login |

Érkezik a Star Wars: The Bad Batch – animálva

2020. 07. 13. 19:50 - Írta: human

7 hozzászólás | kategória: animáció, az év híre, hírek,

Korábban már összefoglaltam, hogy milyen Star Wars-sorozatok jönnek a Disney+ kínálatába, de az egyelőre nem tűnik elégnek a platform számára, így újabb Csillagok háborúja-berendelés futott be.

Az animációs sorozat premierjét 2021-re tervezik. Az egészet (természetesen) a Clone Wars-ért és a Rebels-ért is felelős Dave Filoni kezébe helyezik, ami gondolom nagyon jó hír, legalábbis annak nemrég lezárult utolsó évadjának reakcióit elnézve.

A The Bad Batch középpontjában elit, kísérleti klónok lesznek, akik boldogulni akarnak a Clone Wars utáni időkben. Mindegyikük egy különleges képességgel bír, így lesznek verhetetlenek csapatként.

Kis PR-hype a végére:

While the Clone Wars may have come to its conclusion, our partnership with the groundbreaking storytellers and artists at Lucasfilm Animation is only beginning.  We are thrilled to bring Dave Filoni’s vision to life through the next adventures of the Bad Batch.

Agnes Chu (VP of Content @Disney)

7 hozzászólás Ne habozz!

Skate - 2020. 07. 13. 21:47

Remélhetőleg Ahsoka is beköszön legalább egyszer, a róla szóló könyvből lehet merítkezni. Amennyie utáltam a karaktert a Clone Wars-ban, úgy kedveltem meg a Rebels-ben és a CW utáni időszaka igencsak érdekelne képernyőn.

Sheev Palpatine - 2020. 07. 13. 22:25

“Remélhetőleg Ahsoka is beköszön legalább egyszer, a róla szóló könyvből lehet merítkezni.”

Meg újból ellentmondani neki :D

zagloba - 2020. 07. 13. 23:11

És újra megtörténik!

Én imádom a CW-t, de ez már tényleg sok.
Amennyi energiát belefektetnek, most már tényleg elszakadhatnának ettől az egész idővonaltól.
De nem. Ismét csak a biztonsági játék, semmi újba nem mernek fogni.

Van ugye egy Boba Fett sztorink Yodával (mert valljuk be a The Mandalorian nem más). Aztán jön egy Kenobi-sorozat és egy Cassian Andor-sorozat.
És most egy újabb CW spinoff.

Bármit kitalálhatnának: térben ott egy egész Galaxis, időben előre-hátra, ameddig csak akarnak.

Erre megint ugyanaz. Szánalom.

Platschu - 2020. 07. 14. 00:06

A klónok + Vader + Palpatine – Jedik szerintem rém unalmasak már. Bocsi. Ha legalább Ventress vagy Ahsoka sorozat jött volna… De meglátjuk, hogy mit akar elmesélni Filoni ezzel a sorozattal. Tehát az egyik szemem sír, a másik nevet, mert bár a készítőben bízok, ám a spinoff ötlet elég gyenge lábakon áll.

Sarlacc Pit - 2020. 07. 14. 08:40

Ha nagyon optimista szeretnék lenni, azt mondanám hogy új idővonalba csak a 2022-es mozifilmmel akarnak majd belecsapni, addig még töltelék sorozatokat fogunk kapni.
Persze ez nem azt jelenti, hogy nem lehet jó a Bad Batch. Filoni neve tényleg garancia, de el lehetne már szakadni ettől az érától.

SheevPalpatine - 2020. 07. 14. 09:36

Szerintem rengeteg potenciál van ebben a sorozatban. A Köztársaság és Birodalom közötti átmenetet nem mutatta még be semmi, szóval ez a sorozat is űrt fog kitölteni. És mindezt a klónok szemszögéből látjuk majd! Remélem a régi Battlefront 2-ből ázemelik a kaminói klónlázadást!

Ayrons - 2020. 07. 14. 10:17

Amíg nem lesz új film, amely egy új érát kezd el addig ne várjunk újítás ezen a téren.
Bad Batch csapatban sok potencia van, plusz szerintem lezárnak itt is pár Clone Wars történetet (Bane, Fett), de jobban örültem volna, ha a folytatás trilógia és az erdeti trilógia közötti időben játszódó sorozat érkeznek tőlük. Mivel Filoni és a csapata eléggé feljavították az előzmény trilógiat a Clone Wars szériával, igazán megtehetnék ezt a folytatással is.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz