login |

Délelőtti videó 2.: Wynonna Earp

2020. 07. 14. 10:50 - Írta: winnie

5 hozzászólás | kategória: Kanada odavág, video,

Mondanom sem kell, hogy a Wynonna Earp 4. évados hosszú előzetese színtiszta fun az elejétől a végéig, menőzésekkel, egy sorosokkal és puskakattanásokkal. Ha a sorozat is ilyen lenne, akkor sokaknál nézős lenne, nem?

(Az mondjuk csak szimpla PR, hogy a rajongókra “fogják”, hogy folytatódik.)

5 hozzászólás Ne habozz!

mSO - 2020. 07. 14. 12:19

Egyszer megnézem már, ha megélt 4 évadot.

Wanheda - 2020. 07. 14. 19:37

Ohh, végre már! :-) Én nagyon szeretem ezt a sorozatot, néha vicces, néha olyan lélekindító, miközben vagány, Melanie Scrofano elképesztő színésznő és nagyon-nagyon jó, hogy megmentették és végül mégis lett 4. évad, nagyon aggódtam, hogy vége lesz a pénzhiány vagy nemtommi,valami hasonló miatt. Kedves, aranyos, az az igazi kanadai fajta, nem nagy durranás, de nagyon szerethető. Móka lesz, kacagás. :-)

Wanheda - 2020. 07. 14. 19:41

Amúgy a PR-os megjegyzés kapcsán. Iszonyat sok
MENTSÉTEK MEG WINONA féle mozgalom volt, rengeteg ember kérte, követelte, ki-ki vérmérséklete szerint, mindenfelé. Con-okon, összejöveteleken, fesztiválokon, utcán, levélben, a világon minden formában, nagyon sokat harcoltak a rajongók a sorozatért. Közben rengeteg szeretetet adtak az alkotóknak, rengeteg városban. Ezt nyomon követtem, szóval nem egészen PR vagy nem jól értem a megjegyzés lényegét.

winnie - 2020. 07. 15. 05:13

Wanheda: azt ugye tudod, hogy ettől még vagy most, vagy jövőre el fogják kaszálni a sorozatot, ami után hiába lesz minden rajongás?:) amellett, hogy ilyenkor mindig azt kell mondanom, hogy ezek azok az emberek, akik nézhetnék a sorozatot és nem nézik, és ezért szállítja az alacsony nézettséget, ergó csak ők tehetnek arról, hogy ha valami nem sikeres, itt nem erről van szó.

a PR pont azt jelenti, hogy elhitetik az emberekkel, hogy “ti vagytok az okai, hogy megmenekült”, holott a wynonna earp nem lett kaszálva, nem kellett megmenteni, illetve az embereknek nem kellett megmenteni. az emberek nem is tudták volna megmenteni, ez nem erről szólt. a sorozatnak be volt rendelve az 5. szezonja, minden érdekelt akarta csinálni.

az, hogy mi volt az IDW Entertainment-tel, annak nincs köze a rajongókhoz, és hogy a Cineflix beszállt idővel, annak semmi köze ahhoz, hogy ki miért rajong.

” Iszonyat sok MENTSÉTEK MEG WINONA féle mozgalom volt”

mint minden sorozatnál, ezek nem érnek semmit, csak embereket nyugtatnak meg, hogy tesznek valamit, de a világon semmi hatásuk nincs. mint írtam fent. az embereknek nem az asztalt kell csapkodnia, ha egy sorozatot képernyőn akarnak tartani, meg egymást átkarolna énekelni. az amerikaiaknak elég bekapcsolni a tévét. és utána nem is kell nézniük.

winnie - 2020. 07. 15. 05:15

szóval a lényeg, hogy el akarják hitetni azt, hogy “ti számítotok”, így erősítve a nézőkben azt a tudatot, hogy számítanak, ergó erősítve a kapcsot a sorozattal, és a csatornát is jó színben tüntetik fel a szemükben.

ezzel persze nincs semmi baj, de ez a PR dolga. a közönségkapcsolatok ápolása.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz