login |

Híszerda – Kidding-kasza! #blackAF 2. évad!

2020. 07. 15. 09:05 - Írta: winnie

15 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Mai magyar premier: – + Netflix: Bűnös vágy 1. évad, 1. évad, A bőrödre megy: Előtte és utána 1. évad
 • Premier:  Mystic S1, Paramedics Britain’s Lifesavers S1, Shoplifters At War with The Law S1, The Misadventures of Romesh Ranganathan S3, Romesh Ranaganathan Misadventures From My Sofa S1, Once Upon a Time in Iraq S1, Hot Ones: The Game Show S1 (nyári) + Finálé: Dirty John S2 (vendégblogger?), Best Cake Wins S3, Jeff’s Homemade Game Show S1
 • Teljes évados premier: Skin Decision: Before and After S1 (Netflix)
 • Magyar premier – HBO: 08.10 Vagy így, vagy úgy (One Way or Another / Por H o Por B) 1. évad
 • Magyar tévés premier – HBO: 07.16 Eltűnök a sötétben (I’ll Be Gone in The Dark) 1. évad
 • Új a magyar Netflix-en: Dark Desire S1, Napnyuszik (Sunny Bunnies) S1-2
 • A vírus első valódi sorozatáldozata az Evel című USA csatornás event sorozat Milo Ventimiglia főszereplésével. Az Evel Knievel-ről szóló miniszériát nem tudták leforgatni a korlátozások miatt a This Is Us forgatási szünetében, most pedig már késő lenne elkezdeni, esélytelen lenne időpontot egyeztetni a színésszel, így a USA kiszállt belőle. Persze lehet, hogy a stúdió talál más otthont neki.
 • James Roday ezentúl James Roday Rodriguez néven fog futni, azaz visszaveszi eredeti nevét – a színész ebben az interjúban beszél arról, hogy miért döntött így, és azt is elmeséli, hogy miért volt kénytelen nevet változtatni produceri tanácsra. (Hint: mexikóiként nem nagyon tudták beskatulyázni, és nem volt sok esélye befutni – a Primal Fear-es példa elég beszédes.)
 • Ööö…, igen, az amerikai tévés szerkezet: a csütörtöki 30 Rock reunion hiába kerül adásba az NBC-n, USA fele nem fogja látni, ugyanis elég sok helyi NBC-adó (amelyek ugye átveszik a fő NBC-feedet) passzolta a sugárzás lehetőségét, ugyanis a részt a Peacock digitális platform direkt reklámjának tartják. Elvileg az is.
 • És, ha már: a Parks and Recreation és a 30 Rock után a Happy Endings is kap egy szkriptelt reunion epizódot a sorozat karaktereivel.
 • Új sorozat: Dome 16 – norvég/holland, készítő: Thomas Seeber Torjussen, egy 14 éves fiúról, aki egy 120 évvel a jövőben, a klímakatasztrófa hatásait nyögő világban él egy bura alatti városban, mely a légszennyezést és a sugárzást távol tartja, valamint egy lányról, aki a burán kívül él klánjával. A lány anyjával szolga munkát végez a bura alatt, és így ismerkedik meg a fiúval.
 • Nem lesz ősszel Survivor a CBS-en. A csatorna a SWAT 4. évados premierjét tolja be szerdákra midseason-ből. Így a The Amazing Race előre kerül 20:00-ra, utána jön majd a SEAL Team és a SWAT.
 • A 29. évadban már nem Tom Bergeron és Erin Andrews lesz a Dancing With The Stars műsorvezetője – Tyra Banks érkezik a helyükre.
 • Azt hiszem, hogy minden akadály elhárult az Alex Rider folytatása kapcsán (ha ugyan volt), hiszen amerikai otthonra talált a sorozat, az IMDB Tv-n fog menni, igaz csak novemberben kap premiert.
 • Naya Rivera halála miatt a Step Up 3. évadjának eddig leadott pár forgatókönyvét át fogják némiképp írni.
 • Hátha a trailernézettségekből lehet következtetni a Netflix-sorozatok sikerére? A The Umbrella Academy 2. évados és a Lucifer 5. évados előzetese is 2,8 millió megtekintést generált csak a YouTube-on.
 • Meg DeLacy (Cindy) beszél a Stargirl-ös karakteréről. Itt is.
 • Jimmy Kimmel lesz a 2020-as Emmy-djátadó házigazdája. Kérdés, hogy milyen lesz a díjátadó,
 • Az AP Bio 3. évadja 09.03-án kezd a Peacock-on.
 • Karanténforgatás: Nagy-Britanniában a Catchphrase című vetélkedő lesz az első szórakoztató műsor, aminek elkezdődhet a forgatása – 07.06-án.
 • Emmy-interjúk: Jeremy Strong (Kendall – Succession), Ann Druyan (a Cosmos: Possible Worlds készítője), Kaitlyn Dever (az Unbelievable főszereplője), Rose Byrne (Gloria Steinem – Mrs. America),
 • Priyanka Chopra Jonas tévéstúdiójával 2 éves gyártói szerződést írt alá az Amazon Studios-szal.
 • A Showtime elkaszálta a Kidding-et.
 • A Netflix berendelte a #blackAF 2. évadját.
 • Alex Pereira személyes tapasztalatokon alapuló írása arról, hogy miért nehéz kezdő íróként munkát találni a tévés Hollywood-ban.
 • Sarah-Violet Bliss és Charles Rogers, a Search Party készítői beszélnek arról, hogy milyen popkult hatások vannak erősen jelen a sorozatban.
 • Vendégszerep: Gloria Calderon Kellett – United We Fall, Joel Stoffer – Stranger Things,
 • Interjú: Ramy Youssef (a Ramy készítője és főszereplője), Allison Ellwood (a Laurel Canyon rendezője), Joe Pera (a Joe Pera Talks With You készítője és főszereplője), Maverick Carter (az I Promise executive producere),
 • Az HBO GO legnézettebb sorozatai júniusban: 1. Nagy Katalin – A kezdetek, 2. Love Life, 3. Modern család, 4. Milliárdok nyomában, 5. Star Wars: A klónok háborúja, 6. Agymenők, 7. Westworld, 8. Szirén, 9. Trónok harca, 10. Stargirl – az efféléknél a hasonló disztribúciójú szériák kapcsán lehet következtetéseket levonni (pl. Siren vs Stargirl), illetve az jelenthet valamit, ha valami nem kerül fel a 10-es listára, ld. Betty, Trackers, I May Destroy You vagy Penny Dreadful: City of Angels).
 • Új sorozat: DeadEndia – Netflix, animációs, készítő: ?? – Hamis Steele képregényalbuma alapján, két barát és beszélő varázskutyájuk kalandjai, amint természetfeletti erőkkel veszik fel a harcot nyári munkájuk közben egy vidámpark elvarázsolt kastélyában. A sorozat a fiatal felnőttlét fájdalmaira koncentrálna, tekintve, hogy a srác transzgender, a lány pedig neurodiverz.
 • Pilotszkript: Free Will – FOX, készítő: Kirk A. Moore, showrunner: Quinton Peeples, executive producer: Will Packer, provokatív családi dráma egy prominens fekete családról, akik New Orleans-ban látnoki üzletet visznek.
 • Családon belüli erőszakért letartóztatták az Empire-ös Bryshere Y. Gray-t.
 • A Sing On! című karaoke-s Netflix-vetélkedő a júliusi premier spanyol változat után nemsokára német spinoffot is kap.
 • Napi kirúgás: A ViacomCBS kirúgta a Wild ‘n Out műsorvezetőjét, Nick Cannon-t antiszemita kommentjeiért – vagy azért, mert ezek miatt nem kért bocsánatot.

15 hozzászólás Ne habozz!

Rumple - 2020. 07. 15. 09:23

A Kidding-kaszáról mit mondtak? Azért nem kérnek belőle többet, mert nem nézték, vagy a készítők alapból csak ennyiben gondolkodtak? Tippelnék az utóbbira, mert szerintem pont jól volt lezárva a második évad.

winnie - 2020. 07. 15. 10:25

rumple: ezt nem kommentálják, de végig nagyon alacsony volt a nézettsége, és ha eleve ennyit terveztek volna, akkor nem most jelentik be, hanem már jóval korábban. szóval utóbbira tippelek, az meg a készítőket dicséi, hogy lezárták a szezont, de nem hiszem, hogy ne tudták vagy akarták volna folytatni, ha lehetőséget kapnak rá.

Silver-sama - 2020. 07. 15. 10:30

“A vírus első valódi sorozatáldozata”
Hogy-hogy? A Messiah is a vírus áldozata volt

CsuDa - 2020. 07. 15. 10:31

Nagyon elszomorított a Kidding kaszája. Remek sorozat volt, kár érte :(

Enzo - 2020. 07. 15. 11:43

Oh, nem lesz ősszel Survivor? Na mindegy, legalább a TAR jön.
#AlexRiderS2: király, van még könyves alapanyag!

(szolg.: új hétidézete posztot kiraknátok oldalsávba? köszi! :))

Sorozatgyilkos - 2020. 07. 15. 12:17

Nagyon szomorú vagyok a Kidding miatt, hihetetlenül kreatív és érzelemdús munka. Mindenkinek szívből ajánlom, hogy emlékeztesse magát, micsoda jó színész Jim Carrey :)

Thomas - 2020. 07. 15. 12:32

“A 29. évadban már nem Tom Bergeron és Erin Andrews lesz a Dancing With The Stars műsorvezetője – Tyra Banks érkezik a helyükre.”

Jézus… Hát ez annyira sokkolt engem is, mint szegény Tomot, amikor megtudta. Nélküle nekem elképzelhetetlen ez a műsor, ez olyan, mintha Ryan Seacrestet kirúgnák az Idolból, mert fiatalítani, vagy mit tudom én mit akarnak. A humorával, a laza stílusával annyit hozzátett, hogy ilyen oldalott, családias hangulata legyen az egésznek, ő volt a tökéletes műsorvezető erre a műsorra. Erin is az eddigi legjobb társa volt. Tyra meg szörnyű volt az AGT-ben is:(

A Survivörös hír is meglepett, hogy ha a Big Brothert összehozzák augusztusra, akkor a Survivörnek mi az akadálya, de ezek szerint a külföldi forgatást nehezebb megoldani. Mindegy, annak nem is árt egy kis szünet, sokkal inkább, mint valami kényszermegoldás.

Deny - 2020. 07. 15. 12:40

Thomas: Elvileg nem kaptak engedélyt, hogy Fijin forgassanak. Viszont furcsállom, hogy nem próbálnak meg valamit összehozni Hawaii-n. Úgy tudom, ott nem is vészes a járvány. De lehet, hogy ott nem biztosítottak a feltételek.

Snoopyzit30 - 2020. 07. 15. 12:42

A Kidding 2. évadából még mindig nem láttam a felét, mert várok a szinkronra. Remélem most már hamarosan lesz ehhez is.

winnie - 2020. 07. 15. 13:03

Silver-sama: ld. a “valódi” jelzőt. sok kaszát befolyásolhatott, akár futó, akár be nem rendelt sorozat esetében. de ezek egyikénél sem kötik az ember orrára az okokat. itt viszont le lehet írni mindenféle értesülésre hivatkozás nélkül, hogy mi a kasza oka.

debali - 2020. 07. 15. 13:37

Hali! Írtam az MTVA-nak, hogy az Odaát 12. évadát leadják-e szinkronosan. Azt válaszolták, hogy a szinkron megvan, viszont a mostani 13. után rögtön (!) jön a 14. évad, és mivel a 15. éppen leállt a korona miatt, ezért valószínűleg majd a 14. végeztével kezdenek el ismételni, és elvileg akkortájt jöhet a 12. évad az M2-re.

Mersby - 2020. 07. 15. 17:50

Kidding miatt én is sírok, nagyon kreatív és egyedi mű volt. Elszomorít, hogy alig nézték az ilyen hígf*s money heistet meg az egekig magasztalják, már elnézést a kifejezésért.

Shannen - 2020. 07. 15. 21:14

Hát a Kidding kaszája miatt igazából egyik szemem sír, a másik nevet. Egyrészt kár hogy egy ilyen különleges sorozat nem folytatódik, másrészt az idei finálé után azt éreztem, hogy ha nem lenne folytatás akkor ez a két évad is egy szép kerek egész lenne.

Viszont a március óta húzott-halasztott évadkritikát lehet most már tényleg megírom a napokban. Hátha valaki még bepróbálná, ha tudja hogy csak két rövid szezonnyi idöt kell belefektetni.

Az elözö, money heist-es hozzászóláshoz csak annyit hogy szerintem totál felesleges összehasonlítani a kettöt. A maga nemében én mindkettöt szeretem. És azért azt vegyük észre hogy a money hesit-tel ellentétben a Kidding-kel kapcsolatban szerintem soha senki nem gondolta hogy széles közönséget tud megszólítani, tipikusan olyan “ez nem mindenkinek való” sorozat.

winnie - 2020. 07. 15. 23:01

Mersby: okoskodásnak hathat, de sosem jó úgy egy sorozatot dicsérni, hogy egy másikat tapos az ember. és ezt nem azért mondom, mert szerintem mindkettő nagyon jó, hanem, mert valami legtöbbször nem azért nem nézett, mert nem jött be az embereknek. egyszerűen csak nem kezdték el nézni. ez a kulcs. ha sokkal többen elkezdik nézni, sokkal tovább tartott volna. jó páran soha nem fogják megtudni, mennyire tetszett volna nekik, mások pedig évek múltával botlanak majd be.

ennek pedig ugye az a folyománya, hogy neked is van ilyen sorozatod, amit azért nem nézem, mert nem tudsz róla, hogy a kedvenced lenne. ha azt elkaszálják, akkor a te fejedhez is hozzá lehetne vágni, hogy te sem nézed, pedig.

winnie - 2020. 07. 15. 23:02

ehh, gondoltam, utána elolvasom azt, amit shannen írt, de ahogy látom, ugyanarra gondoltunk:)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz