login |

Hírhétfő – Ramy 3. évad! Run-kasza!

2020. 07. 13. 09:20 - Írta: winnie

11 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Mai magyar premier: Agatha Raisin 3. évad, Alvinn! és a mókusok 4. évad (folytatás),
 • Premier: P-Valley S1, Mighty Trains S3, Paranormal Caught on Camera S3, Secrets of The Zoo: Tampa S2, Very Scary People S2, Mummy Mysteries S1, Footballs Funniest Moments S2020, Say Yes To The Dress S19, Battle of Britain 3 Days That Saved The Nation S1, Jack Whitehall’s Sporting Nation S0 + Finálé: I May Destroy You S1, Snowpiercer S1, Hightown S1 (vendégblogger?), Symon’s Dinners Cooking Out S1, Married To Medicine: Los Angeles S2
 • Magyar premier – HBO GO: 2020 Dignity 1. évad
 • Magyar premier – Da Vinci: 07.18 Történelem másképp (Horrible Histories) 8. évad
 • A Duna 07.25 nem prémium csatornás premierként elkezdi adni a Durrell család 3. évadját.
 • Heti reboot: Az MTV által tavaly berendelt Jodie-központú Daria-spinoff, aminek Tracee Ellis Ross a fő szinkronhangja, végül a Comedy Central-on lesz látható. Ugye a sorozat Daria egykori osztálytársáról fog szólni, aki a főiskola után elvállalja IT-sként első állását, így a sorozat a mai munkahelyi kultúra (GenZ, közösségi média) szatírája lesz, természetesen rengeteg aktuális társadalmi kérdéssel is foglalkozva, mint anno az anyasorozat esetében is. A tervek szerint a sorozatban más ismerős arcok is felbukkannak majd.
 • Ha a berendelések és a több éves készítő szerződések nem azt jeleznék, hogy az AppleTv+ hosszú távra gondolkodik, akkor íme még egy jel: Chris Parnell (nem a komikus!) lemondott a Sony Pictures tévéstúdió elnöki pozíciójáról és csatlakozott az AppleTv+-hoz, mint senior tv programming executive.
 • Amerikában az Amazon helyett Epix lett az ITV koprodukciós partnere a Britannia-ban, a 3. évad már náluk fog bemutatásra kerülni – a lépéssel pedig az anyagi lehetőségei is javultak a sorozatnak, ami ugye hosszabb élettartamot is jelentHET.
 • A Disney+-os Willow-sorozat kapcsán az elmúlt fél évben nem volt sok fejlemény, még nincs hivatalos berendelés, de egyrészt Warwick Davis bólintott arra, hogy szerepelne benne, másrészt Ron Howard, producer, elmondta, hogy még mindig folyik a fejlesztés, de már elkezdtek forgatási helyszíneket nézegetni.
 • Karanténforgatás: A briteknél a Peaky Blinders, Call The Midwife és az A Discovery of Witches a tervek szerint ősszel forogna, arról egyelőre nincs hír, hogy a Line of Duty-val mi lesz és mikor.
 • A Star Trek: Lower Decks című új ST-sorozat a The Next Generation ideje alatt játszódik, és bár a készítő konkrétan nem beszélt arról, hogy a TNG szereplői feltűnnének benne, utalt arra, hogy elég sok az ismerős karakter akkortájt a galaxisban.
 • A The Rookie 3. évadjában terepet fog kapni a rendőri brutalitás tematikája. (A rendőrsorozatokat érintő IRL-behatásokról, mivel kreatív vonatkozásai is vannak (természetesen nem a témák feldobására gondolok, hanem a hangvételre), majd külön posztot is tervezek írni, hogy véleményezhessük a dolgot
 • (Egyébként, ezt mondanom sem kell (és előre nem várom a kommentekben a rácsodálkozásokat és csörtéket ennek kapcsán), legalábbis bár egyetérteni nem kell ezzel, számomra evidensnek tűnik, hogy mivel ennél aktuálisabb téma nincs most Amerikában, mind a vírus, mind pedig a rendőrség ki lesz emelve a sorozatokban egy vagy több rész erejéig, valamint természetesen a reprezentáció is. Ez utóbbi kapcsán, bár már jó pár éve abba az irányba haladnak a sorozatok, hogy minél diverzebb legyen a szereplő-, valamint az írógárdájuk, mostantól szerintem mérget lehet venni rá, hogy végképp az lesz. (Amiben tippre az a legjobb, hogy a minden oldal által kifogásolt token karaktereket leépíthetik, hiszen míg 20-30 éve és sokszor most is csak egy karakter képviselt egy közösséget (amit joggal tettek szóvá azok is, akik szerint ez kevés volt, és azok is, akik szerint már ez is túlzás volt, hiszen a szemükben csak kvázi kvótákat akarnak kipipálni), a jövőben szinte biztos, hogy legtöbbször nem lesz szó ilyesmiről, így mindkét oldal kritikáját egyszerre sikerülhet elhallgattatni.)
 • Az ABC bízik abban, hogy az American Idol mindhárom zsűritagja visszatérhet az új szezonra, de megegyezés még nincs velük.
 • A Netflix megvásárolta az Alien TV című ausztrál animációs széria globális streaming jogait. A 6-11 évesekre belőtt széria egy földönkívüli híradós csapat szerencsétlenkedéseit mutatja be ahogy a Földdel és annak élővilágával ismerkednek.
 • Jelen tempó mellett a Quibi az 1. éve végére 5 millió előfizetővel fogja alulmúlni a kitűzött célt. A terv 7,4M volt, de jövő áprilisra még a 2M is neccesnek tűnik. (Ugye 1,6M-an előfizettek, de nem maradt meg mindenki, és most már vége a 3 hónapos ingyenes próbaidőszaknak, már fizetni is kell.)
 • Aki hiányolta a hazai Netflix-en a Lucifer örökzöldségét, annak jó hír lehet, hogy múlt héten február óta először top10-es volt a napi sorozatlistán a krimi, szóval mostantól kezdve jár neki is a címke.
 • A Showtime megint eltolta a The Good Lord Bird premierjét, az új dátum 10.04-e.
 • Emmy-interjúk: Daniel Levy és Kieran Culkin (a Schitt’s Creek és a Succession “gazdaggyerekei”), Nanette Burstein és Greg Whiteley (a Hillars, valamint a Cheer rendezője), James Marsden (Steve – Dead To Me), Lauren Schmidt Hissrich(a The Witcher készítője),
 • Az HBO elkaszálta a Run-t.
 • A Hulu berendelte a Ramy 3. évadját.
 • Regényírók besznélnek arról, hogy manapság miként ihletnek tévésorozatokat, többek között Normal People, Little Fires Everywhere, I Know This Much is True és Defending Jacob.
 • A Devs csapata beszél arról, hogy hozták össze a finálé utolsó liftes jelenetét.
 • Állandó szerep: Alan Tudyk, Asif Ali – Devil May Care (Syfy)
 • Interjú: Kier Lehman (az Insecure zenei rendezője), Kendrick Sampson (Nathan – Insecure), Josh Holloway + még egy (Roarke – Yellowstone), Brian Michael Smith (Paul Strickland – 9-1-1: Lone Star),
 • A Virtuózok 6. évadja ismét szólistás lett – akkor nem jött be a kamarazenekaros S5? Hangszeresek 18 éves korig jelentkezhetnek, énekesek pedig 20 éves korig.
 • Új sorozat: The Operative – Crackle Plus, 10 rész, készítő: Noah Nelson, executive producer és főszereplő: Craig T. Nelson – Harvey Gomberg könyve, a Code Name Stinger alapján, egy nyugalmazott hírszerző tisztről, akit a hidegháború végén rejtélyes módon visszavonulásra kényszerítenek, de ismét előkerül, hogy egy Amerikában végrehajtásra kerülő támadásról figyelmeztessen. Egy fiatal CIA-elemzőt küldenek ki, hogy beszéljen vele, hogy tudja meg mi igaz a több évtizedes, Kremllel kapcsolatos összeesküvésből, ami után a két ember szövetségessé válik, és együtt próbálja megállítani az ellenséget, mielőtt még késő lenne.
 • Új sorozat: Libertad – spanyol, készítő: ??, a 19. századból egy anyáról és fiáról, akik 17 börtönév után együtt szabadulnak, és csak békében akarnak élni, azonban két bandita klán, valamint a kormányzó kereskedelmi útvonalas érdekeinek kereszttüzében találják magukat. És ezek a spanyol banditák nem Robin Hood-ra hajaznak, nem az igazságtalanság ellen harcolna, hanem saját érdekeikért és a túlélésért.
 • Az Eleventh Hours Films megvásárolta Anthony Horowitz könyvének, a Magpie Murders-nek a tévésorozatos adaptációs jogait. A krimi egy író megöléséről szól, akivel egy krimi írása közben végeztek.
 • 2 részes dokusorozat érkezik júniusban a PBS-re And She Could Be Next címmel Grace Lee és Marjan Safinia rendezésében, Ava DuVernay executive producerkedése mellett. Ebben a színesbőrű nők mozgalmát fogják bemutatni és azt, ahogy mindez megváltoztatta az amerikai politikát.
 • Hivatalosan is meg lett erősítve, hogy a Hard Knocks új szezonjának a címe Hard Knocks: Los Angeles, azaz mindkét Los Angeles-i csapattal (Rams, Chargers) foglalkozni fog.
 • Napi “NEMkirúgás”: Alison Brie Instagramos bejegyzése annak kapcsán, hogy a BoJack Horseman-ben ő volt a vietnami származású Diane hangja.

11 hozzászólás Ne habozz!

tothgergo9721 - 2020. 07. 13. 10:52

Üdv, arról nincsenek infók hogy a Hawaii Five-0, Batwoman, Strike Back mikor folytatódik szinkronosan? Mert ugye leáltak vele a vírus idején azóta semmi infó:/ Pedig pár sorozat már jött azóta szinkronosan.. :) Előre is köszönöm a választ.

winnie - 2020. 07. 13. 10:57

a tévés premiereket itt mindig írjuk, ha kitudódnak, ld H50: https://www.sorozatjunkie.hu/2020/01/22/2020-as-hazai-sorozatos-premiernaptar/

az hbo-s szinkronokról hírekben pár naponta írunk, hogy mely évadok lettek teljesek, bár a strike back-ről még csak kommentben volt szó, de az hbo go-n elvileg teljesen szinkronos, a tévés sugárzással nem tudom, mi a helyzet, hogy lesznek-e visszamenőleges sugárzások, de gondolom ismétlik/fogják ismételni.

ha a batwoman folytatásának lesz tévés premierje, azt is jelezni fogjuk a naptárban, bár lehet, hogy az hbo go-ra fel fog kerülni korábban is a szinkron, nem tudom, hogy az hbo hogy szokta ezt.

GYV - 2020. 07. 13. 11:30

Ha minden igaz és az HBO is úgy akarja, akkor július 19-től hetente érkeznek a Batwoman epizódjai a GO-ra, duplán. Viszont augusztus 2-a kimarad, így 9-én lesz az évadzáró. Tévés ismétlés később várható.

A Strike Back július 10-től már teljes az HBO GO-n.

Diapolo - 2020. 07. 13. 11:36

Ez a Quibi mekkora mellényúlás lett…
Ha jól rémlik, pont az utazósokat, meg hasonlókat célozták a rövid epizódokkal. Szerintem azzal, hogy sokan még mindig home-officeban dolgoznak, ráadásul ki tudja meddig, illetve eltűnt részben az a megszokott napi rutin jelenség, kútba esett az egész terv. Még lehet menteni, de minél inkább kitolódik az az igazi beindulás, annál nehezebb lesz talpon maradni ezzel a koncepcióval, mert a sok streaming-óriás felfalja őket, hiába tolnák bele a pénzt. Az 1,6 millió előfizetőből maradt mondjuk 1,2 jobb esetben, kíváncsi lennék, van-e arról adat, hogy a többiek hogy nyitottak?

winnie - 2020. 07. 13. 11:51

diapolo: majd jön a héten egy quibi poszt, amiben írok még dolgokat, de két érdekesség, egy pozitívnak és egy negatívnak tűnő:

1. elkezdődtek a 2. évados berendelések, már több szkriptelt és nemszkriptelt cucc is folytatódik. (ami persze szerintem nem a siker miatt történik, hanem azért, mert van pénz, és nem fogják rögtön feladni, inkább módosításokat dobnak be)

2. a Sensor Tower felmérése alapján (ezeket nem szoktam sosem írni hírben, de ide elfér) a quibi korai feliratkozói, az első pár nap 910 ezer felhasználója közül 72 ezer maradt meg az ingyenes időszak után.

Diapolo - 2020. 07. 13. 12:00

Nem kell találgatni, melyik a pozitív és a negatív, de megvárom azt a posztot, nem bombázom szét a reggeli hírek sávot :)

turosz - 2020. 07. 13. 13:05

A Hard Knocks-ot azért még leadja a Sport tv feliratosan, vagy a közvetítési jogok buktája miatt ez sem lesz?

winnie - 2020. 07. 13. 13:27

turosz: huhh, ez jó kérdés, megkérdezem tőlük.

Enzo - 2020. 07. 13. 14:37

A Run-kaszának valahol örülök, legalább eggyel kevesebbet kell magamtól kaszálnom :D

gromit - 2020. 07. 13. 16:30

wow, a mai Perry Mason-poszt a 60000. (hatvanezredik) megjelent poszt a blogon :)

DenisaW - 2020. 07. 13. 22:26

Ha már Lucifer, a Netflix kidobott egy eléggé ütős trailert az 5. évadhoz. Megint húznak egyet a soriban, és a trailer alapján eléggé felkavarják az állóvizet. Ella “beszólása” megint ül, ahogy az szokott lenni. :D

https://www.youtube.com/watch?v=3mTh2joPPj8

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz