison Jaye, Tim Granaderos, Oliva Crocicchia, Harvey Guillen, Gary Cole, Linda Lavin, Jennifer Kim, Kevin McKidd, Desean Terry, Suzanne Nichols, Leonardo Nam, Lily Gladstone, Jordyn Lucas, Natasha Perez, Jake Green, Ntare Mwine, Rebecca Hazlewood, Susan Park.
 • Interjú: a RuPaul’s Drag Race All Stars múlt heti kiesője + még egy, Yvonne Orji (Molly – Insecure), Shalita Grant (Cassidy – Search Party), Alicia Silverstone (Anyu – The Baby-Sitters Club),
 • Itt a Hent kutatása az illegális letöltésekről. Ez alapján a 18-26 évesek között a 3 évvel korábbihoz képest 64-ről 45%-ra csökkent az illegális letöltések aránya filmek és sorozatok terén, és eközben az előfizetéses szolgáltatások igénybe vétele 19%-ról 34%-ra nőtt. Az abszolút semmit sem letöltők aránya 4%-ról 16%-ra emelkedett. (A letöltők 67%-a pedig azért tölt le, mert máshogy nem tudná megszerezni az adott kontentet.
 • Sorozatberendelés: Devil May Care – Syfy, 7 rész, animáció, 15 perces, készítő: Doug Goldstein, az ördögről, aki felfogad egy közösségi média koordinátort, hogy javítson a Pokol imázsán és megítélésén, s kettejük között meglepő barátság alakul ki.
 • Az orosz Kirill Serebrennikov sorozatot kezdett el fejleszteni Andrej Tarkovszkij, filmrendező életéről, amit készítőként és rendezőként is jegyezne.
 • Az Epix 6 részes dokusorozatot fog nyáron bemutatni Enslaved címen, aminek Samuel L. Jackson és Afua Hirsch lesz a műsorvezetője. A készítő Simcha Jacobovici, és a rabszolgaság 400 éves történelmét fogják átvenni rengeteg helyszínen ghánai rabszolga-labirintusoktól elsüllyedt hajókig.
 • Az MTV berendelte a Jersey Shore Family Vacation 4. évadját.
 • A YouTube 4 részes dokusorozat készít Demi Lovato-val az énekes-színész elmúlt 3 évének személyes és szakmai utazásáról.

13 hozzászólás Ne habozz!

GYV - 2020. 07. 12. 09:24

“A cég közleményben tudatta is, hogy más piacokon az a céljuk, hogy maradjanak a lineáris csatornák is a Disney+ mellett.”

Jó kis PR duma… Tudni kell, hogy az elmúlt hónapokban több csatornájukat is lekapcsolták. Az olaszoknál és az ausztráloknál a Channel és a Junior, a németeknél, a franciáknál és a spanyoloknál pedig az XD szűnt meg. Ennek fényében vajon tényleg az a cél, hogy maradjanak a lineáris csatornák vagy titokban azért készülnek a megszüntetésekre?

A brit helyzetre vonatkozólag vannak olyan félhírek, hogy a Disney szándékosan olyan ajánlatot tett a Sky-nak és Virginnek, amit nem tudtak elfogadni.

obi - 2020. 07. 12. 09:31

Viasat6 elkezdte ismételni az Amerikai Istenek sorozatot minden nap egy részt adnak szeretném meg kérdezni hogy a 2.évad 4.részét most már szinkronosan fogják majd adni?? mert eddig angolul adta le a Viasat6…. Július 28-án fog menni az a rész kedden..
vagy esetleg valami okból az a 1 rész nem kaphat szinkront??…

Exorcist - 2020. 07. 12. 09:37

Arról lehet valamit tudni, hogy a hazai szinkronizálás is folytatódik lassan? A félbeszakított sorozatok vajon folytatódnak terv szerint nyáron vagy ősszel? Bocs, ha volt erről szó, sajnos nem tudom naprakészen követni a blogot.

winnie - 2020. 07. 12. 09:43

gyv: a tobbinel nem tudom, mi a helyzet, de az angoloknal, ahogy az hbo-nál is, más a modell, ezért gondoltam, hogy egyéb oka van.

GYV - 2020. 07. 12. 09:57

Épp ez az, hogy az olaszoknál szintén a Sky-on múlt a dolog, az ausztráloknál pedig ugyanúgy az egyik nagyobb szolgáltató nem kötötte meg az új szerződést. És természetesen ezeken a helyeken már elindult a Disney+ is. Szóval ha nem is mondja ki a Disney, azért megfigyelhető, hogy a streamingjük indulásának köze lehet a lekapcsolásokhoz.

Elismerem, a Disney XD-k lekapcsolása költségtakarékossági okokból is történhetett, ugyanis elég alacsony számokat produkálnak úgy általánosságban mindenhol.

winnie - 2020. 07. 12. 12:26

exprcist: már jó ideje folyik, ld hbo kínálata vagy netflix, vagy a többiek. a sony csatornák félbeszakadt sorozatai nem a szinkron esetleges hiánya miatt nem folytatódnak, hanem szerintem azért, mert őszre tartogatják őket.

Kati néni - 2020. 07. 12. 13:09

A Utopia amazonos verziója vajon mikor jön?

csb - 2020. 07. 12. 13:34

Az megvan, hogy április elsején kijött a Genndy Tartakovsky-féle Primal hatodik része? Szerintem nem írtatok róla. A maradék négy rész pedig ősszel jön.

winnie - 2020. 07. 12. 18:31

Kati néni: hamarosan, már van teaser plakátja.

winnie - 2020. 07. 12. 18:32

csb: igen, majd lehet, hogy kiemelem, mert ugye április elsején volt az adult swimnél ez a tervezett ész nélküli leak, de nem tudtam összeszedni, hogy mit mutattak így be premier előtt. voltak új sorozatok is, de a primalnél sem tudtam, hgy a teljes félévad vagy csak pár rész ment le. de akkor a jelek szerint egy. tehát afféle elővetítés volt.

csb - 2020. 07. 12. 21:25

winnie: oké, én is csak véletlenül futottam bele. Azóta megnéztem a részt, és ez a történet szerint mégsem a 6. rész, csak a második ötösből az egyik. Valószínűleg azért ezt választották, mert vírusos a sztori, így elég aktuális lett.

kiskiraly - 2020. 07. 13. 08:01
winnie - 2020. 07. 13. 08:15

először terveztem, hogy megírom, de láttam, hogy azt sem tudom, hogy ki volt az elődje – valamiért azt hittem, hogy azok helyére jön, akik befagyasztották a magyar sorozatokat, a nyugatiakat előnybe részesítve:( korán örültem.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz