login |

Hírcsütörtök – Curb Your Enthusiasm 11. évad! Sherman’s Showcase 2. évad!

2020. 07. 16. 09:11 - Írta: winnie

18 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Mai magyar tévés premier: Eltűnök a sötétben 1. évad + Netflix: Házasság indiai módra 1. évad
 • Premier: United We Fall S1 (dupla!), Married at First Sight S11, Impossible Engineering S8, Forged in Fire S7 (nyári), Super Factories S1, The House of Ho S1, Paul O’Grady For the Love of Dogs S9, All New Traffic Cops S7, Bears About The House S1, The Rise of the Murdoch Dynasty S1, Amazing Hotels Life Beyond the Lobby S3, Our Yorkshire Farm S3 + Finálé: American Soul S2, The Challenge S35 + lement a Psych 2: Lassie Come Home
 • Teljes évados premier: Brave New World S1 (Peacock), Cleopatra in Space S1 (Peacock), Lost Speedways S1 (Peacock), In Deep with Ryan Lochte S1 (Peacock), Indian Matchmaking S1 (Netflix)
 • Magyar premier – National Geographic: november Géniusz (Genius) 3. évad (Géniusz: Aretha Franklin – Genius: Aretha Franklin)
 • Magyar tévés premier – HBO3: 07.29 A hazug (The Liar) 2. évad
 • A Cobra Kai készítői a Netflix-es költözésük után szeretnék bővíteni még a sorozat, illetve a The Karate Kid világát újabb spinoffokkal, amiket vagy olyan karakterek köré írnának, amiket ők találtak ki, vagy a filmek olyan karakterei köré, akikkel még nem foglalkoztak. Egyelőre még nincs semmi hivatalos, csak a szándék.
 • Egy rövidfilmet kap a The Boys-ból Billy Butcher karaktere, amiből kiderül, hogym mi történt vele az 1. és a 2. évad között. A címe Butcher lesz. Eredetileg a 2×02 része lett volna, de kivágták belőle a rész tempójának tartása miatt.
 • Karanténforgatás: Első brit sorozatként a War of The Worlds 2. évad forgatása folytatódott hétfőn. Mindezt hónapkig tartó tervezés előzte meg – itt egy érdekes cikk arról, hogy mi minden kellett ehhez.
 • Új minisorozat: Gone For Good – Netflix, 5 rész, francia, készítő: David Elkaïm és Vincent Poymiro, rendező: Juan Carlos Medina – Harlan Coben könyve (itthon: Lidércnyomás, ami csak rövidítve jelent meg itthon, ha minden igaz, a Reader’s Digest-ben) alapján, egy férfiról, akit 10 éve nagy tragédia ért, meghalt az első szerelme és a testvére, most pedig a nő, akinek köszönhetően helyreállt az élete, eltűnik anyja temetése közben. A férfinak szembe kell néznie a családja és barátai által előle elrejtett, valamint általa direkt figyelmen kívül hagyott igazságokkal, hogy megtalálja őt. Szereplők: Finnegan Oldfield, Nicolas Duvauchelle, Guillaume Gouix, Garance Marillier, Nailia Harzoune, Grégoire Colin, Tomas Lemarquis.
 • A The 100 tervezett spinoffjában Lost-szerű flashback epizódokat is terveznek az apokalipszis előtti idők bemutatására. Hogy ne csak az erdőben játszódjon ez a sorozat is.
 • Stephen King legújabb könyve, az If It Bleeds négy nivellából áll, amik közül 3-nak megvették a megfilmesítései jogait, míg a negyedik, a Let It Bleed lehet, hogy tévésorozat formájában fog életre kelni, főleg, hogy a főszereplője az a Holly Gibney, aki a The Outsider-ben és a Mr. Mercedes-ben is kiemelt karakter volt.
 • Új címet kapott a Russel Tovey főszereplésével készített Neil Cross-sorozat: eddig Beacuse The Night volt, most már The Sisteritt írtunk róla.
 • A Quibi 4M+ letöltőjének 30%-a aktív felhasználó.
 • Múlt héten a Yellowstone kábelen 6 milliós L+3-as nézettséget produkált. Ennél nagyobb lineáris nézettsége az amerikai tévében csak két országos műsornak (America’s Got Talent, 60 Minutes) volt.
 • A Lifetime Ann Rule true crime könyvei alapján rendelt be öt tévéfilmet. Ezek a Danger In The Dorm, Mortal Danger, Practice To Deceive, Bitter Harvest és A Murder to Remember.
 • Luca Gaudagnino Sky/HBO-sorozata, a We Are Who We Are szeptemberi premier lesz.
 • Emmy-interjúk: Mandy Moore (Rebecca – This Is Us), Mark Mylod (a Succession rendezője), a We’re Here “házigazdái”, Billy Crudup (Cory Ellison – The Morning Show),
 • Az HBO berendelte a ‪Curb Your Enthusiasm 11. évadját.
 • Az IFC berendelte a Sherman’s Showcase 2. évadját.
 • A Vulture cikke arról, hogy lett a Love, Victor Disney+-os sorozatból Hulu-s.
 • Jason Zimmerman, a Star Trek: Picard VFX-főnöke beszél a Borg-kocka és a Mars megalkotásáról.
 • Vendégszerep: Louie Anderson, Maryann Strossner – Tig N’ Seek
 • Interjú: Kate Lambert és Samantha Jayne (a Cake executive producerei), Mae Whitman és Jane Levy (a Good Girls, valamint a Zoey’s Extraordinary Playlist főszereplői), Sterling K. Brown (Randall – This Is Us), Tommy Tonge (a Penny Dreadful: City of Angels koreográfusa),
 • 2019-ben a legtöbb pénzt a Magyarországon forgatott produkciókból a The Alienist 2. évadjára költötték (14 milliárd forint), a Halo-ra 12 milliárd “ment el”, míg a Shadow and Bones-ra 7 milliárd. Itt ugye az a nagy kérdés, hogy vajon a The Alienist valóban drágább-e, mint a Halo, vagy csak arról van szó, hogy előbbi forgatása már befejeződött, míg a Halo még folytatódni fog, meg 2020-ban is forgott, ezért a szám csak 2019-es, így összesen magasabb a költségvetése.
 • Sorozatterv: Seeker – csatorna nélkül (gyártó: Applause Entertainment), india, készítő: ??, egy indiai guru életéről, aki nemes szándékokkal kezdte meg útját, azonban miután hihetetlen módon világhírnévre tesz szert, azon kapja magát, hogy kiépített birodalmát igen bonyolult dolog kézben tartani.
 • Pilotberendelés: Little Demon – FX, animáció, készítő: Darcy Fowler, Seth Kirschner és Kieran Valla, főszereplő: Danny DeVito és Aubrey Plaza, executive producer: Dan Harmon, egy anyáról, aki 13 évvel azok után, hogy az ördög teherbe ejtette őt, antikrisztus lányával megpróbál átlagos életet élni Delaware államban, amit folyton szörnyű erők dúlnak fel (többek között a Sátán), mert a lány lelkére szomjaznak.
 • A Showtime-ra 08.16-án fog visszatérni a The Circus című politikai dokusorozat, ami a kampányt fogja követni, és egészen novemberig, az elnökválasztásig képernyőn is lesz.
 • Pár hete elindult az új-zélandi Three csatornán a 2nd Chance Charlie című reality, amiben öt rögbi játékos kap második esélyt a profi karriere, ami első nekifutásra nem jött nekik össze.
 • A Quibi berendelte a Murder House Flip 2. évadját.

18 hozzászólás Ne habozz!

Kissur - 2020. 07. 16. 09:18

Az HBO GO-n a Modern család 11.évada (az utolsó rész kivételével) teljesen szinkronos.

debali - 2020. 07. 16. 09:26

Magyar premier – m2: aug. 6. Odaát 14. évad

Franky - 2020. 07. 16. 09:35

Mikor derül hogy kapott e berendelèst a The 100 spinoff?

Ugye èrkezik majd vmikor a The boys 1.èvada is szinkronosan,mert màr a 2.èvad előzetese szinkronos?

debali ! Honnan az infó?

debali - 2020. 07. 16. 09:42

tegnap írtam a hírekhez, és úgy számolom aug. 6-ra jön ki.:-)
“Hali! Írtam az MTVA-nak, hogy az Odaát 12. évadát leadják-e szinkronosan. Azt válaszolták, hogy a szinkron megvan, viszont a mostani 13. után rögtön (!) jön a 14. évad, és mivel a 15. éppen leállt a korona miatt, ezért valószínűleg majd a 14. végeztével kezdenek el ismételni, és elvileg akkortájt jöhet a 12. évad az M2-re.”

Kissur - 2020. 07. 16. 09:48

debali: Már rég át kellett volna kerülnie a sorozatnak az M2-höz. Szeretem ezt a tempót. :)

Deny - 2020. 07. 16. 10:01

Bárcsak a Prime is ilyen tempóban hozná a Grey’s Anatomy-t, mint az M2 a Supnatot. Ott is 4 évad lemaradásban vagyunk, és valószínűleg november előtt nem is jön a folytatás. (Gondolom, majd akkor indul, ha kifutnak a 12. évados ismétlések.

Gábor - 2020. 07. 16. 10:50

A Holly Gibney sorozatot nagyon adnám, persze csak ha Justine Lupe adja a karaktert.

winnie - 2020. 07. 16. 11:04

Gábor: hát, arra szerintem nagyon kevés az esély, mert sokkal kisebb az ismertsége odakint a mr. mercedesnek, mint a the outsidernek – ha utóbbi még díjakat is kap, akkor végképp esélytelennek érzem.

Kati néni - 2020. 07. 16. 11:05

Hogy én mennyire szerettem a Reader’s Digest könyveit, egy csomó olyan regényt hoztak el, amely nem jelent meg teljes formában. Egy történeten túl lehetett esni egy esős napon. (Magát a céget azonban annyira nem kedveltem.)

Érdekes volt a Da Vinci-kódot teljes és kurtított verzióban összehasonlítani. Fogalmam sincs, hogyan csinálták, de semmi fontosabb részlet nem hiányzott a rövid változatból, pedig harmadannyi terjedelmű volt.

Enzo - 2020. 07. 16. 12:44

Olvasom ennek a Little Demon-nak a sztoriját..
“egy anyáról, aki 13 évvel azok után, hogy az ördög teherbe ejtette őt, antikrisztus lányával megpróbál átlagos életet élni Delaware államban…”
hmm, ez jól hangzik… úúú, ráadásul DeVito és Aubrey Plaza főszereplésével!
majd meglátom, hogy animációs….miééért?? :( Aubrey Plazával ezt annyira megnézném élőszereplősben…

(amúgy rákerestem, hogy Danna DeVito létezik-e, de csak typo :D)

Mom - 2020. 07. 16. 13:00

NFL Trash Talk nevében Tőrös Balázs köszön el, és többször megemlíti név szerint a sorozatjunkie-t is ;)
https://www.youtube.com/watch?v=jKmicAGjQpg&feature=youtu.be&fbclid=IwAR3Is4jF6ZszF16eYkOQP8I-hDoo_sSVQmpE6xMOvCXXSjw1FzZsGU5FAPw

Thomas - 2020. 07. 16. 13:22

Igen, én is egyből arra gondoltam, hogy ez a Little Demon élőszereplősként milyen érdekes lenne ezzel a szereposztással. Tíccsák be az animációt!:)

juhaszvik - 2020. 07. 16. 14:50

Enzo +1

én is utólag fogtam fel, hogy animációs, basszus…
pedig semmi bajom az animációssal, de ez annyira jól hangzott (élőszereplősnek), hogy így már csalódás.

juhaszvik - 2020. 07. 16. 14:52

jut eszembe Mom linkjéről, van valami hír a hazai nfl-es közvetítésről? lehet már tudni mást is a bejelentéskor elhangzottakon kívül?

heidfeld - 2020. 07. 16. 15:00

Élőszereplősként sokat néznék, utóbbi hetek híreiből.. Talán, 2-3, amit így bepróbálok.
Yellowstone-t – Paramount mellett – egy időben adja a CMT is, így 4 millió volt, vasárnap este.. Nem tudom, a többi csatornán is megmaradt?
Billy Butcher minden mennyiségben jöhet! Seeker is jól hangzik.

Mom - 2020. 07. 16. 15:32

juhaszvik: ami nekem új infó volt a videóban, hogy 3 évre vették meg a jogot, tehát 3 évig tuti az arénán lesz, de lehet ez csak nekem új. A többi egyelőre képlékeny szerintem.
Maka ezt írta a bowl.hu-n: “Ha meglesz a teljes stáb, akkor majd mindenki tudni fog róla. 😉 De annyit talán már elmondhatok, hogy a tervek szerint nem egy teljesen új, nem kipróbált szakkommentátori gárda lesz.

Mivel a megkeresett szakértők egyesével fognak majd igent vagy nemet mondani az ajánlatra, ezért konkrétumokat nem tudok és nem is szeretnék mondani. Mint korábban említettem, nem onnan fog kiderülni, hogy kik a szakértők, hogy az első héten meglepetésszerűen kik bukkannak fel, hanem mindenki tudni fog róluk időben.”

winnie - 2020. 07. 17. 08:06

mom: köszi. és balázsnak is. meg egyébként is a videót is, mert akkor kirakjuk.

winnie - 2020. 07. 17. 08:08

nfl: tippre akarnak sporttv-s arcokat hozni, akik annak függvényében fognak menni vagy nem menni, hogy így lesz-e munkalehetőségük az eddigi csatornájuknál.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz