login |

Latin-Amerika a Netflixen: Dark Desire / Oscuro Deseo

2020. 07. 15. 14:50 - Írta: human

5 hozzászólás | kategória: ajánló, kampány, video, ,

A Bűnös vágy című mexikói sorozat mai premier volt itthon a Netflix-en, és magyar felirattal érkezett – ha valaki bepróbálja, majd jelezheti, hogy milyen volt. 18 részes a szezon, az epizódok hossza átlag 30 perc.

Nagyjából arról szól, illetve az az alapfelállása, hogy egy nő azt hiszi a férje megcsalja, ezért félrelép. Aztán az alkalmi partner nem tűnik el a ködben, és a múltjából is sötét dolgok kezdenek kiderülni

A hivatalos leírás:

Alma elutazik egy hétvégére a barátjához, ahol egy sorsszerű, szenvedélyes találkozás tragikus fordulatot vesz, és komoly kérdéseket vet fel a szeretteit illetően.

Előzetes a plakát alatt, a tovább mögött. Szereplők: Maite Perroni, Erik Hayser, Alejandro Speitzer.

5 hozzászólás Ne habozz!

DarkEagle - 2020. 07. 15. 15:46

Úgy tűnik Maite átevezett komolyabb vizekre. Előzetes alapján nem is tűnik rossznak. Egyértelműen nincs az a tipikus szappanoperás hatása. Inkább egy átlagosabb kriminek tűnik mint a Mujeres Asesinas (Gyilkos Nők) amit egyébként nem lenne rossz ha átvenne a Netflix.

Necridus - 2020. 07. 15. 16:20

Hetvegen legkesobb beprobalom:)

Kati néni - 2020. 07. 15. 18:14

DarkEagle, te, mi lehet, hogy ismerjük egymást? Nagyon egyező az érdeklődési körünk (DC + úgy látom, jártas vagy a telenovellákban is).

Fegyula - 2020. 07. 17. 15:00

8 részt láttam eddig, azt hittem, van még hátra 2 és kész. De még a felénél sem járok…
Tipikus 80/90-s évek erotikus bűnügyi filmjeire hajaz
Tisztességesen meg van írva, lépcsőzetesen építkezik, jók a karakterek. A történet ismerős, mivel a 7. részben kiderül a múlt egy titka, kíváncsi leszek milyen csavarok jönnek még.
Egy szintig tipikus szappanopera, a jobbik fajtából. Legalábbis eddig.
Ha másért nem, Maite Perroniért érdemes belenézni. :)

Jenifer - 2020. 07. 26. 17:31

Sziasztok ezt a sorozatot nem is lehet másik oldalon megnézni? Mert én sajnos nem tudom Netflixen..Örülnék ha tudnátok segíteni felirattal is megnézném..köszönöm..:)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz